Şimdi Ara

Telefon onerisii yardim lutfenn

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaslar forumda daha yeniyim nereye yazacagimi bilemedim ben samsung galaxy s2 ve blackberry 9900 arasinda kaldim kullananlar ikisininde artilarini ve eksilerini soylerlerse sEvinirim...

sik kullandigim ozellikler: facebook,internette dolasma,bolca sms ve biraz oyun sizce hangisi bu ozelliklere daha uygun ??? cevaplayanlara simdiden tesekkur ederim...

• dostum dayımda 9900 var şekli güzel ama ben beğenmiyorum telefon görüşmesi yapan ve mesaj atanlar için bu telefonlar ve sağlam kamerası kötü geldi bana S II kullanmadım ama eğer ben olsam onu alırdım bütçen ne kadar ?
  • Hepinize tesekkur ederim arkadaslar s2 de karar kildim insallah ramazandan sonra alicam hayirlisiyla :)

peki beyaziyla siyahinin arasinda bir fark varmi acaba beyazin arka kapagi siyahina gore degisik gibi geldi bana..
    dilci arkadaslar yardim lutfen?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • _____________________________
  • Blackberry ve Samsung karşılaştırıldığın da , Blackberry uygulamalar yönünden biraz vasıfsız kalıyor. Kullanacağınız uygulamalar Facebook,Twitter vb. uygulamalar olduğu için bu alanda fazla sıkıntı çekmezsiniz.

İnternet ve hız kalitesi bakımından da Samsung üstün. SMS veya konuşma olarak ise Blackberry tercih edilir.
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.