Şimdi Ara

TELEFON ÖNERİSİ LAZIM...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar telefona ihtiyacım var; bütçe esneyebilir yani 1200 den 2000 e kadar çıkarım ama benim için en önemli olan işlev yani gerçekten işe yarar bir özellik için bütçeyi arttırabilirim... kafam çok karışık ama şuan f/p olarak en iyi chaz iphone 5c gibi geldi bana 32 gb 1300 tl ye alabiliyorum...

onun dışında htc one veya one m8 olabilir ancak onlar kamera olarak beni düşündürüyor.. note3 veya g2/3 için de marka önyargılarım var...

sony xperia z olabilir ama o da 5c ile aynı fiyat neredeyse o yüzden pek istemiyorum...

5s ve z2 de pahalı sanki yani z1 veya 5c ye göre 700-800 lira fiyat farkı var değer mi??

ARKADAŞLAR ANLAYACAĞINIZ KAFAM ÇOK KARIŞIK VAR MI Bİ ÖNERİNİZ?? şu anda 2630 kullanıyorum yani biraz da acelem var...

edit: arkadaşlar benim için telefonda en önemli şey sorunsuzluk; uzun süre kullanmak istiyorum.. bir de ekran önemli video film için...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İssiz Adam -- 11 Eylül 2014; 23:57:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: alibro47

Arkadaşlar telefona ihtiyacım var; bütçe esneyebilir yani 1200 den 2000 e kadar çıkarım ama benim için en önemli olan işlev yani gerçekten işe yarar bir özellik için bütçeyi arttırabilirim... kafam çok karışık ama şuan f/p olarak en iyi chaz iphone 5c gibi geldi bana 32 gb 1300 tl ye alabiliyorum...

onun dışında htc one veya one m8 olabilir ancak onlar kamera olarak beni düşündürüyor.. note3 veya g2/3 için de marka önyargılarım var...

sony xperia z olabilir ama o da 5c ile aynı fiyat neredeyse o yüzden pek istemiyorum...

5s ve z2 de pahalı sanki yani z1 veya 5c ye göre 700-800 lira fiyat farkı var değer mi??

ARKADAŞLAR ANLAYACAĞINIZ KAFAM ÇOK KARIŞIK VAR MI Bİ ÖNERİNİZ?? şu anda 2630 kullanıyorum yani biraz da acelem var...

edit: arkadaşlar benim için telefonda en önemli şey sorunsuzluk; uzun süre kullanmak istiyorum.. bir de ekran önemli video film için...

Bence lg g3 32gb al. Ekranı zaten muazzam güncellemede sıkıntı yok ve bence çok şık gözüküyor.

LG G3 32GB

• Note3 kullaniyorum memnunum.Sorun varsa alabilirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • G2 32 gb tam bir f/p
  • en fp cıhazı g2 32lık su an ,hem ekran guzel vıdeo keyıflı bunları yaparken apple gıbı gozun bataryada kalmaz.

dıger yandan g3 32 lıkte sd kartı ıle hem rahat ettırır hemde ekran muazzam.Eger ılla buyuk ekran sart degıl dersen z1compact mutlaka secenekler arasına al derım.
  • 2000 TL'ye kadar alabilirim diyorsanız size öncelik sıralamasına göre şu telefonları tavsiye edebilirim:

1- Samsung Note 3

2- HTC One

3- LG G3
  • ben iphone 5c öneririm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telefon Önerisi Lütfen
    3 yıl önce açıldı
    TELEFON LAZIM
    6 yıl önce açıldı
    Telefon Önerisi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Xperia z2 yada G3 un 3 gb ramli versiyonu,ikiside uzmez o butcenin en iyi ilk iki cihazi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up
  • up
  • bütçeni zorlama. 32 gb lık lg g2 işini fazlasıyla görür. almışken en iyisi olsun dersen lg g3 32 gb al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: spudnski

quote:

Arkadaşlar telefona ihtiyacım var; bütçe esneyebilir yani 1200 den 2000 e kadar çıkarım ama benim için en önemli olan işlev yani gerçekten işe yarar bir özellik için bütçeyi arttırabilirim... kafam çok karışık ama şuan f/p olarak en iyi chaz iphone 5c gibi geldi bana 32 gb 1300 tl ye alabiliyorum...

Bence lg g3 32gb al. Ekranı zaten muazzam güncellemede sıkıntı yok ve bence çok şık gözüküyor.

LG G3 32GB

Aynen çok iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: spudnski

quote:

LG G3 32GB

Aynen çok iyi

• Size büyük ekran lazım.
    iPhone'u eleyin.
    Xperia Z1 olabilir. Z2 ile arasında ahım şahım bir fark yok.
    LG G2 32GB olabilir.
    Kamerası düşük model almayın. 2630dan geçiyorsanız dolu dolu bir model alın. Her açıdan iyi olsun. Z1i o yüzden şiddetle öneririm.
  • Hem ekran küçüklüğünden dolayı hem de hafıza azlığından dolayı iphone 5C'yi tavsiye etmem. 1300TL'ye alacağın 5C heralde 8GB olacak. Kaç tane film alacak ki zaten?

LG G2 32 GB bu noktada gayet iyi. Hem ekranı büyük hem de hafızası fazla. Sony Xperia Z1 de oldukça iyi bir seçim. HTC için verdiğin para malzemeye gidiyor. Donanımı fiyatına göre düşük. LG G3 de biraz ısraf olur. Ekranı iyi güzel de o çözünürlüğe daha doğru düzgün film yok. Ayrıca ekranından dolayı da pili iyi sömürüyor. Ama şık alet orası ayrı... Z1 Compact da uygun olabilir.
  • Huawei olabilirse mate 7 alınabilir fiyatının uygun olabileceği söyleniyor gpu tarafında bilinmezlik var ama 6 inç 16 cm ekranı(5.5 inçlik iphone 6 plus ile aynı boyutta) 4100 mah bataryasıyla mükemmel alüminyum kasası arkada parmak izi okuyucusu var ama dediğim gibi mali t628 i bilmiyoruz note 3'teki gibiyse full hd ye yeterli olur ama değilse sıkıntı olabilir.
  • up
  • quote:

Orijinalden alıntı: monstershawn

G2 32 gb tam bir f/p

+1
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.