Şimdi Ara

Telefon önerisi bütçe 1500-1700 civarı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar tam belirlediğim bi fiyat yok ama 1500-1700 civarında olmasını istiyorum çok yukarıya çıkmak istemiyorum. cihazı annem kullanacak. şuan i9500 s4 var. xiomi falan içinde ne olduğu, arkaplanda ne yaptığı belli olmayan cihazlardan istemiyorum onları tavsiye etmezseniz sevinirim. biraz bakındım, M20 güzel gibi duruyor özellikle bataryasıyla, A30s var yeni telefon ama çözünürlüğü 720p yapmışlar bu zamanda nasıl olur bilemedim, gerçi performans ve batarya ömrüne faydası olur ama.. siz ne düşünüyorsunuz?

Aradığım şeyler: batarya ömrü, görüntülü konuşmaya yetecek ön kamera vs, candy crush vs kasmadan oynatacak kadar, pinterest, instagram gezmeye yetecek kadar donanım ve netflix

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fp -- 3 Şubat 2020; 12:58:45 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Siemgi

M30s var 1900 civarı
    o kadar vermek istemiyorum hocam
  • M30s kullanıyorum. M30s öneririm. 1900 tl civarında bulabilirsiniz. O kadara çıkamam diyorsunuzda yazdığınız modeller pek iyi değil. M20 den geçtim tavsiye etmiyorum. A30s in işlemcisi M20 ile bile aynı. A30s e 1700 vereceğine M30s e 1900 tl vermen daha mantıklı. 6000 mAh batarya var kasma yapmıyor kamerası iyi. Her türlü karşılar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

M20 son güncellemesini aldı daha güncelleme almayacak. Aldığım zamanlarda ara ara kasmalar vardı güncellemeyle gitmiş ama daha güncelleme gelmeyecek. Tavsiye etmem açıkçası. Bence M20 düşünmeyin bile. Cihazı annenizin kullanacağını söylemişsiniz yeni gördüm. Öyleyse eğer A30s idare eder. Ama dediğim gibi A30s e o kadar para verene kadar M30s daha mantıklı. Şuan baktım 1800 lü fiyattan satanlar var. M30s daha iyi olur.

• Bana da m30s daha mantıklı gibi geliyor. A30s alacaktım dün gittim inceledim ama çözünürlüğü düşük gerçekten bu zamanda kötü olmuş. Biraz daha bekleyip sipariş vermeyi düşünüyorum hepsiburada da 1950tlye satılıyor

Samsungun kendi sitesinde bir kampanya vardı. Ben bilmiyorum tam bizim M30s konusunda öyle alan arkadaşlar var. 1650 tl ye denk geliyormuş hemen hemen oradaki arkadaşlara sorun hocam bir isterseniz.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.