Şimdi Ara

Telefon önerisi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1.300 liraya kadar telefon tavsiyesi istiyorum arkadaşlar
    Müzik dinliyorum telefondan, internete rahat girsin, oyun oynayabileyim (mesela nova 3 - dead trigger kasmadan oynatsın), ekran boyutu 4 inç civarı olmalı (3.5 üstü olur) v.b özellikler arıyorum.
    İkinci ele güvenmediğim için sıfır cihaz alıcam TR garantili.

Samsung galaxy s2 almayı düşünürüyorum. Önerir misiniz ?

• S2, Nexus, Sensation XE Lite ya Sensation al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TÜRK Aygırı

S2, Nexus, Sensation XE Lite ya Sensation al.

Teşekkür ederim.

Up!
  • Ben Nexus derim ama tr garantili 1300 e varmı bilmiyorum. S2 1300 satılıyorda Nexus u görmedim. Yazılımı önemsiyorsan Nexusu düşünmelisin. S3 e daha jellybean getiremediler ki S2 kim bilir nezaman alıcak. İstediğin fiyata bulabilirsen Nexus bulamazsan S2 diyorum ben :)

Yalnız Nexus un sesiyle ilgili memnuniyetsizlik yorumları okudum. Nekadar doğru bilmiyorum kullanan birine sormak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onikhee

Ben Nexus derim ama tr garantili 1300 e varmı bilmiyorum. S2 1300 satılıyorda Nexus u görmedim. Yazılımı önemsiyorsan Nexusu düşünmelisin. S3 e daha jellybean getiremediler ki S2 kim bilir nezaman alıcak. İstediğin fiyata bulabilirsen Nexus bulamazsan S2 diyorum ben :)

Yalnız Nexus un sesiyle ilgili memnuniyetsizlik yorumları okudum. Nekadar doğru bilmiyorum kullanan birine sormak lazım.

yazılım pek önemsemiyorum stabil çalışsın yeterli. s2nin 4.0.3lü versiyonunu inceleme fırsatım oldu gayet güzeldi

nexusu yakından görme fırsatım olmadı. dh incelemesini izledim tasarımı pek hoşuma gitmedi. canlı görmek lazım bi

kulaklık çıkışı önemli benim için bunu bi kullanıcısına sormak lazım

edit: yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ogz008 -- 30 Ağustos 2012; 23:44:23 >

• Nexus

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalniz arkadas demis tr garantili alicam diye yani root gibi garantiden cikarilacak islem yapilmadan en iyi performans verebileck cihaz onermeyi goz onunde bulundurmak lazim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telefon Tavsiyesi
    13 yıl önce açıldı
    Telefon Önerisi Lütfen
    3 yıl önce açıldı
    Telefon Önerisi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Nexus tabiki....Dün one x ve s3 denedim, kendi nexus um da kullandığım kulaklıkla müzik testi yaptım.one x in sesi biraz daha yüksek geldi.bunun dışında tek söylediğim şey ise "AKLIMI SEVEYİM İYİ Kİ NEXUS ALMIŞIM ! " demekti...forumlarda ki ana konuları oku ne demek istediğimi anlayacaksın ayrıca telefon hoparlörünün sesi az evet hem de çok az ama yine de telefonu kullandıktan sonra umrunda olmuyor isterse ses çıkmasın titreşimle idare ederim dersin.S2 ye stabil diyorsan şöyle söylüyüm sana Jelly Bean li Nexus'un iphone dan daha stabil olduğunu söyleyenler var S2 İLE KIYASLANAMAZ BİLE...

edit:Müzik kalitesi konusunda kimisine göre en iyi (apple dahil) kimisine göre galaxy s3 daha iyi bir ses çipi kullanıyor.S2 nin yarışa dahil bile olduğunu hiç işitmedim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tembelherif -- 31 Ağustos 2012; 22:18:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tembelherif

Nexus, dün one x ve s3 denedim, kendi nexus um da kullandığım kulakla müzik filan dinledim.one x in sesi biraz daha yüksek geldi.bunun dışında tek söylediğim şey ise "AKLIMI SEVEYİM İYİ Kİ NEXUS ALMIŞIM ! " demekti...forumlarda ki ana konuları oku ne demek istediğimi anlayacaksın ayrıca telefon hoparlörünün sesi az evet hem de çok az ama yine de telefonu kullandıktan sonra umrunda olmuyor isterse ses çıkmasın titreşimle idare ederim dersin.S2 ye stabil diyorsan şöyle söylüyüm sana Jelly Bean li Nexus'un iphone dan daha stabil olduğunu söyleyenler var S2 İLE KIYASLANAMAZ BİLE...

edit:Müzik kalitesi konusunda kimisine göre en iyi (apple dahil) kimisine göre galaxy s3 daha iyi bir ses çipi kullanıyor.S2 nin yarışa dahil bile olduğunu hiç işitmedim :)

Nexus dediğim gibi tasarımına yakında görmem lazım. birde powerVR sgx540 olması beni düşündürüyo. oyunlarda veya uygulamalarda sıkıntı yaşar mıyım diye, çünkü eski bir grafik birimi...

s2 de mali400 grafik birimi var ve hala güncel ürünlerde kullanılıyo. bu yüzden kararsızım.

Huawei ascend p1 düşünüyordum ancak aynı nedenden dolayı vazgeçtim. tabi inceleme fırsatıda bulamadım, hiç bir yerde teşir ürünü olarak bulamadım

• Up!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ogz008

Up!

ikinci el s3
  • İlk mesajımda belirttiğim gibi ikinci ellere güvenmiyorum. ha garantili olursa belki ancak o iş kumar.

bir sorun olursa uğraş dur, tam sıkıntı
  • quote:

İlk mesajımda belirttiğim gibi ikinci ellere güvenmiyorum. ha garantili olursa belki ancak o iş kumar.

Up!

Ayrıca...
    yeni konu açmayıp burdan sorayım. yurtdışından gelme kayıtlı faturalı s2 900 liraya alınır mı ? uluslararası garantili yani TR'de 1 yıl garantisi var
  • quote:

quote:

İlk mesajımda belirttiğim gibi ikinci ellere güvenmiyorum. ha garantili olursa belki ancak o iş kumar.

Up!

Ayrıca...
    yeni konu açmayıp burdan sorayım. yurtdışından gelme kayıtlı faturalı s2 900 liraya alınır mı ? uluslararası garantili yani TR'de 1 yıl garantisi var

Garantiye güvenmede 900 iyi bence ki androidtelefonlari'nda satılan s2 de yurt dışı 1.130 tl gibi bir fiyata satılıyor 200-250 TL az deil. Sonuç olarak iyi fiyat 900 bence (:

Edit : i9100G olmasın dikkat et :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onikhee -- 31 Ağustos 2012; 23:23:02 >

• S2 iyidir

• S2 yide Nexusuda kullandım.Kapıt üstünde S2 kullanımda karizmada performansta Nexus hafif daha önde bence.
  • quote:

quote:

Nexus, dün one x ve s3 denedim, kendi nexus um da kullandığım kulakla müzik filan dinledim.one x in sesi biraz daha yüksek geldi.bunun dışında tek söylediğim şey ise "AKLIMI SEVEYİM İYİ Kİ NEXUS ALMIŞIM ! " demekti...forumlarda ki ana konuları oku ne demek istediğimi anlayacaksın ayrıca telefon hoparlörünün sesi az evet hem de çok az ama yine de telefonu kullandıktan sonra umrunda olmuyor isterse ses çıkmasın titreşimle idare ederim dersin.S2 ye stabil diyorsan şöyle söylüyüm sana Jelly Bean li Nexus'un iphone dan daha stabil olduğunu söyleyenler var S2 İLE KIYASLANAMAZ BİLE...

Nexus dediğim gibi tasarımına yakında görmem lazım. birde powerVR sgx540 olması beni düşündürüyo. oyunlarda veya uygulamalarda sıkıntı yaşar mıyım diye, çünkü eski bir grafik birimi...

s2 de mali400 grafik birimi var ve hala güncel ürünlerde kullanılıyo. bu yüzden kararsızım.

Huawei ascend p1 düşünüyordum ancak aynı nedenden dolayı vazgeçtim. tabi inceleme fırsatıda bulamadım, hiç bir yerde teşir ürünü olarak bulamadım

Kağıt üzerindeki ufak farklılıklar kullanıma kesinlikle yansımıyor, farkı sadece benchmark larda görürsün ve hımm telefonun donanımı yüksekmiş dersin.Mesela iPhone 4s sgx543 ve Nexus gibi Cortex-A9 kullanıyor.Ama kullanım kalitesi en üst seviyede.Yani önemli olan donanımın kağıt üzerindeki değerleri değil nasıl kullanıldığı...

• s2 al bnce
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onikhee

Ben Nexus derim ama tr garantili 1300 e varmı bilmiyorum. S2 1300 satılıyorda Nexus u görmedim. Yazılımı önemsiyorsan Nexusu düşünmelisin. S3 e daha jellybean getiremediler ki S2 kim bilir nezaman alıcak. İstediğin fiyata bulabilirsen Nexus bulamazsan S2 diyorum ben :)

http://www.daybuyday.com/kampanyalar/samsung-galaxy_46081/elektronik

• quote:

quote:

quote:

Kağıt üzerindeki ufak farklılıklar kullanıma kesinlikle yansımıyor, farkı sadece benchmark larda görürsün ve hımm telefonun donanımı yüksekmiş dersin.Mesela iPhone 4s sgx543 ve Nexus gibi Cortex-A9 kullanıyor.Ama kullanım kalitesi en üst seviyede.Yani önemli olan donanımın kağıt üzerindeki değerleri değil nasıl kullanıldığı...

herkes nexustan yana gibi. en kısa zamanda gidip inceleyeceğim

eğer beğenirsem nexusu almayı ciddi ciddi düşünücem

peki nexus kullanıcılarına birkaç sorum olcak.

cihazda sd kart yuvası var mı yoksa sabit 16gb mı ?
    sabit 16 ise kullanılabilir alan kaç GB ?
    oyunların high detaydayında sıkıntı var mı ?
    müzik kalitesi -kulaklıkta- nasıl ? (tabi bu kişiye göre değişecektir)
    4.65 inç bana biraz büyük gibi geldi günlük kullanımda sıkıntı yaratıyor mu ?

Başka önerilerinizi bekliyorum...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.