Şimdi Ara

Telefon önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
88
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaza telefon almayı düşünüyorum aklımdaki telefon Samsung Galaxy Note Fe(Fan Edition) bazı sorularım var yaza alacağım için daha ne kadar daha yazılım güncellemesi alır android olarak? Ben telefonun kasmasını hiç sevmem 2 3 yıl boyunca beni gayet güzel götürebilecek bir telefon mu sizce ? Eğer değilse hangi telefonları önerirsiniz?

• Kötü bir Cihaz kesinlikle değil hala günümüz şartlarında ayakta kalır Android olarak belki Android p alır ama dahasını asla alacağını düşünmüyorum. Güvenlik yamaları hariç tabi kaliteli ekran kamerası ve işlem gücü sizi tatmin edecektir o fiyatta 64gb oneplus5t Mi6 mate 10 64gb gibi ithalat yoluyla alınacak cihazlar mevcut. Fan edition bu cihazlardan işlem gücü yönüyle düşüktür fakat ekranı kalemi kamerası vs bu 4 cihaz ile yarışır seviyededir iyi düşünün kararınızı ona göre verin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThE LoSt

Kötü bir Cihaz kesinlikle değil hala günümüz şartlarında ayakta kalır Android olarak belki Android p alır ama dahasını asla alacağını düşünmüyorum. Güvenlik yamaları hariç tabi kaliteli ekran kamerası ve işlem gücü sizi tatmin edecektir o fiyatta 64gb oneplus5t Mi6 mate 10 64gb gibi ithalat yoluyla alınacak cihazlar mevcut. Fan edition bu cihazlardan işlem gücü yönüyle düşüktür fakat ekranı kalemi kamerası vs bu 4 cihaz ile yarışır seviyededir iyi düşünün kararınızı ona göre verin.
    Evet benim de tek aklımı karıştıran konu işlem gücü zaten 2 3 yıl boyunca idare edebilecek mi beni şuanki telefonum da zaten bozuk değil sırf kasdığı için değiştirmek istiyorum bu telefonda öyle olmasın istiyorum dediğiniz telefonları da düşündüm ama samsung kalitesi çok farklıdır ondan dolayı bunda karar kıldım kamerası olsun speni olsun çok güzel ama android p alır demişsiniz onu anlamadım android p nedir şuan da oreo adı cihaz daha ne kadar alır sizce? Cevabınız için teşekkürler bu arada

• Bilgisayarcı._.Genç B kullanıcısına yanıt
    Android p derken 9.0 sürümünü kastettim belki alır ama sonrası için ihtimal dahi vermiyorum. Samsung firması desteği çekecektir.

• quote:

Android p derken 9.0 sürümünü kastettim belki alır ama sonrası için ihtimal dahi vermiyorum. Samsung firması desteği çekecektir.
    Teşekkürler cevabınız için sanırım bu telefonu alacağım
  • Bilgisayarcı._.Genç B kullanıcısına yanıt
    Şimdiden hayırlı olsun beyfendi fiyatına göre fiyat performans oranı yüksektir ayrıca ithal olduğu için snapdragon 820 modeli ile gelebilir. Sizi kolay kolay üzmez teknolojisi günümüz için yeterli

• quote:

Şimdiden hayırlı olsun beyfendi fiyatına göre fiyat performans oranı yüksektir ayrıca ithal olduğu için snapdragon 820 modeli ile gelebilir. Sizi kolay kolay üzmez teknolojisi günümüz için yeterli
    Çok teşekkürler tekrardan zamanınızı ayırdığınız için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telefon Tavsiyesi
    13 yıl önce açıldı
    Telefon Önerisi Lütfen
    3 yıl önce açıldı
    Telefon Önerisi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.