Şimdi Ara

'TELEFON KULLANMIYORUM KARDEŞİM, İŞİMİ YAPIYORUM'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Teknik direktör Fatih Terim’in görevine son verilmesinin ardından G.Saray taraftarı Florya’ya akın etti. Kararı protesto eden taraftarlar, “Terim’i satanı biz de satarız. İmparator Fatih Terim. Yönetim istifa” tezahüratları yaptı. Sportif Koordinatör Bülent Tulun’a yönelik sloganlar da atıldı. Bu arada Florya’ya bir otobüs Çevik Kuvvet geldi. Polislerin gitmesiyle bekleyişini sürdüren gruptan yüzü maskeli birkaç kişi içeri girmek istedi, güçlükle önlenildi. Grup daha sonra Terim’in Tarabya’daki evine gitti. Dostları da Terim’e destek için yanına geldi. Terim’e, “Hocam, 3. kez ayrıldın, tekrar gelir misin?” sorusu yöneltildi. İmparator, “Bir daha dönersem başkan olarak dönerim” diyerek noktayı koydu.

"TELEFON KULLANMIYORUM KARDEŞİM, İŞİMİ YAPIYORUM"
    Terim ile Aysal arasında gemileri yakan krizlerin başında, tecrübeli hocanın başkanın telefonlarına çıkmaması gösteriliyordu. Bu konuda yakın çevresiyle görüşlerini paylaşan İmparator’un, “Sözleşmemiz bir sene, bir sene gidiyordu. Şimdi birden iki senelik sözleşme çıktı. Ne değişti, ne oldu da iki sene oldu? Telefonlara bakmıyormuşum! Ben telefon kullanmıyorum kardeşim, ben işimi yapıyorum, çalışıyorum” dediği öğrenildi. Terim’in, Milli Takım ve G.Saray’ın geçtiği yoğun süreçte kızları Buse ve Merve Terim’in telefonlarına dahi geri dönemediği bildirildi.

(Erhan Telli / Habertürk)
    Kaynak
    Önceden verildiyse kusura bakmayın

• yazar heralde fatih terimin yakın çevresinden.

. . . . >>> . . . Ne Mutlu TÜRK'ÜM Diyene . . . <<< . . . .

• quote:

Orijinalden alıntı: Sedat.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Terim’in, Milli Takım ve G.Saray’ın geçtiği yoğun süreçte kızları Buse ve Merve Terim’in telefonlarına dahi geri dönemediği bildirildi.

Haber kendi içinde çelişiyor zaten

• Headshot buna'mı deniyordu?

Daha Fazla Göster
  • Erhan Telli Floryaya bile girmesi yasak olan adam mı yazmış bunları.

Böyle sefillere de gün doğdu. Nevzat Dindar, Erhan Telli. Sallayın bakalım sallayabildiğini kadar.

"There's Only Room For One Snake.. And One Boss!"
  • quote:

Orijinalden alıntı: DD11

quote:

Terim’in, Milli Takım ve G.Saray’ın geçtiği yoğun süreçte kızları Buse ve Merve Terim’in telefonlarına dahi geri dönemediği bildirildi.

Haber kendi içinde çelişiyor zaten

Artı olarak Hazar A Twit atıyor en acısı da Terim'in kovulduğunu kızlarından öğrenmesi diye.Buse ve Merve bunu RT yapıyor.

Haberin elle tutulur tek bir noktası yok.

• Koca Galatasaray yönetimi üzerine oyunlar oynanmaya, Ünal Aysal gibi eşi benzeri olmayan bi başkani Güçsüzleştirmek için İsmarlama haberler yapiliyor.. Önce Terim ve Galatasaray üzerine oynandi şu anda da Ünal aysal ve Galatasaray üzerine oynanan oyunlar kafa kariştirmacalar Devam ediyor.. Taraftar olarak Bugunden SATİLMİŞ medyayi Zerre kaale almamali, İçimizdeki '' Galatasaray Taraftariyim '' diye gezip '' ilk maçta Yönetimi istifaya çağiralim '' diyenleri Ayiklayip Yok etmemiz lazim..

Gün Birlik olma zamani.. Terimi gönderilmesi hatadir veya değildir (Bence değildir) Ancak kararlar verildi görüşmeler yapildi yolar ayrildi Dün geçti bugun yaşaniyor Yarin Herşey daha güzel olacaktir.. Saçmaliklari birakmali, Dün verdiğimiz desteğin yarin 100 mislini vermeliyiz tribünden.. Galatasarayda Asrin kadrosunu kuran Ünal aysal'i zor durumda birakmamaliyiz.. Bir hesap sorulacaksa o gün şimdi değil, Sezon Sonudur...

. . . . >>> . . . Ne Mutlu TÜRK'ÜM Diyene . . . <<< . . . .

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.