Şimdi Ara

TELEFON KILIFI SATMA İŞİ (STAND)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
6.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bizim ilçede Belediyenin kiraladığı standlarda Telefon kılfı jelatin vs. satmayı düşünüyoruz.
    bu işi yapan anlayan yardım alabileceğimiz arkadaşlar var mı ?
    en uygun kılıflar nereden alınır, ilk aşamada ne kadar hangi çeşitten almak gerekir, para kazanabilir miyiz?

not: Yerimiz turistik bir bölge özellikle yazın haftasonları aşırı kalabalık bir caddesi var orda stand açıcaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: dark1907

S.a arkadaşlar..

Bizim ilçede Belediyenin kiraladığı standlarda Telefon kılfı jelatin vs. satmayı düşünüyoruz.
    en uygun kılıflar nereden alınır, ilk aşamada ne kadar hangi çeşitten almak gerekir, para kazanabilir miyiz?

not: Yerimiz turistik bir bölge özellikle yazın haftasonları aşırı kalabalık bir caddesi var orda stand açıcaz.

Hangi il ve ilçe

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Twin Turbo

quote:

S.a arkadaşlar..

Hangi il ve ilçe

İstanbul - Şile hocam
  • Up
    ...

• quote:

Up
    ...

Cok iyi biyer biliyorum ma canim soylemek istemedi

• quote:

Orijinalden alıntı: bunukimyazdı

quote:

Up
    ...

Cok iyi biyer biliyorum ma canim soylemek istemedi

eyvallah dostum
  • beyler çinden getirmeyi düşünüyoruz bazı ürünleri kılıf vs. değil
    tatil beldesi olduğu için su geçirmez kılıf, powerbank, kola takılan askılı kılıflar, bataryalı kılıflar ve selfie çubuğu vs.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam ankara kızılayda bi arkadaşım açtı maşallah çok güzel iş yapıyor. beklediğinden daha da fazlasını kazanıyor. bi telefon kabı satan yerde 2 kişi çalışıyor. eleman tutmuş yani. yetişemiyor. ve işin yoğunluğundan dolayı telefon jelatini çekmiyor. eğer sizde jelatin çekmede kendinize güveniyosanız 5 liradan jelatin çekerseniz güzel müşteriniz olur diye düşünüyorum. 5 lirayı beğenmezseniz 6-7 lira bile işinizi güzelleştirir. zaten 10 lira altında film çeken yok hocam.. bunu sölememe gerek yokta :) ben yinede söleyim.. nadir bulunan kapları bulmaya çalışın. özellikle kızların çok geçtiği bir cadde tercih edin. genelde onlar veriyor parayı :) işe başladığınızda benide gelişmelerden haberdar ederseniz sevinirim :) hatta standın fotosunu pm den de atabilirsin :D
  • Gayet iyi iş yaparsın standı işlek bir yere koy

• quote:

Orijinalden alıntı: canyilmaz0

hocam ankara kızılayda bi arkadaşım açtı maşallah çok güzel iş yapıyor. beklediğinden daha da fazlasını kazanıyor. bi telefon kabı satan yerde 2 kişi çalışıyor. eleman tutmuş yani. yetişemiyor. ve işin yoğunluğundan dolayı telefon jelatini çekmiyor. eğer sizde jelatin çekmede kendinize güveniyosanız 5 liradan jelatin çekerseniz güzel müşteriniz olur diye düşünüyorum. 5 lirayı beğenmezseniz 6-7 lira bile işinizi güzelleştirir. zaten 10 lira altında film çeken yok hocam.. bunu sölememe gerek yokta :) ben yinede söleyim.. nadir bulunan kapları bulmaya çalışın. özellikle kızların çok geçtiği bir cadde tercih edin. genelde onlar veriyor parayı :) işe başladığınızda benide gelişmelerden haberdar ederseniz sevinirim :) hatta standın fotosunu pm den de atabilirsin :D

şile de en işlek cadde üzerinde açacağız 200 tl sezonluk kira verdik. ufak bir stand olacak
    taraftar kılıfları ve bayanlara yönelik düşünüyoruz.
    ve yetişirse çin sitelerinden getireceğiz ekstrem olan şeyleri fazla satılmayan bulunmayan vs.

şöyle söyliyim stand kuracağımız caddeden günde yarım milyon kişi geçiyordur özellikle haftasonları

• dark1907 kullanıcısına yanıt
    hocam standı açınca fotolarını bekliyoruz :) bakarsın müşteride çıkar burdan .. benden sana tavsiye powerbank da sat. ama kar oranını düşür ayak alışsın yani.. ve sen istanbuldan bulabilrsin belki. bu sony z1-2-3 telefonları tv ye bağlamak için bi aparat oluyo , telefon ekranındaki görüntüyü tv ye yansıtıyosun. onunda satışı güzel olabilir.
  • canyilmaz0 kullanıcısına yanıt
    eyvallah hocam teşekkür ederim tavsiyeler için.
    şuan tek sıkıntımız hangi ürünlerden ne kadar almamız gerekiyor kaça malederiz basit bir standı ona bakıyoruz.
    çoğu da elde kalıyormuş zaten zararını çıkarmak şart farklı şeylere yönelicez zaten
  • aman hocam aparat işine girme standda satılmaz kılıf powerbank jelatin güzel iş yapar

hocam senin büyük önceliğin istanbulda olman. ankaradaki telefoncuların ( büyük olanlar ) çoğu istanbula gidip alıp geliyor. daha sıkıntılı yani. tabi seninde kendine göre orda olmanın zorlukları vardır ama alacağın yerle anlaşmaya çalış.. elinde kalan ürünleri değiştirmesi için.. örneğin bi telefonun kaplarını getirrsin soran alan olmaz onu satan bi ürünle değiştirirsin. zaten bayanların kullandığı telefonlar belli. samsung ve ıphone herkezin elinde. ben hiç bi kızın elinde sony telefon görmedim. illaki kullanan vardır ama zaten sonyn bayana göre janjanlı kapakları yok. en çok çeşit samsung ve ıphone da .. sonrasındada lg takip ediyor..

not: bu benim görüşüm beyler
  • Aliexpressden ( çin ) getirt kiliflar 0.30$ falan rengarenk al sat 5 liradan bile satsan cok temiz kâr

• Oberyn.Martell kullanıcısına yanıt
    daha önce alışveriş yaptınız mı burdan?
    ben tek ürün olarak yaptım 1 ayda vs gelen oldu 10 günde gelen oldu
    ama mesela 10lu kılıf yada başka bir ürün alsak gümrükte takılır mı ? bu konuda sıkıntı var yoksa fiyatlar çok uygun çin sitelerinde..
    powerbanklar 5 dolar en az 35-50 tl arası gidiyor burda. sonra su geçirmez havuzda tel kullanmak için kılıflar var spesifik bişi zaten burası tatil beldesi çok satarız diye umuyoruz.
    acaba çin sitelerinden çok fiysat farkı var mıdır tahtakale nin.
    Ürünleri tek tek getireceksiniz hocam veya 2-3 tane bir arada.

Yoksa gümrüğe takilir

• quote:

Orijinalden alıntı: ressi1

Ürünleri tek tek getireceksiniz hocam veya 2-3 tane bir arada.

Yoksa gümrüğe takilir

hocam mesela tek tek derken bi kılıftan 2-3 tane mi zaten 20lik paket halinde el kadar bi kutu oluyor miktar farkeder mi ?
    bu çoklu getirenler nasıl getiriyor acaba ?
    Miktar fark ediyor. 20 tane alacaksiniz. Ama saticiya soyleyin ayri ayri 10 paket yapsin 2 ser tane koysun.

Getirenin ya gümrükte adamı var yada bu işlere bakan muhasebeciler oluyor(ithalat oluyor bu vergi oduyerek)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.