Şimdi Ara

Telefon kapalıyken internete giremiyorum !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Abi yok böyle birşey, kafayı yiyorum ya. Telefonun arama yapıyor olması lazım internete girebilmem için. Şuan kuzen beni aradı, bıraktık telefonu öylece anca girebildim nete. Akşam 7den sabah 7ye tarifesini sömürüyoruz.
    Çözümünü bilen varmıdır?

• telefon hattını paralel bağlamışsınız tek bir hattı splitter ile ayırarak birini telefona birini bilgisayara gönder

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bluepower -- 13 Nisan 2010; 1:51:19 >
  • Zaten öyle..
    Hattan gelen kablo, splitter'da ikiye ayrılıyor. 3 yıldır tek bir sorun çıkarmayan hat iki gündür deli etti beni.
  • Hayrola, ehliyeti mi kaptirdin kardeş..

Geçmiş olsun.. O arabaninda senin de başina gelmeyen kalmadi zaten.. Kimi el freni çeker bişiy olur içersin ehliyet uçar. ( ki Yakişmadi sana araç kullanirken alkol alman. )

Aman dikkat et kendinee..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burhan

Zaten öyle..
    Hattan gelen kablo, splitter'da ikiye ayrılıyor. 3 yıldır tek bir sorun çıkarmayan hat iki gündür deli etti beni.

Kardeş sana önerim git yeni bir splitter al(çin malı oldukları için en ufak bir darbede sorun çıkartabiliyorlar) benim başıma geldi.
  • Sorunu bulduk binadaki telefon hattında. Sinyal çok zayıf, yarın teknik ekip yollayacaklarmış...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KYK Wifi Login Ekranı Gelmiyor
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sedat.

Hayrola, ehliyeti mi kaptirdin kardeş..

Geçmiş olsun.. O arabaninda senin de başina gelmeyen kalmadi zaten.. Kimi el freni çeker bişiy olur içersin ehliyet uçar. ( ki Yakişmadi sana araç kullanirken alkol alman. )

Ya sorma Sedat'ım
    Araba pert oldu zaten, yenisini aldım daha bugün ama ehliyet yok kafayı yiyorum. Ders olsun bana, tövbe ettim zaten. Forumda aratsalar eski mesajlarımı nasıl bir ayyaş olduğum ortaya çıkar
    Yeminim var içmem daha. Ama bu sefer ki logan'da boş alet değil, gidiyor arkadaş.
    Kendi kendime kaşınıyorum, hayırlısı.. İçki içmiyorum ama bir sarhoştan daha sarhoşum şuan.

•  Telefon kapalıyken internete giremiyorum !!!

Güler misin, ağlar mısın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burhan

quote:

Orijinalden alıntı: Sedat.

Hayrola, ehliyeti mi kaptirdin kardeş..

Ya sorma Sedat'ım
    Araba pert oldu zaten, yenisini aldım daha bugün ama ehliyet yok kafayı yiyorum. Ders olsun bana, tövbe ettim zaten. Forumda aratsalar eski mesajlarımı nasıl bir ayyaş olduğum ortaya çıkar
    Yeminim var içmem daha. Ama bu sefer ki logan'da boş alet değil, gidiyor arkadaş.
    Kendi kendime kaşınıyorum, hayırlısı.. İçki içmiyorum ama bir sarhoştan daha sarhoşum şuan.

Boşver yaa Sağlik olsun, cana gelicegine mala gelsin..
    Bu arada, Yeni Aracin da Hayirli ugurlu olsun.. ALLAH KAZA BELA SORUN YÜZÜ GÖSTERMESİN..

Bi dahada Araç başinda içme git evinde iç yak yik ortaligi.. Malum Çekirge bir siçrar iki siçrar, Mazallah...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.