Şimdi Ara

Telefon kamerasını bilgisayar kamerası olarak kullanmak.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
5.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Masaüstü bilgisayar kullanıyorum ve twitch.tv üzerinden yayın yapıyorum(amatör).Evet herkes gibi bende yayınıma kendi görüntümü eklemek istedim ancak kameram yok internette araştırdım ve Droidcam adlı bir program akıllı telefonumu bilgisayar kameram olarak gösterebiliyormuş ve skype ile denediğimde gösterdide birde bunu canlı yayın yapmamı sağlayan Open Broadcaster Software adlı program ile denediğimde kameramı görmüyor lütfen yardım edin...

• Teelfonun modeli cartı curtu? Android mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sysrap96

Teelfonun modeli cartı curtu? Android mi?

Evet android , Galaxy S III Mini kullanıyorum.
  • telefonun termal macunu yenilemen gerek hocam
  • Sadece telefona mı indirdin programı. Çünkü bilgisayara da bir program indirmen gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sysrap96

Sadece telefona mı indirdin programı. Çünkü bilgisayara da bir program indirmen gerekiyor.

Bilgisayarada indirdim ve skype'ta kullandım programı ancak Open Broadcaster Software'da kullanmaya çalıştığımda kamerayı görmüyor.
  • Ee yardım edebilecek yok mu cevabı bu forumda bulamazsam nerde bulabilirim ki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İpad telefon olarak kullanmak
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Janissary16

Ee yardım edebilecek yok mu cevabı bu forumda bulamazsam nerde bulabilirim ki

Video Yakalama Aygıtı ekedikten sonra sol üstteki yenile butonuna bi kere bas, sonra kameralara tekrar bakıp hepsini dene. Ha bu arada eğer OBS'de Kamera kısmın en altta ise gözükmeyebilir, onu en üste çek.

• Droidcam var.
  • Ya ne fakirsin. Git bimekse dandik bi webcam 10 tl.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeğişikAdam

quote:

Ee yardım edebilecek yok mu cevabı bu forumda bulamazsam nerde bulabilirim ki

Video Yakalama Aygıtı ekedikten sonra sol üstteki yenile butonuna bi kere bas, sonra kameralara tekrar bakıp hepsini dene. Ha bu arada eğer OBS'de Kamera kısmın en altta ise gözükmeyebilir, onu en üste çek.

Kamera bölümünde gözukmuyor hicbir aygıt.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jacques

Ya ne fakirsin. Git bimekse dandik bi webcam 10 tl.

+1
  • quote:

Zeki arkadaş 10 liralık cam ile benim telefon aynı kaliteyi veriyor mu düşün bakalım.
  • quote:

quote:

Zeki arkadaş 10 liralık cam ile benim telefon aynı kaliteyi veriyor mu düşün bakalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iOS için olanı varmı ?
  • Çinli çift simkartlı hani Shopping Tv'de satılan modellerde bu özellik kendinden var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam da arkadaşlar konuyu dağıtmayalım ben hala çözemedim sorunumu skype ta gözüküken burada gözükmuyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.