Şimdi Ara

Telefon kamerasından üstün kompact makinalar için tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler arkadaşlar iphone 5s kullanıcısıyım.Telefonumla yavaş yavaş amatör bir şekilde instagram için fotoğraflar çekiyorum.Çektiğim fotoğrafların kalitesini arttırmak için telefondan ziyade ayrı bir kamera alıp daha kaliteli fotoğraflar çekmek istiyorum.Bildiğiniz üzere 5sin kamerası 8mp geçenlerde sonynin 20mplik söyle bi kamerasına denk geldm http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/SONY-Cyber-shot-DSC-W800-20-1-MP-5x-Optik-Zoom-Dijital-Fotoğraf-Makinesi-Siyah,103452,465684,1265119.html?langId=-14 .Bu kamerayı alırsam fotoğraflarımın netliği gözle görülür biçimde artar mı yada bana 500 tlye kadar tavsiye edebileceğiniz, çekim yaparken 5sden çok daha iyi verim alabileceğim fotoğraf makineleri var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Syrillon -- 28 Ocak 2015; 9:00:42 >

• 500 veren 700de verir bi aynasız alır.

Dijipedia | Dijital Dünyada İşe Yarar Bilgiler
  • quote:

Orijinalden alıntı: effsane_61

500 veren 700de verir bi aynasız alır.

Aynasız ile aynalı arasında ne fark var ben bilmiyorum.Açıklayabilir misiniz ve 700 tlde önerdiğiniz makine hangisidir paylaşırsanız çok mutlu olurum.

Dijipedia | Dijital Dünyada İşe Yarar Bilgiler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.