Şimdi Ara

Telefon hiç birşeye tepki vermiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün gece telefonumu sağlam bir şekilde bıraktım masaya sabah kalktığımda açılmıyordu şarja takayım belki şarjı bitmiştir dedim şarjıda almadı onada tepki yok neyse bi bilgisaya bağlıyım dedim itunes görecek mi oda görmüyor telefon daha 5 aylık çok temiz yere düşüp olması imkansız mecbur garantiye mi göndereceğim.

• Power ve home tuşuna aynı anda basılı tutmayı dener misiniz bir süre 15-20 sn.
    Yinede telki vermezde iş ciddi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: achmaster

Power ve home tuşuna aynı anda basılı tutmayı dener misiniz bir süre 15-20 sn.
    Yinede telki vermezde iş ciddi

Allah razı olsun kardeşim senden bu yöntemi yapmıştım ama 20 saniye kadar tutmamıştım öyle yapınca açıldı hocam neden olmuş olabilir iOS 7 beta yüklü temiz mi restore atayım mı.
  • ios7'den dolayı olmuştur.
    Ben de arada bir bu sorunu yaşıyorum. Beta3'de bayağı bir sorunu çözmüşlerdi beta4 ile beraber bununla ilgili sorunlar da çözülür diye düşünüyorum.
  • oldboi kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam gerek yok o zaman restoreye
  • Beta iOS dan dolayıdır başka sebep sanmıyorum. Bugün beta 4 gelecek orada düzeltirler sanırım hoş en temizi iOS 6 ya dönmek aslında. Boşta duran iOS cihazlara kurmak lazım betaları veya iPod-iPad e telefona kurunca insanın iletişimide etkileyebiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anladım hocam beta 4 gelsin bakalım eğer iyileşme görünürse dönmem 6ya olmazsa dönerim yardımın için çok sağol
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop tepki vermiyor.
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.