Şimdi Ara

TELEFON HAYRANLARI YARDIMINIZ GEREKLİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar telefonum arızalandı daha doğrusu bozuldu ve doğal olarak yeni bir cep telefonu almam gerekiyor.Benimde hiç ilgim yoktur böyle telefonlara ama yine şu olsun bu olsun diyebilirim.

Şimdi samsung model (yeni eski fark etmez) asansör kapak mı diyorlar böyle yukarı falan açılıyor o türden mp3 çalabilecek,görüntüsü idare eder durumda olacak hiç değilse 6600 gibi görüntü kalitesi olacak,video hafızaya göre çekecek yani belli bi sınırlaması olmayacak ve son özelliği hafıza kartı olacak.Fiyat meseleside öğrenci adamız ne yazıkki bütçede sınırlı 150 liralık bir bütçem var hadi en fazla 200 olur bu dahada çıkamam maalesef.

Evet yardımcı olursanız sevinirim bugün yarın almaya gidicem çünkü...

• 200 ytl ye yapılacak en iyi öneri e250'dir. ekran kalitesi 6600dan düşük ama diğer bütün özellikleri sürgü dahil senin istediğin gibi
  • ya yenibosnalı arkşım sakın yukardaki cevaba bakma sen

12.000 kontör + sıfır e250 = 160 ytl

ama bana kalırsa Lg tercih et zarif telefon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B J K -- 14 Eylül 2008; 21:51:16 >
  • Ben de bir soru sorayım o zaman arkadaşlar. Ben de yenileyeceğim telefonumu. Ufak karizma bir telefonum olsun istiyorum. Ama LG Shine sürgülü olanı ile 6500 classic arasında kaldım. Yardım edebilecek var mı???
  • lg bence 2mp olmasına rağmen çok süper çekiyo (öle diyolar)
  • usta ıkıncı el bolumunde mmotorla v6 maxx war guzel model dusunmenı onerırım
  • az daha kasıp 250 ye çık hepsiburadadan w610 al
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: L4st

ya yenibosnalı arkşım sakın yukardaki cevaba bakma sen

12.000 kontör + sıfır e250 = 160 ytl

ama bana kalırsa Lg tercih et zarif telefon

Dayanıklı bir şey arıyorum o yüzden birazda samsungu tercih ettim bozulan telefonum nokia idi nokiadanda soğudum bu sayede artık eskisi kadar sağlam yapamıyorlar telefonlarını.

Tercihim samsungdan yana...

Önerdiğiniz modellere baktım e250 çok tercih ediliyor bu olabilir evet güzelede benziyor.

SudaEriyenAspirin

SonyEricson zannedersem önerdiğin model tercihim samsung önerebileceğin samsung model varsa eğer sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zenten- -- 14 Eylül 2008; 22:36:56 >

• samsung almaya değmez ki
    pişman olursun
    ağlarsın
    4ever s.e
  • bimekste w810i 222 ytl di ( kampanya devam edıyorsa )
  • Başka bir alternatif sunayım sana. Sürgülü kapa değil ama karizması var telefonun...

http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=16001&productid=telceplgke770

• quote:

Orjinalden alıntı: c@lculus

bimekste w810i 222 ytl di ( kampanya devam edıyorsa )

Güzelmiş

Yaklaşık 8 senedir cep telefonu kullanıyorum belkide daha fazla bu zamana kadar hep nokia kullandım şimdi marka değiştiriceğim içinde biraz şüpheliyim.

Çevremde herkes akraba,arkadaş vs. samsung kullanıyor hepsine tek tek sordum hepsi çok memnun olduklarını söylediler.

w810İ'ye de baktım güzel fotoğraf çekiyor özellikleride bayağı hoş ama hiç sony ericson kullanmadım bilmiyorum...

• quote:

Orjinalden alıntı: Orcunsau

Başka bir alternatif sunayım sana. Sürgülü kapa değil ama karizması var telefonun...

http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=16001&productid=telceplgke770

Yardımcı olduğun için teşekkürler ama aklımdan hiç LG geçmedi bu saatten sonrada düşünmem.Telefon güzel hoş ama bilmiyorum bana çooook uzak bir marka

Tercihlerim arasına sony ericsonda girdi güzelmiş ama dediğim gibi dayanıklıda olmalı aradığım telefon çat diye arıza verirse yandık

• Elektronik olarak bilemem lg bende hiç kullanmadım ama kasa olarak sağlam. Metal kasa...
  • sony ericsson u kullanıp da beğenmezsen kendimi 1 hafta uzaklaştırıcam
  • w810i al
    kral telefondur
    ama 1.5 yılı gecıktır kullandıgım ıcın degıstırecegım ıns
  • anycool kullanıyorum 250 milyona almıştım şimdi 200 e bulursun taş gibi telefon bundaki özellikler n73 te yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: brooklynn

w810i al
    kral telefondur
    ama 1.5 yılı gecıktır kullandıgım ıcın degıstırecegım ıns

Kardeş ilk çıktığında zaten araba fiyatına satıyorlar bu tür telefonları zamanında hatırlar mısınız 6600 çıkışında 2.300 milyar falandı.Yani bizim böyle telefonları almamız için elbette belli bi süre geçmesi demode olması gerekiyor

@Tequero

Kardeş o telefon çok kaba tamam haklısın özellikleri sahiden sağlam oluyor o tür telefonların ama benim için hiç kullanışlı değiller.

6600 hiç kimsede yokken belirli kişilerde varken ben para biriktirip gidip almıştım sonra ne oldu çaldılar telefonu ben üzüldüm.Üzülmemek için hem hesaplı hem kullanışlı bir telefon arıyorum şimdi

• kardes yanlıs anladın heralde
    ben w810i yi 1.5 yılı gecık zaman once almıstım
    o zaman 600 lıraydı
    sımdı bak 200 kusur lıramıs
    kacırma bence:)
    bende motorola dusunuyorum v9 ıns
  • Ne alirsan al ,ama sakin anycool gibi sacma sapan ,cin marka telefonu alma, Tavsiyem Nokia en kalitelisi en saglami

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NayirNolamaz -- 15 Eylül 2008; 11:06:25 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.