Bildirim
Telefon gitti acil yardım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Hayır gitmez. Pittech foruma göz at oradan bulabilirsin -
hocam başka rom kurdum power+ses kısma tuşu ile açılıyor clear emmc dedim sadece oraya girebiliyorum
ses açma tuşuna basınca açılmıyor android simgesi bi an gelip gidiyor -
quote:
Orijinalden alıntı: enoes
hocam başka rom kurdum power+ses kısma tuşu ile açılıyor clear emmc dedim sadece oraya girebiliyorum
ses açma tuşuna basınca açılmıyor android simgesi bi an gelip gidiyor
Recovery menüye ulaşamama sorunu ben de de var..
İçinde ünlem olan android bir saniye görünüyor sonra ekran kararıyor :(
bu konuyu takip edeceğim ama konu harici bir formül bulursanız, banada pm atabilir misiniz? -
programı yüklerken neden açıklamasını okumuyorsunki ics den önceki sürümlerde çalışıyor sadece
Eğer recovery açılmıyorsa spflash ile orijinal roma dönmekten başka çareniz yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
açıklama kısmında yazdığını bilmiyodum s3de de aynısı başıma gelmişti ama onun stok rom sağlam olduğundan sıkıntı çıkarmadı
şimdi buna attım cihaz açılıyor en azından ama animasyon yok orj recovery açılmıyor -
discovery customizer ile orijinal recovery flashlarsanız düzelir diye tahmin ediyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
olmuyor hocam animasyonda düzelmiyor bi türlü
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X