Şimdi Ara

Telefon Faturamda Dial-up internet numarası var oysa ADSL kullanıyorum ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim de önemli bir sorum var...
    ben ADSL kullanıcısıyım fakat bu ayki telefon faturamın dökümünde defalarca 200 11 11 diye bir numara aranmış...
    bu numaranın ne olduğunu araştırdığımda ise superonline ın dial-up internet erişim numarası olduğunu öğrendim..
    ama ben oysaki ttnet ADSL abonesiyim ve dial- up la hiç işim olmaz....ve wireless falan da kullanmıyorum kablolu modem kullanıyorum..
    sizce bu durumun nedeni ne olmalıdır ? birşeylerden şüphelenmelimiyim ?

• Birileri telefon hattına toplu iğne atıp paralelden bağlanmış olabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Antor

Birileri telefon hattına toplu iğne atıp paralelden bağlanmış olabilir.

cevap için teşekkür ederim :)
    ama şaşırdım kaldım valla bu devirde bu gibi şeylere tenezzül eden insanlar kaldım ıki hala herşey ucuzlamış ve kolaylaşmışken..
    hala dial-up dan bağlanan ve özellikle de başkasının hattına girip bağlanan kalmışmıdır ? demekki oluyormuş...

bu durumda ne yapmam gerek ? telekoma itiraz dilekçesi verin dediler..
    ama ben bir ay daha bekleyip yine aynı şeyin olup olmayacağına bakıp eğer ki tekrarlanırsa harekete geçmek istiyorum ne dersiniz ?
    önemsenmeyecek bir yalnışlık olma ihtimali var mı ?

aslında beni daha da korkutan birşey var...eğer ki başka birisi hattımdan internete giriyorsa ve girdiği siteler uygunsuz sitelerse buralara girmiş olmanın suçu da mı bana yüklenir ? onun gezdiği yerlerden de mi ben sorumlu olurum..ücretini ödediğim gibi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sekerkizcandy -- 18 Eylül 2008; 19:32:03 >

• bi dahaki aya birkaçyüz lira fatura gelirse ne yapacaksın? Evet suçlu sen olursun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.