Şimdi Ara

Telefon Bozuldu Ne Yapmalıyım?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Az önce şarja taktım şarj olmaya başladı sonra baktım şarj olmuyor. biraz ittirdim falan ama baktım gene şarj olmuyor. bu böyle olmayacak şarj olmuyor telefon. babamın öğrenmesini de istemiyorum. nasıl hallolur bu iş. nereye götüreyim telefonu

• quote:

Orijinalden alıntı: supergoktugtr

Az önce şarja taktım şarj olmaya başladı sonra baktım şarj olmuyor. biraz ittirdim falan ama baktım gene şarj olmuyor. bu böyle olmayacak şarj olmuyor telefon. babamın öğrenmesini de istemiyorum. nasıl hallolur bu iş. nereye götüreyim telefonu

Şu an telefonunuz kapalı mı?
    Eğer kapalı ise bataryaya elektrik gitmiyor demektir. Bataryayı çıkarın soketin değdiği yerlere dilinizi değdirin veya elinizi ıslatın değdirin.
    Hafif ıslaklık olsun ve öyle tak bir de öyle dene bakayım? Su elektriği iyi iletir.
  • supergoktugtr kullanıcısına yanıt
    telefonun discovery mi kardeş
  • supergoktugtr kullanıcısına yanıt
    şarz soketi sorunlu olabilir genelde orası bozuluyor zaten servise gönder 50 lirayı da bayılcan tabi bu arada gidip gelmesi uzun sürerse baban çakar durumu olmadı tanıdık bi telefoncuya göster
  • sorun şarj soketinden ama ne yapacağımı bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: supergoktugtr

sorun şarj soketinden ama ne yapacağımı bilmiyorum.

Geçmis olsun hocam discovery lerin 3 de 1 i sorunludur bu bir gercek benim telefonda ekranda beyaz dalga var 1 adet olu pixel var ve aynen usb bozuldu 50 tl bayilmistim tuketici hakem heyetine git konus anlat derdini 50 lira bayilma ben yakin zamanda ugrayacam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • al işte sende mağdurlar arasına katılmış oldun :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şarj soketinde sıkıntı var En mantıklısı garantiye yollaman en azından sağlam olur geçmiş olsun
  • Garantiye ver.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.