Şimdi Ara

telefon bilgiçleri : note 3 vs xperia z1

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaslar paramı koydum cebıme z1 alacaktım ama bırcok kısının bos beles muhabbetlerı fıkrımı zorluyorr...

Sızce note 3 mu daha kalıtelı bır telefon yoksa z1 mı alıp en az 2 yıl kullanacagımm.

Fıyat yonunden degıl kalıte yonundrn karsılastırma yapılırsa sevınırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• z kullanıcısı olarak sony alma aldırma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

z kullanıcısı olarak sony alma aldırma.

Hangı acıdan hangı sebeple.

• Suda var daha 2 ay once s4 2000 tl ıdı su anda 1600 tl note 3 de ıkı ay sonra 1700 lere dusmesın. Ayrıca sony z hala cıktıgı fıyatta

• hakangündüz H kullanıcısına yanıt
    Cıktıgı fiyattami z ? :) 1850 cıktı z suan 20 gunlugu 1300 satılmıyor.Servis kötü her cihazinda kronik sorun var. alma diyosak alma
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

Cıktıgı fiyattami z ? :) 1850 cıktı z suan 20 gunlugu 1300 satılmıyor.Servis kötü her cihazinda kronik sorun var. alma diyosak alma

Hayır xperia z tum resmı yerlerde 1849 tl hala. Ayrıca xperıa z yıde once kullandım super bır telefon

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HTC ONE M8 KAMERA VE LENS SORUNU
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Xperia Z1 tavsiye ederim
  • kesınlıkle xperıa z1 bencede..
  • Tabıkı z1

• Tarafsız olan herkes, kolaylıkla Note 3 diyecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nikki Sixx -- 13 Ekim 2013; 17:28:29 >
  • Xperia z kullanan biriyim tavsiyem al ikisinide eline bak et
    Ama ben z1 alırım hem kamera hemde samsungun türk milletini enayi yerine koymasıyla

• Her türlü z1,o kadar para verip dandik plastik almak, insana koyar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E.R.W. -- 13 Ekim 2013; 18:03:19 >
  • Note 3 diyorum.Sony Z1 modelinde kamera ve ekran konusunda farkını koyamadı bence.Note serisi sektörde telefon-tablet akımını başlat seridir ve Samsung her yeni modelde bu serinin farkını koruyor.
  • Fiyatları ve 2. el piyasasını düşünmezsek: Note 3 ün kalemi sizin için bir avantaj sağlamayacaksa Z1'in almanız daha mantıklı olur. Fakat şıklık bakımından Note 3 (beyaz rengi) göze daha çok hitap ediyor. Bu da zevk meselesi tabi. Yine de bir süre beklemenizi tavsiye ederim.
  • z1 mahveder
  • Ne zormus bu ısler para cepte kararsızlıktan bır telefon alamadık
    Ama z1 daha ağır basıyorr. Z1 whıte alacak gıbıyım daha once note 2 kullandım note3 un ondan pek farkı yok gıbı

• Note 3 alın eğer kalem,boyut,özellikler gibi şeyleri takmıyorsan z1 ama ben note 3 derim şıklık ,özellikler şu an avea note 3+ gear ı 2300 tl ye veriyordu

• Bende ikisi arasında kararsızım,note2 kullandım,pili şarjetmesi 5 saat sürüyordu.
    Z1 daha kaliteli duruyor fakat git-geller yaşıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: VicariouS

Bende ikisi arasında kararsızım,note2 kullandım,pili şarjetmesi 5 saat sürüyordu.
    Z1 daha kaliteli duruyor fakat git-geller yaşıyorum

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.