Şimdi Ara

Telefon almak istiyorum help :)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar telefon eskidi haliyle değiştirmek lzm almışken saglam bişey olsun sorun cıksın ıstemıyorum 700 tl limitim var samsung galaxy serilerine baktım güzel geldiler sizin önerileriniz nedir..
    Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

• Galaxy Gio - Huawei X5 - Galaxy Ace - Wawe serisi bişey veya 2.el Galaxy S

• galaxy ace guzel tercih olur bu fiyat araliginda
  • Bende aynı limitteyim Nokia E72 , Galaxy Ace , Wave 2 düşünüyorum şuan bilmiyorum tavsiye lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozcanil
    Bende aynı limitteyim Nokia E72 , Galaxy Ace , Wave 2 düşünüyorum şuan bilmiyorum tavsiye lazım.

ben secenegi ace ve wawe 2 seklinde 2 ye dusurun derim.uygulama kisisellestirmeden keyif aliyorum diyosaniz ornegin benim gibi uygulama bollugu olmadan cihazdan sıkılan biriyseniz galaxy ace derim ama bu husus cok onemli degilse sizin icin ozaman wave 2 iyi bir tercih olacaktir
  • N97 32 GB kullanıyorum şuan illallah dedirtti uygulamada sıkıntı fazla yok Ovi Mağaza var ancak bilemiyorum wave 2 nin özellikleri donanımı şekli iyi diğerindede android var androidin geleceği iyi badanın pek yok gibi.
  • su an dikkatimi ceken galaxy ace ile 2. el galaxy s de kaldım 2. el alsam bana zararı olurmu ki acaba ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence sıfır alın 2.el asla almayın N97 aldım ikinci el çok pişmanım 300-350 tlye elden çıkarmaya çalışıyorum sıfır al temiz al nasıl kullandığını bilmiyosun bir sorunumu var vs.
  • bisey daha sorucam galaxy ace sanırım sd kart kullanıyor karttan kullandıgım uygulamalarda yavaslama olmaz dimi sonucta kendi hafızası deil kartın veri yazma hızı kactırki ??
  • galaxy ace samsung bu galaxy kelimesiyle zengin oldu yemin ederim ülkemizin 500-700 tl arasını banko alıyor
  • http://www.youtube.com/watch?v=OLDuRqdelW4

Wave 2 alacaktım bu videoyu izledikten sonra ve baktıktan sonra Galaxy Ace'in işlemcisi düşük olması ve ön kamerası olmamasına rağmen android ile çok iyi iphone gibi valla Ace alıcam ben.
  • X5 al, galaxy aceden daha iyi daha ucuz
  • Huawei gibi bir marka almak istemiyorum tercihimi Ace den yana kuullanıcam teşekkürler.
  • nokia c6 01 alabilirsin
  • X5 veya Optimus black'i tavsiye ederim
  • galaxy ace nasıl wave 2 de iyi tek sorunu bada ne yapsam bilmiyourm yaa offf
    Telefonda müzik dinlerim internetide iyi olmalı geceleri ve gündüzleri internette takılıyorum ona göre birşey önerirseniz sevinirim başlıca özellikler
    Güzel kaliteli ses , iyi hızlı internet , kasma yapmasın , uygulamalar olsun ücretsiz şekil olsun ayrıca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fenerbahçeli Üye -- 27 Haziran 2011; 11:49:20 >
  • quote:

galaxy ace nasıl wave 2 de iyi tek sorunu bada ne yapsam bilmiyourm yaa offf
    Telefonda müzik dinlerim internetide iyi olmalı geceleri ve gündüzleri internette takılıyorum ona göre birşey önerirseniz sevinirim başlıca özellikler
    Güzel kaliteli ses , iyi hızlı internet , kasma yapmasın , uygulamalar olsun ücretsiz şekil olsun ayrıca.

iphone 3gs
  • 650-700 tlye alınacak bir telefon diyorum acemi wave 2 mi
  • quote:

Huawei gibi bir marka almak istemiyorum tercihimi Ace den yana kuullanıcam teşekkürler.

Siz bilirsiniz ama Ace de alsanız 2 yıl, X5 de alsanız 2 yıl kullanırsınız

X5 Cpu - Gpu - Ram - Dahili Hafıza - Flash Player 10.3 ve fiyatıyla oldukça üstün
  • Ace mi Wave 2 mi ?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.