Şimdi Ara

Telefon almak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler blackberry telefonum hurdaya dondu ve android telefon almak istiyorum genelde yaptıgım seyler internete girmek biraz oyun oynamak fotoğraf çekmek ve hızlı bir cihaz olsun sağlam olsun ve ekranı iyi olsun falan maximum butce 1200tl daha fazlaya çıkamıyorum sonrası aşırı lüx geliyor bu yönergelere dayanarak bir telefon onerebilirmisiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• galaxy s2 al düsünmeden
  • Up

• quote:

Orijinalden alıntı: parsons

galaxy s2 al düsünmeden

s 2 demişsinde işte s3 çıkmışken de s2 alınırmı diye düşünüyo insan nexus düşünülebilir aslında 1200e istanbulbilişimde görmüştüm

bu arada tam benlik konu açmışsın bende senin gibi telefon arıyorum takipteyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dersinizEMRE -- 25 Kasım 2012; 17:50:20 >
  • s3 çıkmışken s2 alınırmı diyosunda s3le s2 aynı güncellemelere sahip. Oyüzden donanım dışında bir farkları yok merak etme:D ayrıca iphone 5 cıkmasına ragmen hala millet 4s alıyor bunu nasıl acıklayacaksın?
  • quote:

s3 çıkmışken s2 alınırmı diyosunda s3le s2 aynı güncellemelere sahip. Oyüzden donanım dışında bir farkları yok merak etme:D ayrıca iphone 5 cıkmasına ragmen hala millet 4s alıyor bunu nasıl acıklayacaksın?

usta iphonu karışrıma o zaten başlıca ayrı bişey
    bende yeni telefon alıcamda içimden bi ses s3 varken s2 alma diyo işte
  • 4s varken 4 alma tamam bak bu dogru ama s3 varkende s2 alınır. ayrıca google nexusdan daha iyi özellıklere sahip s2 aynı güncellemeleride almıslar sorun ne?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

4s varken 4 alma tamam bak bu dogru ama s3 varkende s2 alınır. ayrıca google nexusdan daha iyi özellıklere sahip s2 aynı güncellemeleride almıslar sorun ne?

bak bu konuda benim fikrimi değiştirdin s2 araştırıyım ben biraz
  • Bencede düşün nexus 4 gelmeyeceğini bilsem derdim galaxy nexus al ama nexus 4 gelince diğer nexus telefonların pabucunu dama atarlar bence:D
  • bütün mağazaları gez s3ü 1200den bulursun büyük ihtimal yada biraz bekle Google nexus 4 çıkıcak onu alırsın bende bekliyorum nexus 4 ü
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrktas

quote:

4s varken 4 alma tamam bak bu dogru ama s3 varkende s2 alınır. ayrıca google nexusdan daha iyi özellıklere sahip s2 aynı güncellemeleride almıslar sorun ne?

gercekten şuan s2 almamak için kendimi tutuyorum teknolojixte 1.100 tl bi tane vermesemmi sipariş
  • paraya kıyın bitane s3 alın derim beyler.. elimde s3 varken s2 den farkını anlamak daha keyifli..

ayrıca s4 dedikoduları dolaşmaya başlamışken 1100 1200 tl verip s2 almak mantıklı değil..

1200 ün üstüne çıkamam dersen temiz bi garantisi dewam eden bi s3 düşün yada spot bi s3 düşün 1200 liraya rahatlıkla bulunuyor..
  • quote:

quote:

quote:

gercekten şuan s2 almamak için kendimi tutuyorum teknolojixte 1.100 tl bi tane vermesemmi sipariş

Bnce nexus yerine s2 mantıklı bir seçim niye diye sorarsan nexusun kamerası zayıf görüntülü konuşması ve gpu işlemcisi gelecek oyunları tartmayabilir diye bn eledim s2 suanda herseyiyle bi aldınmı 3 sene rahat goturur eksiği yok s3 almaya gerek yok bnce nexus4 bi turkiyeye girsin bn s2 veya nexus4 dusunecegim s3 kesinlikle değil

• Braz daha para koy s3 al.. tabi ozamana s4 cikar sende s4 varken s3 alinir mi diceksin hakli olarak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kahraman0991

Braz daha para koy s3 al.. tabi ozamana s4 cikar sende s4 varken s3 alinir mi diceksin hakli olarak

Biraz daha para koyun diyorrsunuzda s2 1200tl s3 henuz 1499un altına dusmedi 300'tl daha koymam gerek buda benim 4 ay daha beklemem demek :)

• quote:

Orijinalden alıntı: joney1st

bütün mağazaları gez s3ü 1200den bulursun büyük ihtimal yada biraz bekle Google nexus 4 çıkıcak onu alırsın bende bekliyorum nexus 4 ü

1400den asagı magazalarda hıc gormedim desem dogrudur anca internetten bulursun 1200e

• S3 alın gayet güzel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1200 liraya s3 bulamazsn bulsanda telpa olmz
  • 1459 tlden aşaa adam gibi s3 yok
  • Nexus 1.400 falan giricek diyorlar bekleyin diyorlar olmadı samsung galaxy nexus u alın güncelleme almaz güncelleme almaz telefon elinizde kalır Nexus derim ben
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.