Şimdi Ara

Telefon Alıcam Yardımlarınızı Bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Telefonumu 1 Hafta İçinde Değiştiricem Aklımda N73 Almak Var Nağapıyım Sizce
    İstediğim Özellikler
    Flaş Özellikli Güzel Bir Kamera
    Güzel Video Çekimi
    Bedava Televizyon
    Hızlı Bir Telefon

N73 De Televizyon Yok

Bana 400-450 Lira Arası Aradığım Özelliklere Ait Bir Telefon Tavsiye Ederseniz Sevinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burak_2795 -- 29 Eylül 2008; 0:20:29 >

• Bunu alıcağına bu fiyata çok daha iyi telefonlar var. Açıkcası bu zamanda para verilecek bir telefon değil.
  • 2. e alacaksan ucuz olsun diye olabilir ama 450 500 lira verilecek telefon değil artık.

biraz daha arastır bence, kullanım amacınıda yazarsan önerilerde bulunabiliriz
  • elımde 2 cesıt var musıc edıtıon bı de classıc clasıcc de 1gb hafıza kartı var acılmamıs sıfır el degmemıs 450ytl musıc edıtıon var 475ytl ankara dayım elden alım kredı kartı da var garantı bonus axess
  • Arkadaşlar n73 e niye o para verilmezmiş merak ettim. N73 kendi sınıfındaki fiyatlı cihazlara göre hala rakipsiz bir cihaz.. N73 ü kullanmadan yorum yapan arkadaşlar varsa önce cihazı bir kullansınlar. Ama kastınız dış görünüş açısından daha şekil cihazlar var şeklindeyse ona sözüm yok..

Burak kardeş; tv li cihazlardan uzak dur. Tv li cihazların görüntüsü 3gp video formatı gibi yavaştır. Görüntü bulunduğun yere göre çok net olabiliyor ama akıcı görüntü olmadığı için tv den hiç zevk alamazsın. Çin işi bütün modeller böyle. Ayrıca ömürleri de çok kısa. 1 sene ya dayanır ya dayanmaz. İlk başta bir hevestir millet aldı..Şimdi kimse yüzüne bakmıyor. Bizim buralarda tv li sıfır cihazı 180 e satıyorlar ama alan yok.
  • Teknosaların 2. el bölümlerine bakmayı ihmal etme süpriz fiyata temiz cihazlar çıkıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.