Şimdi Ara

Telefon Alıcam bir sorum var Bakarmısnız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Elimde galaxy y var diğer adıyla pocket.Lanet telefon ılk aldıgım zamanlar guzeldı ama artık kasıyor 2 uygulama yuklesem yer dolu dıyor falan filan.Delirdim telefon alıyorum Samsung tan butcem 700-750 lira.S3 mini almayı dusunuyorum.Bu pocket gıbı kasarmı ? Yada yer yok gıbı dandik dundik hatalar verir mi? yavasmıdır? Kamerası ıyımıdır ?

Cevaplayanlara sımdıden tesekkurler

• Hocam öyle bi saçmalik yapma t50 ve moto g te bak. Bi elinde incele en iyi tercih bu ikisi arasında olacaktır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende yeni bir telefon alma arafesindeyim, yalnız sana şunu diyim s3 miniyi aklına bile getirme berbat bişe ha benim kullandığım gio ha o

• quote:

Orijinalden alıntı: firtilli

Hocam öyle bi saçmalik yapma t50 ve moto g te bak. Bi elinde incele en iyi tercih bu ikisi arasında olacaktır

neden hocam s3 guzel gorunyor kotumu yoksa?
  • DontJazzMiss kullanıcısına yanıt
    Eskidi o telefonlar hocam. S3 touchwiz yüzünden şisiyor kullanılamaz dereceye geliyor. Android versiyonu da eski. Dediğim telefonların özellikle moto g nin onu acik

• quote:

Eskidi o telefonlar hocam. S3 touchwiz yüzünden şisiyor kullanılamaz dereceye geliyor. Android versiyonu da eski. Dediğim telefonların özellikle moto g nin onu acik

Peki , s3 mini degilde s3 nasıl
  • quote:

Orijinalden alıntı: DontJazzMiss

quote:

Peki , s3 mini degilde s3 nasıl

Bende s3 mini var.6 ay önce falan aldım.O zaman en iyi f/p telefon denebilirdi.Şu an telefon alacak olsam S3 mini yerine moto g alırım.S3 devri kapandı artık.O parayı verene kadar 100-200 daha ver g2 al.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • samsungun kendisi çöp minileri 2x çöp ara modeleleri young gibi 3x çöp moto g al
    s3 mini alabilirsin kardeim 2 çekirdek 1.2 ghz cihaz iyi hızlı bakma burdakilere 8 gb hafızası var bide hafıza kartı alırsın donma falan yaşamazsın. 4.1.2 sürmü var onda ram kullanımı cok iyi kasmıyor kuzene aldık daha yeni fiyatıda iyi 600 tl
  • Yazik ya boyle kimseleede var s3mini al demis yok 3310 alsin

• quote:

Orijinalden alıntı: YusufGokcan

s3 mini alabilirsin kardeim 2 çekirdek 1.2 ghz cihaz iyi hızlı bakma burdakilere 8 gb hafızası var bide hafıza kartı alırsın donma falan yaşamazsın. 4.1.2 sürmü var onda ram kullanımı cok iyi kasmıyor kuzene aldık daha yeni fiyatıda iyi 600 tl

moto g de karar kıldım hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

Yazik ya boyle kimseleede var s3mini al demis yok 3310 alsin

• stevejones kullanıcısına yanıt
    param var dedide ben s3 minimi al dedim? s3 miniyi s3ü s4 miniyi beğenmeyenler var 1000tlnin altına alınacaksa bu cihazlar gayet yeterli. s3 mini için 600 tl iyi şuan bir cok oyunu rahatlıkla calıstırıyor s3 mini? sen neyden bahsediyon? discovery alsın ama ben samsung marka olduğu için s3 mini derim.
    moto g hakkında bilgim yok ama 4.1.2 kararlı bi sürüm s3 minide o sürümde bırakıldı. 600 tl gibi bir bütceye s3 minitercih edilebilir. hatta yanında bataryada alırsın yedek bir ad. şarjı bitmez güç tasarrufunda. ekranı fena değil. s4 miniden biraz daha kötü. ama şarj süresi oldukca iyi. 1.2 ghzde yeterli o fiyat için.
  • quote:

param var dedide ben s3 minimi al dedim? s3 miniyi s3ü s4 miniyi beğenmeyenler var 1000tlnin altına alınacaksa bu cihazlar gayet yeterli. s3 mini için 600 tl iyi şuan bir cok oyunu rahatlıkla calıstırıyor s3 mini? sen neyden bahsediyon? discovery alsın ama ben samsung marka olduğu için s3 mini derim.

Motorola marka degılmı
    sence bi samsungmu? bi sonymi? bi htcmi? iphone alamıyorsan bence samsung ya da sony alınmalı. htcnin arayüzünü pek beğenmiyorum tabii bu kişiden kişiye değişir ama moto g falan hiç bilgim yok.
  • s3 minide donmalar oluyormus bı sure sonra cok sıkayet var.Butcem 800 lira ve buna s3 den ıyısıde oluyor özelliklerini karşılastırırsak
    moto g nin özellikleri iyi, baktım. 4 cek 1200 mhz. ama yerinde olsam 4 cek 1400 mhz Galaxy sIII alırım android 4.3 de bırakıldı efextreme romu ile s5 görünümlü oluyor şuan kullanıyorum. gayet stabil şikayetim yok.
  • quote:

Bilen bilir en azili copcovery dusmani benin,fakat ayni paraya moto g yada xperia M varken,s3mini onermekte adama iyilik degil kotuluk olur bence..

• quote:

moto g nin özellikleri iyi, baktım. 4 cek 1200 mhz. ama yerinde olsam 4 cek 1400 mhz Galaxy sIII alırım android 4.3 de bırakıldı efextreme romu ile s5 görünümlü oluyor şuan kullanıyorum. gayet stabil şikayetim yok.

nezamandan beri kullanıyosun
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.