< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DawahAdamı -- 20 Eylül 2019; 17:59:28 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DawahAdamı -- 20 Eylül 2019; 17:59:28 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kendim telefoncuyum valla senin gibi müşteri çok nadir geliyor baksana adam sana kaçak telefon satmış sen bişey demiyosun biz insanlara böyle telefon satsak gırtlağımıza çökerler ben sektörün içinden biri olarak rahatlıkla söyliyebilirimki telefoncuların onda dokuzu haysiyetsizdir dikkat edin
|
Adam şu “ Adam zaten takas esnasinda cok suphe uyandirdi bende.Adamla sadece letgodan konusmustuk ve letgodaki ismi sahte.Bana tel nosunu vermemekte diretti ve telefonda sikinti olma ihtimalina ragmen kimlik istedigimde bana yanimda degil evimde uzak falan dedi.” cümleyi kurduysa direk kaçacaktın gende arkana bile bakmayacaktın. Geçmiş olsun dostum.
|
SS aldın mı letgo konuşmalarını aldıysan yırtarsın sorun olmaz Note 7 IMEI yazma işi de hallolur yani dert etme bir sürü yolu var
Keşke 1100tl ye Redmi Note 6 Pro alsaydın IMEI kayıtlı 4/64 ki Xiaomi cihazlarda rom root vs de IMEI silinmiyo bu kadar zarar etmezdin ve Redmi Note 6 Pro havada karada tokatlar çoğu rakibini 1100tl - Redmi Note 6 Pro (kayıtlı ) 1500tl - Mi 8 SE (kayıtlı) 1700tl - GM 9 Pro, Redmi Note 7 (sıfır 24 ay garantili) 1900tl - Mi 9 SE (kayıtlı) Vs uzayıp gider keşke az araştırma yapaydınız Takas yerine satıp 800+400: 1200 de yapabilirdiniz vs vs |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DawahAdamı -- 21 Eylül 2019; 0:8:11 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Change1 -- 22 Eylül 2019; 23:15:49 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IVANGUARDI -- 23 Eylül 2019; 0:9:26 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amedra -- 23 Eylül 2019; 11:18:7 > |