Şimdi Ara

telefon alacagım yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • herkese şimdiden teşekkür ederim konuyu dırek açtım belki kapatılır bılmıyorum sadece yardıma ihtiyacım oldugu ıcın sormak zorunda oldum umarım hata etmemişimdir konuya gireyim.

    Arkadaşlar 600lira param var ve kız arkadaşıma hedıye alacağım android bi telefon almayı dusunuyorum sıfır fiyatları az çok araştırdım fakat kafam çok karıştı hediye alacağım için bi ayrı karıştı seçeneğim pek yok o fiyat aralığında sıfır olacağı için samsung ace s5830 almayı dusunuyorum yorumlar telefon hakkında güzel fakat aklımda şöylede birşey var yurtdışı kayıtlı ıphone 4s ws da alınabılıyor bu tip bişey alsam sıkıntı yaşanırmı yurtdışı olunca tam olarak ne oluyor bilmiyorum 2. ellere pek güvenemiyorum fakat 2. el ıphone 3gs alsammı veya 600e başka bir telefon önerebileceğiniz varmıdır? şimdiden çok teşekkr ederim



  • Öncelikle 4S i 600 liraya alman çok zor gibi göründü bana. Apple kendi zaten 550 dolara satıyor, üstüne kayıtta eklendiğinde sıfır 4S 1000 lirayı çok rahat geçiyor. Ama cidden dediğiniz fiyata güvenli bulunuyorsa kaçırmayın. Geçen sene sorsanız ace olabilir bir cihaz derdim ama sizin fiyata 3-4 çeşit xperia modeli var üstelik güzel cihazlar. LG L5 yine uygun fiyatlı fena sayılmayan bir cihaz. Biraz daha zorlanabilirse S3 mini Ace 2 alınabilir. Paralel ithalat olarak sizin fiyatınıza bulunur belki bu 2 cihaz. 3GS konusunda zaten piyasadan kalkmadan önce sıfır 8gb için 650 civarı fiyatlar istendi halen elinde olan varsa 600 ede alabilirsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi new-desing -- 5 Nisan 2013; 1:22:35 >
  • motorola atrix tavsiye ederim gayet güzel bir telefon alanlar memnun..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: şakirdayı

    motorola atrix tavsiye ederim gayet güzel bir telefon alanlar memnun..

    bence de motorola uygun olabilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.