Şimdi Ara

Teledunya+internet kablosuz aktarıcı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

5 katlı bir apartmanda oturuyorum. Yöneticiyiz ve herkez maddiyat konusunda çok sıkıntı çıkarıyor. Bu yüzden böyle bir hizmet yapıp herkezin memnun olması ve maliyetin düşmesi çok iyi olur.
    Teledünya+interneti (kendi evimde bağlı) wireless olarak 5 katada aktarmak istiyorum. bunu nasıl yapabilirim ?

Detaylı anlatım yapan üyelere şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi insulinhormon -- 15 Ağustos 2012; 13:30:28 >

• Kablosuz teledünya hayal olur. Kablosuz internette tüm apartmanı dahil etmek isterseniz, kabloludan birkaç kat pahalıya gelir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: pwtr

merhabalar,

5 katlı bir apartmanda oturuyorum. Yöneticiyiz ve herkez maddiyat konusunda çok sıkıntı çıkarıyor. Bu yüzden böyle bir hizmet yapıp herkezin memnun olması ve maliyetin düşmesi çok iyi olur.
    Teledünya+interneti (kendi evimde bağlı) wireless olarak 5 katada aktarmak istiyorum. bunu nasıl yapabilirim ?

Detaylı anlatım yapan üyelere şimdiden teşekkürler.

iyi bir router alarak bir modemden bütün binaya hizmet sunabilrsiniz. tabi hızı yüksek seçmeniz gerekiyor yoksa kimse internete bağlanamaz. Teledünya için olamaz. Bir de denildiği gibi maliyetli istenilen verim alınması çok zor olur.
  • Her daireye ethernet kablosu çek, isteyen o kabloya kablosuz ayırıcı takıp isterse kablosuz kullansın isterse kabloyu direk taksın. En güzeli böyle.
    Teledünya paylaşamazsın sadece kablo-tv i paylaşabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semender96 -- 26 Ağustos 2012; 19:16:56 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.