Şimdi Ara

Tele dünya HD yayınları aslında 576i mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tele dünyanın internet sitesinde, birinci kanalı yani teledünya info nun yayınının HD olduğu belirtiliyor. Şifresiz olduğu için bende teledünya olmadığı halde bu kanalı izleyebiliyorum. Ancak yayın kalitesi hiç de iyi değil. Televizyonum, yayının 576i olduğu bilgisini veriyor. Bu kanal HD değil mi. Eğer HD ise teledünyanın HD olarak verdiği diğer kanallarda 576 i çözünürlüğe mi sahip?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aramis1 -- 6 Kasım 2013; 11:34:17 >

• Hayır diğer hd kanallar info kanalı gibi kalitesiz değiller ben gayet memnunum.
  • teledünya için 13 tl civarında olan paketi kullanıyorum , tüm HD yayınları açtırsam kaç tane hd kanalı mevcut ücreti ne kadar oluyor bilginiz var mı ?
  • @aramis1
    info kanalı hd değil, sd kanal olarak yayın yapıyor ve 576i çözünürlüğünde. HD kanallar ise Teledünya'da 1080i çözünürlüğünde ve gayet güzel görüntü kalitesi. Digiturk plus ile pek bir farkını göremedim ben.

@darnglove
    Teledünya üst paket ayda 19,5 lira, kanalları buradan inceleyebilirsiniz:
    http://www.turksatkablo.com.tr/tv-teledunya-ust-paket.aspx
  • quote:

Orijinalden alıntı: mxblitz

@aramis1
    info kanalı hd değil, sd kanal olarak yayın yapıyor ve 576i çözünürlüğünde. HD kanallar ise Teledünya'da 1080i çözünürlüğünde ve gayet güzel görüntü kalitesi. Digiturk plus ile pek bir farkını göremedim ben.

@darnglove
    Teledünya üst paket ayda 19,5 lira, kanalları buradan inceleyebilirsiniz:
    http://www.turksatkablo.com.tr/tv-teledunya-ust-paket.aspx

teşekkür ederim bilgiler için , kanalları inceledim ancak turk hd kanalları yok sanırım en üst pakete geçsem bile fazla yerli hd kanalı mevcut değil maalesef....

• darnglove D kullanıcısına yanıt
    temel pakettede HD yayın var NGC HD, NGC Wild HD, TRT HD kanalları, ATVHD, A Haber HD var... temel yayın listesine bak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: grezimonk

temel pakettede HD yayın var NGC HD, NGC Wild HD, TRT HD kanalları, ATVHD, A Haber HD var... temel yayın listesine bak...

evet temel pakette hd var ancak atv ve trt var , kanald star ve shov maalesef yok ....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • darnglove D kullanıcısına yanıt
    Kanal D ve Star D-Smart'ta, Show ve Fox Digiturk'te var. Karasal yayın ihaleleri vb. kesinleşip HD yayınları karasalda vermeye başladıklarında herhalde uydu dahil her platformda hepsi olur. Ayrıca Star'ın sadece D-Smart'ta olma zorunluluğu yakın bir zamanda bitiyor diye okumuştum, yakında belki gelir.
  • Avrupa kanalları bile SD ve 4:3 yayında ısrar ediyor... HD yayınların artmasını beklemekten başka çare yok 4K belki hızlı yayılır...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.