Şimdi Ara

Tele 1 ve Halk tvyi uydudan sildim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
3.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Malesef son 2 yıldır silmek için çok nedenim vardı. Artık iyice holiganca yayın yapmaya başladılar . Bu kanalları ben ve ailem izliyorduk Hatta uydu listesinde ilk 10 da yer alıyordu.

Hatta birçok kitap alıp destek olmuştum zamanında...

Ama taraflı yayın yapmaları , ve ortada para ticaretinin dönmesiden sonra artık izlemeye gerek kalmadı. Özellikle evde tv izleyen yaşlıları manipüle edip hergün gazlıyorlar. Buda annenizin babanızın zaten kısıtlı olan ömründe mutsuz bir hayat sürmesine neden oluyor. Emeklileri hipnoz etme üzerine bir yayın anlayışları var.

Ayrıca plandemide ,, akpnin faşist uygulamalarını desteklemeleri kendilerinin nereden emir aldığını gösterdi. Hes kodu sokağa çıkma yasakları ,aşı dayatmalarını öyle bir destekledilerki....

Maltepe meydanında özgürlük mitingi yapanları cahil ve kötü insanlar olarak tvden lanse ettiler.

Bu adamlar mı ülkeye demokrasi getirecek?

Ümit özdağ ve muharrem inceye sansür uguluyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliveli90 -- 17 Ağustos 2022; 11:46:29 >

• Adamlara bak hesabı banlanınca hiçbirşey olmamış gibi başka hesap açıp foruma dalıyor. Sen kimsin necisin hayırdır üye olduğun gibi hemen buraya daldın diye soran olmayacak mı?

Buna benzer bir kullanıcı adıyla yazan vardı. Bu arkadaşlar nedense hep zafer partili oluyor ama hep muhalefete saldırıyor. Acaba zafer görünümlü aktrol olmasın? Yeni taktik bu olmalı. Zaten forumda aktrol kalmadı zaferin elemanları var.

Havuz sarıya ,kırmızıya, maviye, yeşile reislerinin açıklamalarına göre ya "siyah" yada" beyaz" der, talimat gelir gereğini yapar. Başka numaraları yoktur

Bu bahsettiğin kanallar ise griye "siyah" der geçer.

Halk tv'de çok kez CHP'yi eleştiren konuklar gördüm Osman Pamukoğlu bir ara sadece Halk Tv'ye çıkıp boyuna CHP'ye sallıyordu.

A haberde RTE eleştrisi yapan ,bırakın eleştiri yapmayı ucundan dahi dokunan konuğu görmedim.

Körler sağırlar birbirlerini ağırlar tadında iş yapar.

Halk TV, KRT nin A haberden farkı yoktur diyen trollün tekidir.

• Plandemi ne ? Cidden korona hastalığı yok sanan bir kitle var inanılır gibi değil :)

• Geç kalınmış ama doğru karar. Krt de ekle ona.

• Ha ATV ha Halk TV, madalyonun iki yüzü.

• Havuz sarıya ,kırmızıya, maviye, yeşile reislerinin açıklamalarına göre ya "siyah" yada" beyaz" der, talimat gelir gereğini yapar. Başka numaraları yoktur

Bu bahsettiğin kanallar ise griye "siyah" der geçer.

Halk tv'de çok kez CHP'yi eleştiren konuklar gördüm Osman Pamukoğlu bir ara sadece Halk Tv'ye çıkıp boyuna CHP'ye sallıyordu.

A haberde RTE eleştrisi yapan ,bırakın eleştiri yapmayı ucundan dahi dokunan konuğu görmedim.

Körler sağırlar birbirlerini ağırlar tadında iş yapar.

Halk TV, KRT nin A haberden farkı yoktur diyen trollün tekidir.

• ooops

Tele 1 ve Halk tvyi uydudan sildim
  • Seni Ahaber paklar zaten, dediğin kanallar bünyene ağır gelir anlayamazsın ne dediklerini..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tv ve uydudan anlayan var mı
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Redeemertr kullanıcısına yanıt
    1.mesaj bugün üye olan birine ait
    2.mesaj malumunuz
    3.mesaj aynı tayfadan

Organizasyon iyi de çok belli ediyorlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kanallar da olmasa muhalif kanal yok omg a haber mi izlicen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Halk TV baya holigan bence de. Tele 1 hiç seyretmedim bilmiyorum.

KRT bu aşamada daha iyi.

Bunun yanında ATV, Ahaber, Akit TV falan bunları da hiç seyretmiyorum. Silmiş bile olabilirim.

Zaten TV'de haber izlemiyorum artık. Youtube daha iyi bu konuda.

• İlk önce kendi bahçemizi temizlemek gerek , akp malesef gücünü chp ve onun taraflı medyasından alıyor.

Ben muhalefetin temsilcisi medyayım demeninde belliki bir rantı var.

Can ataklı tele1den geçen yıl ayrılmak zorunda kalmıştı. Peki neden ? Çünkü isparkın zarar ettiğini kurumun batma noktasına geldiğini haber yaptığı için ibb yönetiminden devamlı bu adamı atın bu adamın işine son verin diye telefonlar gelmiş. Bir belediye nasıl olurda bir tv kanalını arayıp bir gazetecinin işine son verme cüretini kendinde görebilir ?

Tele 1 ve Halk tvyi uydudan sildimSon Dakika Haberyoutube
    İSPARK'ın zararını ifşa ettiği için CHP tarafından linç edilen Can Ataklı, çalıştığı kurumlara İmamoğlu ve çevresindeki 'çete' tarafından 'işten çıkarın' baskısı yapıldığını söyledi. CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde İSPARK krizi yaşanıyor. İBB'ye bağlı en büyük şirketlerden biri olan İSPARK; gün gün iflasa sürükleniyor. Konuyu ilk gündeme getiren ise CHP'ye yakınlığı ile tanınan gazeteci Can Ataklı oldu. İSPARK KONKORDATO İLAN EDEBİLİR Korkusuz gazetesindeki köşesinde; İSPARK'ın zararlarını açıklayan Ataklı, şirketin zararının iki yılda 115 milyon liraya çıktığını belirtip yıl sonu zararın 200 milyon lirayı bulacağını ve İSPARK’ın yakında konkordato ilan edebileceğini söyledi. Sıfır maliyetli bir şirketin nasıl zarar ettiğini sorgulayan Ataklı'ya sosyal medya hesabından yanıt veren İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sözcüsü Murat Ongun, Ataklı'nın gazeteciliğini eleştirerek haberi yalanladı. Bugün kamera karşısına geçen Ataklı, Ongun'a yanıt verirken; İBB'nin çeteleştiğini ve ufak bir eleştiri haberinde de Ekrem İmamoğlu yönetiminin kendisini kovdurmaya çalıştığını ifşa edip şu ifadeleri kullandı; "İBB ETRAFINI SARAN ÇETEMSİ BİR ŞEY VAR" “Ben şeyi anlayamadım, dün bir İSPARK yazısı yazdım. Hatta burada hiç bahsetmedim bile. Hatta başlık uyarıydı. Fakat İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) başkanlık ve etrafını saran bir çetemsi bir şey var. Bizim belediyelerden, siyasetçilerden hele benim türüm gazetecilerin bir şey beklemesi bir şey beklemesi mümkün değil. "ŞİMDİ BENİ BULAMIYORLAR" Ama kafaları hep böyle çalışıyor bunların. Çünkü diyor ki adam, “Arkadaş ben menfaatsiz hiçbir şey yapmıyorum.” O halde bu da böyle bir şey. Şimdi bulamıyorlar da. İhbarlar yapıyorlar, patronları arıyorlar, atın bu adamı diyorlar. "KAÇ KERE BENİ KOVDURMAYA ÇALIŞTILAR" Ben şeyden biliyorum, TELE1’e kaç kere baskı yaptılar atın bu adamı, atın bu adamı, atın bu adamı diye. Şimdi dün o çeteden biri diyor ki, Can Ataklı baştan sona yanlış. Ya arkadaş, yazıyı bir daha okudum. Siz de okuyun. Ne yanlış anlamadım ki. "KÖTÜ YÖNETİMİNİZDEN DOLAYI İFLAS EDEBİLİRSİNİZ DİYORUM YANLIŞ DİYORLAR" Zaten bütün olay zarar üzerine değil, İSPARK’ın kötü yönetiminden dolayı konkordato gelebilir diyorum. Bunu da içerden zaten söylüyorlar. Bütün her şey doğru, yanlış hiçbir şey yok. Diyor ki internet sitesi var, gazeteci olsan bakarsın. Ben senin internet sitene niye bakayım kardeşim? bana getirmiş rakamları göstermişler, orada görüyorum. "CHP'NİN TROLLERİNİ HAREKETE GEÇİRİYORLAR" Bana gazetecilik öğretiyor benim yanımda çalışan çocuk, her neyse. Onları da geçtik de ayıptır bunlar. Bir de hemen düşmanlık yaratıp CHP’nin trollerini harekete geçiriyorlar. Böyle aşağılık şey olur mu ya. Onlar, ‘zaten bu adam böyle, bu yaşlandı, ne dediği belli değil” falan abuk sabuk, tabii hepsine de dava açıyorum hiç bunların affı yok. "CUMHURBAŞKANLIĞI O KADAR SARMIŞ Kİ KAFALARINI.." Ayıptır be. İnsan biraz haddini hududunu bilir. Ama anladığım kadarıyla Cumhurbaşkanlığı o kadar sarmış ki kafalarını başka bir şey düşünmüyorlar. Onun için her hareketi bir düşmanlık. Kimseye bir düşmanlığım yok kardeşim. "KARDEŞİM SÖZ VERİYORSUN BİTİRMİYORSUN" Ama ben eleştiririm, gerçeği söylerim. İSKİ için de söyledik. Kardeşim söz veriyorsun bitirmiyorsun. Vatandaş şikayetçi diyorum, hala şikayetçi. Ama ne oldu? "İSKİ'NİN BAŞINA GELEN İSPARK'IN BAŞINA GELECEK" Aynı şey İSPARK Genel Müdürü’nün başına da gelecek. İSKİ Genel Müdürü aradı beni, yedi fırçayı. Şimdi ne yazarsam yazayım hiç tınmıyorlar. Çünkü neden tepe diyor ki bunu ciddiye alma, bu bizim hasmımız, düşmanımız. Çünkü düşman, herkesi düşman beller, öyle yapıyorlar.
    https://www.youtube.com/watch?v=aTZty-d4Qs8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliveli90 -- 17 Ağustos 2022; 14:29:30 >
  • akmolla banı yiyince geri gelmiş herhalde

• Ulan bari doğru düzgün hesap aç. Aliveli ne😂😂😂 ilk aklına geleni sallamış adam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Berlin93 kullanıcısına yanıt

Bu ismi bulmak için bir hafta düşünmüştür. Tele 1 ve Halk tvyi uydudan sildim 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eski troller iş bıraktı heralde.

yeni hesaplar açmışlar....

• Adamlara bak hesabı banlanınca hiçbirşey olmamış gibi başka hesap açıp foruma dalıyor. Sen kimsin necisin hayırdır üye olduğun gibi hemen buraya daldın diye soran olmayacak mı?

Buna benzer bir kullanıcı adıyla yazan vardı. Bu arkadaşlar nedense hep zafer partili oluyor ama hep muhalefete saldırıyor. Acaba zafer görünümlü aktrol olmasın? Yeni taktik bu olmalı. Zaten forumda aktrol kalmadı zaferin elemanları var.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.