Şimdi Ara

tel örgü (grill degil )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
4.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar asagıdaki fotodaki gibi bi levha arıyorum nereden bulabilirim?
    aldıgınız kasalarda daha ufak delikliler oluyor 5.25 '' lerin kapagı olarak o kapaklardan da olur

tel örgü (grill degil )

• Senin dediğin "mesh" olmasın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExeR

Senin dediğin "mesh" olmasın ?

Mesh değil...
    Hocam git sanayiye Metal parçayı temin et.
    Usta del bunu de :D olsun bitsin.

Ama hazır olarak ben hiç görmedim.
    Zamanında praktikerde buna benzer birşeyler aramıştım ama yoktu.
  • hurda bi kasadan bulabılrsin yoksa onlar satılmıyo sanırımn yada cok cok zor bulursun
  • az bise lazım degilki server kasanın onunu kaplıycam bi projem var da :D
    usta del sunu derim de adam milyon tane mı delık acacak?matkap kullanmayı ıyı bılıyorum ben de delerım de sabır meselesı hem duzgun olmaz
  • soyle bırsey ler de lur yanı
     tel örgü (grill degil )

tel örgü (grill degil )

• Ya ramazan hep aklımızdan aynı şeyler mi geçer ya :D Bende deli divane arıyordum böyle bir levha. Bunlar oto modifiyicilerde satılıyormuş ama.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • uleyn 2.el ilanımdaki fotoyu çalmış. Telif hakkı var (!) benim çektiğim fotoyu izinsiz nasıl kullanırsın.

Şaka tabi...

hakketen zor bulursun bunu.
  • onu sadece lazer kesimle yaptırabilirsin ..
  • bunu bulması çok zor bi şey. peteksi yapı-peteksi ızgara diye biliniyor. Söyleniyor.
  • arkadaslar bi fan kontrol unıtesı var boyle tel orgunun ustune yapılmıs 3 asamalı falan bende aynısında yapıcam saten cok basit sistem 3-4 lira arası maliyeti var ve ılgısını cekene pm den anlatırım neyse.ben aynısından gene yapıcam ama bi farkla.eski cd okuyucunun cd yerıne ısıtıcı yerlestırıcem cay ıcın.once bu fan kontrol olacak bide ufak dugme.o dugmeye basınca cd okuyucu dısarı cıkacak yanı cay ısıtıcı bu fan kontrolde onla beraber yanı herseyını tasarladım :D
  • parmak gecmeyen tel orgum var saten (bakınız =donanım haber-projeler-kasa sogutma )
    ama o tel orgu sert durmuyo normal tel gıbı sallanıyo vfe orgu oldugu ıcın delikleri de sert degil bana dokum malzeme lazım
  • arkadaşlar bauhausta buna benzer bir şey görmüştüm ama
    siyah değil anlayabildiğim kadarıyla malzeme aluminyum
    delikler biraz daha dar ve kalınlık 1mm civarı
  • bir de bahçe bölümünde bir kaç modeli vardı saç ve yeşil
    renkteydi kalınlıkları daha fazlaydı aralıklar da daha geniş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi librarian -- 29 Eylül 2009; 23:58:49 >
  • Bunun adı MESH arkadaşlar.

http://www.hizli-al.com/HizliListele.aspx?CatID=337894

Aradaki - yi kaldırın
  • baktım o formdakiler plastik metal olanların
    aralıkları daha ufak gibi
  • mesh ile genişletilmiş metali karıştırıyosunuz
  • tahta cetvel olan fotodakinden bauhause veya koctas ta gordum yanilmiyorsam. ama diger delikli metal levhalardan karakoyde bulabilirsin genelde delikleri buyuk olanlar var ama ben 2 yerde kucuk delikli olanlardan gordum. Parca satmiyorlar. 1mx2m fln satiyorlar ve fiyati yaklasik 100TL filan oluyor(emin degilim) ben kasanin kapagi icin arastirmistim. bir kac kisi birlesip alinabilir :) ama tek kisinin ihtiyacinin bir hayli fazlasini satiyorlar.
  • arkadasım nerede oturuyorun nerede ikamet ediyorsun bilmem ama aradıgın sey cok kolayy..

once plakası m2 si 10 mı 12 lira mı ne olan paslanmazz sac alıyorsun istediign kalınlıktaa sonra
    merter demirciler sitesine gidiyorsun

istedigin sekil kestiriyorsundeldiriyorun onun da m2 18 liramıydı neydi

ister yuvarak ister kare ister arı kovanı ister elips :))
  • PC KASALARINIZDA OLUYORYA HANİ 5.25 LIK KAPAKLAR ARKADASLAR CD OKUYUCU TAKMAK ICIN CIKARTIP Bİ KENARA ATIYORSUNU VARSA ALIRIM
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.