Şimdi Ara

Teksas tan hediyelik ne getirilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu yaz teksas a gidiyorum. Aileme ve bi kac yakin arkadasima hediye almak istiyorum. Bir yandan da teksasa ozgu bir sey olsun istiyorum. onerilerinizi bekliyorum.

• wat ile mı gideceksin nerreye gideceksın tam olarak longhorns mazlemeleri var onlardan alabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: matador_36

wat ile mı gideceksin nerreye gideceksın tam olarak longhorns mazlemeleri var onlardan alabilirsin

Sizi bir work and travel forumundan taniyorum... GAlveston island a gidiyorum....

Oraya da konu acsam mi diye dusundum de sonra vazgectim....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain89 -- 9 Haziran 2012; 20:19:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: captain89

quote:

wat ile mı gideceksin nerreye gideceksın tam olarak longhorns mazlemeleri var onlardan alabilirsin

Sizi bir work and travel forumundan taniyorum... GAlveston island a gidiyorum....

:D orayla burda takılırım genelde kovboy şapkaları alabilrisin alışveriş merkezlerinde dallas diye mağazalar var dallas takımana ait çok güzel bardaklar atkılar şapkalar felan var sonra long horns diye bi takım var ben amblemini felan çok severim takımın :D onla ilgili bir çok şey bulabilirsin bütün mağazalarda öyle başka texasa özgü bişey gelmiyor aklıma

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: captain89

quote:

:D orayla burda takılırım genelde kovboy şapkaları alabilrisin alışveriş merkezlerinde dallas diye mağazalar var dallas takımana ait çok güzel bardaklar atkılar şapkalar felan var sonra long horns diye bi takım var ben amblemini felan çok severim takımın :D onla ilgili bir çok şey bulabilirsin bütün mağazalarda öyle başka texasa özgü bişey gelmiyor aklıma

Buraya konu acmistim. baya guzel tavsiyeler geldi...

http://forum.donanimhaber.com/m_61846862/mpage_1/f_/key_//tm.htm#61846862

Sizin yazdiklarinizi da okuyorum.... cok faydali oluyor. Ama forumda teksas ile alakali cok az bilgi var... Sosyal acidan filan pek biseye ulasamiyorum....

Ben de bi o foruma bir donanimhaber in konu disi bolumune takliyom daha cok....

Tesekkurler tavsiyeler icin....

• Teksas, longhorn vb yazılı turuncu tişörtlerden kesin alın ben almamıştım gerizekalı moron embesil gibi :D anahtarlıkları var çok güzel, dallasa ait biblolar kartpostallar var, kovboy şapkası var ama orijinalleri pahalıydı san antonio da baktığımda, alamo kalesi biblosu falan olabilir, veya teksas plakası falan olabilir :D

"Don't mess with Texas" veya "Lone Star State" meşhur sloganlarıdır ve bu sloganların üzerinde olduğu şeyler de olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.