Şimdi Ara

Tekrar Ogame başlayacağım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hangi server en canlısı durmadan savaşın içinde olabilirim? ölü serverlarda oynamak istemiyorum

not:hesap satın almayı düşünmüyorum teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilaldem12 -- 23 Ocak 2014; 19:17:03 >

• leo epey canli ama bastan baslarsan yetismen zor
  • Şuan en aktif server en yeni server olan vegadır, vegadan sonra aktif olan serverler x4-x5 li serverler ve bunlar arasındada yeniden eskiye gidildikce aktiflik düşer yani size sıralama yapıyım x4 ler arası aktifden pasife = vega > taurus > pegasus > leo > draco , sıralama bu şekilde hız konusunda en hızlı server filo ve kademe hızında pegasusdur hem kademede hem filoda x5 hızı mevcut ve bu yuzden tam bi ripci serveridir en aktif server olmasada aktifler arasında olan bi server ve isterseniz elimde 190 larda bi hesap var fiyatı 110 TL bilginiz olsun,
  • satilik leoda kademeci olup genel siralamada ilk 3te olan ekonomide 1. olan... istenildigi zaman filoya donebilecek kademeleri olan ve 850k karanlik maddesi olan 47m puani olan kademeci hesabim var ilgilenirseniz ozelden mesaj atin...
    11 gezegen 11 ay gezegenler 1den 8e kadar dagilmis durumdadir aylarda sicrama gecidi savunma her sey vardir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yettimuleyn -- 14 Ocak 2014; 0:09:00 >
  • Hocam 80 liraya pegasusda hesap var ful kademeci düşünürsen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deadking08

Şuan en aktif server en yeni server olan vegadır, vegadan sonra aktif olan serverler x4-x5 li serverler ve bunlar arasındada yeniden eskiye gidildikce aktiflik düşer yani size sıralama yapıyım x4 ler arası aktifden pasife = vega > taurus > pegasus > leo > draco , sıralama bu şekilde hız konusunda en hızlı server filo ve kademe hızında pegasusdur hem kademede hem filoda x5 hızı mevcut ve bu yuzden tam bi ripci serveridir en aktif server olmasada aktifler arasında olan bi server ve isterseniz elimde 190 larda bi hesap var fiyatı 110 TL bilginiz olsun,

vegada açtım yavaş yavaş oynuyorum.teşekkür ederim bilgilendirme için hesap almayı yada ogameye para yatıramyı düşünmüyorum.
  • www.ogamecenter.com
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    WoW'a başlayacam..
    17 yıl önce açıldı
    Cabal sıfırdan yeniden !
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • siriusta hesap istermisin 60 sırada ve 10 sırda 2 hesap var 10 sırda olan filoda 2 sırada 60 sırda olan sie filoda 15 sırda 2 hesapta filocu aylar mevcut sıçramalar acık düşünürsen görüşelim
  • istersen pegasus x5 evren filo ve kademe 50 sırada hesap var ilgilenirsen açım hesaı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.