Şimdi Ara

TeknoSeyir yeni versiyona geçti, beta yayında! (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
739
Cevap
29
Favori
36.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • hardcrss kullanıcısına yanıt
    Hak veriyorum aynı olaya bende katılıyorum.
  • Bağış sistemi olsa belki o zaman bağış yapılabilir..Mesela ben aylık paypaldan 1-2 dolar atabilirim..Fakat aylık ödeme sistemi bana pek iyi gelmiyor..Şöyleki şimdi adam aylık ücret ödeyecek bu seferde diyecekki telefon incelemesi yapın..Öteki diyecek televizyon incelemesi yapın öteki başka bir şey öteki başka bir şey.Bir bakmışssınız 6-7 ay içinde yine kimse kalmamış.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deadwood -- 6 Mayıs 2014; 18:20:13 >
  • Seveni çokmuş.Bende ara sıra videolarına bakıp zaman geçiriyordum.Kapanırsa üzülürüm.
    Şunu unutmayın kapanmıyor fakat adım adım kapanmaya gidiyor.Plus üyelik ile ayakta kalacağını düşünmüyorum açıkçası.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Speed-Step

    quote:

    Orijinalden alıntı: Blood Money

    Sert konuşmuşum kusura bakmayın. Mesajı sildim.

    Merhaba,

    Sert değil yanlış konuşmuşsunuz. M8 incelemesini nasıl izlediniz bilemem ama kesinlikle konuyu çarpıtmışsınız.

    Burada kusura bakacak ben değilim sizin mesajınıza prim verip haklı sananlardır.

    Sevgiler,
    Mesut Çevik

    Burada sana laf atanlar eminim ilk ve en detaylı incelemeleri senin videolarında izlemişlerdir abi. Arkandayız..
  • İsterse pahabiçilmez içerik sunmasın sırf tarafsız inceleme yaptıkları için 10 tl feda olsun. 10tl ile ne batarsınız nede zengin olursunuz. Evinde hem bilgisayar hemde internet olan adamın 10tl ye kıyamaması çok saçma. Sanki delme çatma çadırda yaşıyorsunuzda 10liranın hesabını yapıyorsunuz. TS gibi birkaç firma olsa ve desteğini üyelerinden alsa casper ve türevleri tek bir mal satamaz. Bu ülkede bu kadar bencil, cimri, beleşçi insan olduktan sonra daha çok casper ve türevleri firmalar bu halkı sömürür.
  • Çok farklı bir şey deneyecekler takipçileri destek verir de başarılı olurlarsa çok kallavi iş çıkar ortaya takipteyim bakalım neler olacak
  • Tabiki tarafsızlık bu devirde sorun.DH gibi casper gibi ttnet gibi firmalardan sponsor olmasını istemek ve sponsorun telefon filan incelemek lazım.En iyi örnek reklamsız yükseliyor denilen gmd ilk bu forumda yükselmeye başladı mesut çevikle bir.
  • Tarafsız olduğua inandıpım teknoloji sitesi yıllık 10-20 tl gibi bir bedele üye olabilirim . en azından arkasında bu firma var diye düşünmem!
  • TS yi 3 yıldır takip ederim ,kaliteli iş yapıyorlar elbette muhabbetleride bazen güldürür beni ,fakat benim için olmassa olmaz değil belki bir başkası için olabilir ,para vermem verenede mani olmam.

    Fakat şu bir gerçekki DH de toplam izlediğim video sayısı 8 yıldır sadece 5 tir ,bir sitenin muhabirleri bu kadarmı itici olur
    M.Ç bu işlere ilk başladığında daha sempatikti ,şimdi tam anlamıyla android gibi oldu ,inceleme videoları 1 saat ama konu içeriğinden anca çeyrek sayfa özet çıkar.

    Forum kapanırsa ki ciddi bi sebep olmadan asla kapatmazlar iddalıyım bu sözümde DH direk beynine sıkmış olur ,eski reklam anlaşmaları biter bitmez firmalar yangından kaçar gibi kaçarlar.

    Eskiden hardware bölümünde resimlerle inceleme yapan insanlar olurdu burada 2004-2008 arası artık onlarda kaçtı, baktılarki paylaşım falan amme hizmetide bir yere kadar forum büyüdükçe aslında içeriği küçüldü, benimde elimde bir sürü ürün var ama inceleme falan yapmaya ne isteğim nede zamanım var ,zaten forumdaki insan kaliteside buna değmez.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geberit -- 6 Mayıs 2014; 19:13:06 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: serkanerşen

    quote:

    Orijinalden alıntı: ilker_xxx

    Öncelikle, teknoseyir kapanmıyor, şu başlığı bir değiştirin. Teknoseyir kapanıyor dedikodusunu yaparak teknoseyir' e en büyük kötülüğü sizler yapıyorsunuz. Teknoseyir kapanmamak için bir model geliştirmiş ve Türkiye de ilk kez denenecek bu modelin haberi vermişler, bu model başarılı olarak devam etmezse kepenkleri kapatacaklar.


    Levent Pekcan' ın konuşma tarzından, bakışlarından, mimiklerinden, kafa hareketlerinden anladığım;

    Taraflı yayın yapmadık diye bize ürününü vermeyen firmaların tek tek ..... ........z. Çıktığımız bu yolda sizin desteğinize ihtiyacımız var, aksi taktirde bunun gerçekleşmesi mümkün değil.

    Levent Pekcan ve Murat Gamsız sonuna kadar haklı, bir firmanın ürününün olumsuz bir yanı varsa ve bu olumsuz yanını incelemelerinde dile germeye kalkarsan, bu sektörde işin çok zor. Özellikle telefon firmaları Türkiye teknoloji basınında kartel oluşturmuş durumda, burunlarından kıl aldırmıyorlar.

    Teknoseyir' in çıktığı bu yolda asıl iş biz takipçilere düşüyor, ya Türkiye de ki teknoloji basınının bizlerin lehine objektif yorum yapacak şekilde değişmesine sağlayacağız yada bu basının, teknoloji şirketlerinin kapısında ne olur ürününüzü verin diye yalvarmasına seyirci kalacağız.

    Ondan sonra, bir telefon alınca, ama bu telefon da şu kronik sorun varmış, o kadar inceleme yapıldı kimse bundan bahsetmedi demeyin.

    Teknoseyir' e destek olarak bu kirli düzeni ya bizler değiştireceğiz yada teknoseyir' e bir kuruş para ödemeyerek, böyle tarafsız yorum yapan bir teknoloji sitesinin yok olup gitmesine seyirci olacağız.

    Teknoseyir çalışanları hiç bir firmanın köpeği olmadılar, en azından bunu bize ispatladılar. Adamın malının kötü yanlarını da iyi yanlarını da açık açık söylüyorlar, o yüzden sektör, teknoseyir' in fişini çekti, kalemini kırdı. Bundan sonra bizler destek olursak ayakta kalacaklar, olmazsak eriyip, yok olup gidecekler.

    Türkiye de, ürününü incelediği firmayı pof pof lamadan, yalakalık yapmadan, objektif olarak iyiyse iyi, kötüyse kötü diyen delikanlı bir teknoloji inceleme sitesi istiyorsak, her şey bize bağlı

    İşin özü budur arkadaşlar

    @Resul Sever

    sen de tarafsız değilsin ki. konsol marka fanlığı yapıyosun.
    ihtiyaç kullanım amacını göz önünde bulundurmuyosun.
    gta 5 in pc ye duyurulmamasına seviniyosun
    pc de korsan kullanımın çok olduğunu bilip konsolda cfw, jtag olduğunu söylemiyorsun yalan mı?

    Adasim ne alaka?
    Taraflisiniz dedigin kisi bir teknoloji editoru degil siradan bir kullanici

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Donanımhaber ve TeknoSeyir, BSC gibi kısmen bir ortaklığa gitse keşke. Devasa bir "Türk teknoloji portalı" Fikri hiçte fena durmuyor aslında...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AsasinoDePulgas

    quote:

    Orijinalden alıntı: kansavkaplan

    quote:

    Orijinalden alıntı: #Ramazan


    quote:

    Orijinalden alıntı: MajestiC

    Mesut Çevik seçim öncesi bangır bangır akp reklamlarına cevap verebilir mi acaba? Hangi mantık sonucu bu reklamları sitenizde barındırmayı planladınız?

    Kalitesini, içeriğini, güncelliğini geçtim. Siyaset partisi reklamı yayınlayan teknoloji sitesi ile kendi yağlarında kavrulmaya çalışan emekçi siteyi kıyaslamam bile.

    Şöyle ki; bir taraf dönemin Başbakanından cukkaları indiriyor, öteki taraf tamamen kendi şartlarıyla birşeyler yapmaya çalışıyor. Ama ben bu cukkacılardan değil de kendi emeğiyle bilgi paylaşımı yapan kişilerden daha keyifle, daha detaylı şekilde öğrendim. Yetmedi incelemeyi yapan kişilere ulaşıp kendi şahsi sorularımı yöneltip cevap aldım.

    Sırf Levent abi için bile üstüme düşeni yapacağım...

    Bir teknoloji sitesinin siyasi parti reklamı alması doğru mudur, yanlış mıdır tartışılır. Seçim zamanı sadece AKP'nin reklamı alınmadı. Zamanında bu sitede CHP'nin de MHP'nin de reklamlarını gördük. Bu konuyu siyasi yöne çekmeniz çok yanlış.

    Sadece akp reklamı mı alınmadı?
    Seçin döneminde en çok akp reklamları çıktı heryerde gökçek resimleri geziyordu birçok konu açıldı hepsini kitleyip kapattılar.

    Forumda siyaset tartışmak yasak ondan kapatılıyordu. Reklam alınması yanlıştı ama yancılıktan suçlamak apayrı bir şey.

    Diğer partilerin reklamı bir alındıysa akpnin reklamı on alındı.

    Bir ara videolardan hızlı tren çıkıyordu, ne suçlamasından bahsediyorsun hala ?




  • adamların çektiği bu videoyu belki tvler bile çekmemiştir. desteklenesi site.

  • Bedavadan adamların reklamı yapılıyor,hayatlarında almadıkları hiti aldılar heralde üç günde Gün bey konuyu kaldırmalı bence.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rentacar2

    Bedavadan adamların reklamı yapılıyor,hayatlarında almadıkları hiti aldılar heralde üç günde Gün bey konuyu kaldırmalı bence.

    Şimdi öncelikle bu konuda sizi tırmalayan ne merak ediyorum. Varsayalım ki reklam hissedar mısınız? Ne olacak bu konu kapatılınca çok mu mutlu olacan ?

    Dh ve Ts karşılaştıran insanlar var hala. İkisi ayrı platformlar. Donanımhaberi donanımhaber yapan şey ne Gün oksay, ne mesut çevik nede ender yıldız yada adını sayamadığım bazen videolarını izlediğim bu sitenin editorleri. Bu donanımhaberi buraya getiren forumunun varlığı. Forum deyince biliyor insanlar.

    Tsyi ts yapanda incelemeleri. Kullanıcı neredeyse orada yok.

    Reklam kısmına gelirsek. Donanımhaber siyasi reklam alabiliyorsa forumda siyasete de karışmamalı diye düşünüyorum her insanın görüşüne saygı gösterebilmeli.


    Konudan uzaklaşmadan Teknoseyir hakkındaki görüşlerinizi yazarsanız daha faydalı olacağı kanısındayım.




  • Tekno seyiri ilk yayın tarihinden beri takip ederim, ondan oncede pclabs ve forumunu takip ederim. Ücretli üye olmayı ciddi anlamda düşünüyorum bence hak ediyorlar. Tekno Seyir hiç bi zaman detaylı inceleme vaad etmedi, sadece deneyimlerimizi anlatıcaz dendi, yorumlarda bazı arkadaşlar detay yok imalarında bulunmuşlar detay diyosanız technopat derim. Dh nerde sorusunun cevabı ise forumda ki aktif kullanıcılardır tartışma ortamıdır incelemesi filan tat vermez dh ın .
  • Zeytinburnu Çırpıcı'da yaşıyorum. Marmara Forum evime 1 km uzaklıkta bile değil. Arabam şehir içi 5,2 yakıyor. Kendi kullanımlarım ile bunu daha da azalttığımı düşünüyorum.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eren..34

    10 lirayı onlara.vereceğime arabama 10 liralık benzin koyar kendim istediğim telefonu elimle mağazada incelerim daha iyi.

    bumudur...oradaki emege,iş gücüne,anlatıma,ugraşa karşılık 10 tl lik benzin ile avm de telefon kurcalamak... sizin incelemeden anladıgınız bumu..? çok yanlış bir yaklaşım...
  • fazla protest takılıyodu şirin babaya benzeyen
  • hiç fark olmasada destek için alırım :D

    dh videolarını izleyeceğime
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.