Şimdi Ara

TeknoSeyir yeni versiyona geçti, beta yayında! (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
739
Cevap
29
Favori
36.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • teknoseyire hergun video gelmismi diye bakiyorum. alakam olmamasina ragmen her videoyu izliyorum. supurge videosunu bile izledim. levent abinin oldugu her inceleme ayri guzel oluyor. insallah kapanmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haydaaa.. Kötü haber yav. İzliyorum bakalım.
  • İngilizce yapsalardı 1M ziyaretçi ciddi gelir getirirdi :) Aynısını oyun dünyasında bizde denedik. Türkiye'de olmuyor. Olanlara da bakmayın kazandıkları yok :)
  • işini iyi yapan herkesin sonu bu oluyor ama henüz kapanmıyor plus üyelik satacaklar tutmazsa kapatacaklar ki tutacağını zannetmiyorum cimridir bizim millet her gün gidip burgerlara 15 ira bayılır ama bilgi alacağı aylık 15 20 yi çok görürler
  • Tüm bu tartışmaların bir kenara bırakılması ve konu başlığının değiştirilmesi gerekiyor herşeyden önce. TeknoSeyir'in kapandığı filan yok, zaten videoyu izlediğinizde de anlayabilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MajestiC

    Mesut Çevik seçim öncesi bangır bangır akp reklamlarına cevap verebilir mi acaba? Hangi mantık sonucu bu reklamları sitenizde barındırmayı planladınız?

    Kalitesini, içeriğini, güncelliğini geçtim. Siyaset partisi reklamı yayınlayan teknoloji sitesi ile kendi yağlarında kavrulmaya çalışan emekçi siteyi kıyaslamam bile.

    Şöyle ki; bir taraf dönemin Başbakanından cukkaları indiriyor, öteki taraf tamamen kendi şartlarıyla birşeyler yapmaya çalışıyor. Ama ben bu cukkacılardan değil de kendi emeğiyle bilgi paylaşımı yapan kişilerden daha keyifle, daha detaylı şekilde öğrendim. Yetmedi incelemeyi yapan kişilere ulaşıp kendi şahsi sorularımı yöneltip cevap aldım.

    Sırf Levent abi için bile üstüme düşeni yapacağım...

    Diğer siyasi partylerde reklam verdiler üstelik sen bir "markanın" reklamını almamazlık yaparsan orada tarafsızlığını kaybedersin zaten. Eleştireceğiz işin suyunu çıkardınız.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fannibal

    işini iyi yapan herkesin sonu bu oluyor ama henüz kapanmıyor plus üyelik satacaklar tutmazsa kapatacaklar ki tutacağını zannetmiyorum cimridir bizim millet her gün gidip burgerlara 15 ira bayılır ama bilgi alacağı aylık 15 20 yi çok görürler

    Aynen, Webrazzi bile Plus üyelik kaç kişi alıyor. Türkiye'de para bu şekilde kazanmak zor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakavcioglu -- 6 Mayıs 2014; 13:14:38 >
  • Kapandığı falan yokmuş. Prensiplerinden ötürü ortaya çıkan, şirketlerle anlaşmazlıklar ve bunun getirisi maddi sıkıntılar sebebiyle maddi kaynak oluşturacak farklı ekstralar denemek istiyorlar ve bunu duyurmuşlar.

    Umarım düşündükleri yeni sistem düzgün bir şekilde işler ve bu güzel abilerimizin bilgilerinden mahrum kalmayız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HAAltuntas -- 6 Mayıs 2014; 3:19:11 >
  • abi iyide levent efendi orada üstüne basa basa KAPANMIYOR SADECE PLUS üyelik geliyor dediği halde senin konu başlığına kapanıyor yazman hangi ruh haliyle ve tükettiğin yiyecek - içecek maddesi etkisiyle yaptığın bir iş acaba ?
  • çok da tın
  • konu sidik yarıına girmiş her iki sitede iyi iki siteninde tüm videolarını izliyorum sadece ts nin videoları daha spontane sanırım. umarım toparlayabilirler yeni projeleri ile
  • Mesut Çevik sektörün bence en başarılı ve bilgili kişisi bana göre. Tekno seyirdeki arkadaşlarda onlar kadar bilgili ve iyiler ben 2 plartformuda kullanıyorum açıkcası yeri geldiğinde 5 sene öncesinin videolarına bile bakıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: blank42

    quote:

    Orijinalden alıntı: Speed-Step

    Merhaba,

    Doğru söylediğim ortaya çıktı zaten :) Herkesin video yüklediği servis ile bu işler olmaz. Şimdi kendi sunucularına geçiyorlar.

    Sanırım Teknoseyir'in videosunu izlemediniz. Bir şey biliyoruz ve söylüyoruz sonuç ortada.

    Sevgiler,
    Mesut Çevik

    Bilgisizlik akıyor resmen,
    Youtube engellendikten bir kaç saat sonra çözümler bulundu.
    DNS vs. olayları demiyorum.Minimum masraf ile videolar oynatılabilirdi.*
    Basit kod parçaçağı ile video proksi yöntemiyle kullanıcı haberi olmadan özel player ile youtube videoları oynatılabiliyor.
    http://www.r10.net/script-satisi/674997-youtube-proxy-20-tl-youtube-videolarini-tum-ziyaretcileriniz-sorunsuz-izlesin-dns-olayina-son.html
    2010 yılında aynı yasaklarla sınanmış olarak bu olayı ucuza zaten çözmüştük.
    Kullanıcı youtube'nın yasaklı olduğundan habersiz bizim playerımızda girip videoyu izleyip çıkıyordu



    *teknoseyir bunu yapmadı

    Mesut Çevik DNS'ten bahsetmiyor ki. Eğer kendi sunucularınıza geçerseniz istediğiniz reklamı videonun önüne arkasına koyabilirsiniz ve her türlü müdahale hakkı size ait olur. DH neden yüklemiyor YouTube'a çünkü reklamları kendileri vermek istiyorlar, Google'ın himayesi altında olmak istemiyorlar.




  • Tutmaz batar, zaten bu inceleme videolarını türkçe olarak vermeleri dışında bi artıları yok her türlü ürün incelemesi internette var üstüne para verilecek bir durumları yok.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Speed-Step

    Beni kıran bana kibirli denmesidir. Zira bu tanımadığınızın göstergesidir. 10 yıldır bu işteyim ve gece gündüz çalışmam sırf işi sevmemdendir.

    Sosyal medya hesaplarım bile sadece soru cevaplamak için açıktırlar.

    Kibir söyleneni cevapsız bırakmamaksa haklısınız ne diyeyim.

    Aman abi gözünü seveyim kırıcı yorumlara tepki yapıp da sosyal medyadan çekilme.

    Her zaman daha çok tanımak istediğim insanlardan birisin. Bir de Facebook, Twitter'dan çekilirsen benim için üzüntü verici olur.

    Meyve veren ağaç taşlanır, sen aldırma lütfen.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Speed-Step

    quote:

    Orijinalden alıntı: menesozun

    Bizimkilerden daha cok seviyorum tarafsizlar

    Merhaba,

    Olay onlar taraflı biz tarafsızız meselesi değil. Burada bir kaç yanlış var.

    Birincisi reklam alan site taraflıdır tanımlaması ki Teknoseyir de diğer teknoloji siteleri de reklam ile ayakta dururlar.

    Donanım Haber videoları başında Mavi'den Garanti Bankasına ve Opet'e kadar geniş yelpazede reklamlar görürsünüz. Sadece ASUS reklamları yoktur mesela ya da sadece Gigabyte değildir sponsorumuz çeşitlilik tarafsızlığın garantisidir.

    Her sitede buna Donanım Haber de dahil özel sayfalar görürsünüz. Misal Teknoseyir'de Sandisk, Intel, Sony ve ASUS gibi firmalar için vardır bizde ise Logitech, Casper, Intel, Nokia ve benzeri firmaları görebilirsiniz.

    Bu sayfalarda 10'larca video vardır. Nasıl oluyor da Teknoseyir bu firmadan para aldı, özel sayfa açtı, bu sayfa projesini satarken belli miktarda inceleme sözü verdi(!) diye bu incelemelerde taraf olmuyorsa bu bizler için de geçerli.

    Zaten basit bir mantık ile biz Sony taraftarı olsak Samsung, HTC, Nokia bize reklam vermez. Gigabyte taraftarı olsak MSI ve ASUS'u saha dışında bırakırız veya diğerleri bu tam bir salaklık olur.

    Kısacası teknoloji sitelerinde taraf olan bertaraf olur.

    Teknoseyir'in yayınladığı videoda genelleme yapılmasını; biz dürüstüz diğerleri değile getirilmesini, içinde bulundukları zor durumun verdiği strese bağlıyorum. Zira her şeyi doğru yaptıklarını düşünüyorlar ama para kazanamayınca modelleri bozuluyor haklı olarak.

    Donanım Haber yıllar önce editörlerin para konuşmasının yanlı olacağını düşünerek profesyonel pazarlama ekibi kurmuştur. Yani genelleme yapıp bizi eleştirilenler gibi Donanım Haber editörleri gidip para konuşup pazarlık yapmazlar. Bizde pazarlamacı da satıcı da ayrıdır. Hakkımızda sayfasında görülebilirler. İnceleme takımı da birbirinden bağımsızdır.

    Yani şimdi çıkıp biz; reklamı da projeyi de satan editör, inceleyen de editör ise bu siteler yanlıdır biz en iyisiyiz mi diyelim?

    Saçmalığın daniskası olur ki zaten biz "çeşitlilik iyidir adamı zinde tutar, bu kullanıcıya yarar" anlayışı içinde işimize devam ediyoruz.

    Levent Ağabey'i daha siz onun ismini bilmezken tanır takip ederdim. Murat ise sektördeki yakın arkadaşlarımdandır.

    Buradaki 3-5 Donanım Haber düşmanına prim vermeyin, olayları tek taraflı değerlendirmeyin rica ederim.

    Sevgiler,
    Mesut Çevik

    Saçmalığın daniskası olur ki zaten biz "çeşitlilik iyidir adamı zinde tutar, bu kullanıcıya yarar" anlayışı içinde işimize devam ediyoruz.


    Çok tebrik ediyorum.Çeşitliliği millete sunduğunuz için!

    Replika telefon satan ucuz bir web sitesini reklamınıda mı çeşitlilik adına aldınız ?


    http://forum.donanimhaber.com/m_90049614/tm.htm
    http://forum.donanimhaber.com/m_90097562/mpage_1/tm.htm

    Sizin yüzünüzden belkide bir çok kişi dolandırıldı.Teşekkürler çeşitlilik için




  • Yıllar evvel DH'yi içerisinde barındırdığı teknoloji dostu ve meraklısı forum üyelerinin samimi yorumlarını okumak adına takıp etmeye başlamıştım, aradan zaman geçip DH büyüdükçe siteyi resmen reklama boğdular. Sırf tesadüfen konuyu ekşisözlükte görüp bu yorumu yazmak için aylar yıllar sonra siteye girdim. Onun haricinde DH'nin kusma hissi yaratan sizi sağdan soldan alttan üstten metin içinden her yerden reklama boğma hastalığının devam ettiğini görerek iyi ki de bırakmışım diyorum. TeknoSeyir daha samimi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MajestiC

    Mesut Çevik seçim öncesi bangır bangır akp reklamlarına cevap verebilir mi acaba? Hangi mantık sonucu bu reklamları sitenizde barındırmayı planladınız?

    Kalitesini, içeriğini, güncelliğini geçtim. Siyaset partisi reklamı yayınlayan teknoloji sitesi ile kendi yağlarında kavrulmaya çalışan emekçi siteyi kıyaslamam bile.

    Şöyle ki; bir taraf dönemin Başbakanından cukkaları indiriyor, öteki taraf tamamen kendi şartlarıyla birşeyler yapmaya çalışıyor. Ama ben bu cukkacılardan değil de kendi emeğiyle bilgi paylaşımı yapan kişilerden daha keyifle, daha detaylı şekilde öğrendim. Yetmedi incelemeyi yapan kişilere ulaşıp kendi şahsi sorularımı yöneltip cevap aldım.

    Sırf Levent abi için bile üstüme düşeni yapacağım...

    Bir teknoloji sitesinin siyasi parti reklamı alması doğru mudur, yanlış mıdır tartışılır. Seçim zamanı sadece AKP'nin reklamı alınmadı. Zamanında bu sitede CHP'nin de MHP'nin de reklamlarını gördük. Bu konuyu siyasi yöne çekmeniz çok yanlış.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • "DH'yi bıraktım, bırakacam, iyi ki bırakmışım" gibi yorumlar tamamen laf olsun diye söyleniyor bana göre.

    Bugün arabalar ya da herhangibir ev işi ile ilgili bile arama yaptığınızda ilk sayfa sonuçlarından biri mutlaka Donanım Haber linki oluyor.

    Yapıcı eleştriler daha işe yarar kanaatimce.
  • Adamlar DH forumuna gelmiş başka siteyi övüyor bi gidin Allah aşkına.

    Mesut Çevik'i önceleri severdim ama şu son incelemeleri yüzünden biraz soğudum.Telefonun kötü bir özelliğini telefonu yere yere söyleyeceksin arkadaş.Kamerası kötüyse kamerayla işi olan bunu kesinlikle almasın diyeceksin.Ama öyle dersen sende haklısın bu sefer olay TeknoSeyir'deki gibi oluyor.Adamın telefonunu kötülüyorsun sana niye reklam versin.

    Kaç senedir videoları Youtube'a yükleyin diyenler var.Bence yüklememekte en mantıklısını yapıyorsunuz.Bakın ne olacağı belli olmuyor Youtube yine kapandı.




  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.