Şimdi Ara

TeknoSeyir yeni versiyona geçti, beta yayında! (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
740
Cevap
29
Favori
36.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HAAltuntas

    "DH'yi bıraktım, bırakacam, iyi ki bırakmışım" gibi yorumlar tamamen laf olsun diye söyleniyor bana göre.

    Bugün arabalar ya da herhangibir ev işi ile ilgili bile arama yaptığınızda ilk sayfa sonuçlarından biri mutlaka Donanım Haber linki oluyor.

    Yapıcı eleştriler daha işe yarar kanaatimce.

    +1

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Resul Sever kullanıcısına yanıt
    Kapandığı falan yok TeknoSeyir v2.0'a geçiyorlar. İsteğe bağlı TeknoSeyir+ üyelik özelliği geliyor. Başlığı değiştirirseniz sevinirim.
  • Dh de degisim sart incelemelerinizi tat vermiyor mekanik bir ses kiyaslama yok bu bu bu ozellikler tavsiye eder vs logosu ruhu kaybolmus. Tek odak paraymis hissi var samimiyet yok. bsc deki arkadaslarada buradan tebrik ederim her video tat veriyor anlatimlari esprileri sikistirmalari vs... Teknoseyirde bu samimiyet bizleri cekmisti.En azindan levent abiyi murat i tanimis olduk.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Speed-Step

    Merhaba,

    Tamam da Donanım Haber'in inceleme yapan editör kadrosunun maaşları Donanım Haber'in ana sayfasının gelirleri ile ödeniyor.

    Video sunucu masraflarımızı ve benzeri şeyleri ana sayfa üzerinden karşılayabiliyoruz. Video önüne aldığımız video reklamlar da önemli destekçilerimizden biridir.

    Ana sayfamız yetiyor yani :) Forumu kapatsak elbet zararımız olur ama ana sayfayı kapatacak kadar olmaz :)

    Sevgiler,
    Mesut Çevik

    Forum kapatilsa dh nin omru yazi cikarmaz biraz iddaali olmus bu laf...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BOFD


    quote:

    Orijinalden alıntı: Speed-Step

    Merhaba,

    Tamam da Donanım Haber'in inceleme yapan editör kadrosunun maaşları Donanım Haber'in ana sayfasının gelirleri ile ödeniyor.

    Video sunucu masraflarımızı ve benzeri şeyleri ana sayfa üzerinden karşılayabiliyoruz. Video önüne aldığımız video reklamlar da önemli destekçilerimizden biridir.

    Ana sayfamız yetiyor yani :) Forumu kapatsak elbet zararımız olur ama ana sayfayı kapatacak kadar olmaz :)

    Sevgiler,
    Mesut Çevik

    Forum kapatilsa dh nin omru yazi cikarmaz biraz iddaali olmus bu laf...

    Kesinlikle , forum bugun kapansın donanımhabere 6 ay veriyorum. Ben şahsen forumda takılıyorum bazen anasayfaya bakarım buna vesile olan forum dur adamlar bu kadar hit aldığı için siteye reklam veriyorlar pekala bu hiti ne sağlıyor yine forum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soykanhalil -- 6 Mayıs 2014; 5:28:46 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: blank42

    quote:

    Orijinalden alıntı: Speed-Step

    quote:

    Orijinalden alıntı: menesozun

    Bizimkilerden daha cok seviyorum tarafsizlar

    Merhaba,

    Olay onlar taraflı biz tarafsızız meselesi değil. Burada bir kaç yanlış var.

    Birincisi reklam alan site taraflıdır tanımlaması ki Teknoseyir de diğer teknoloji siteleri de reklam ile ayakta dururlar.

    Donanım Haber videoları başında Mavi'den Garanti Bankasına ve Opet'e kadar geniş yelpazede reklamlar görürsünüz. Sadece ASUS reklamları yoktur mesela ya da sadece Gigabyte değildir sponsorumuz çeşitlilik tarafsızlığın garantisidir.

    Her sitede buna Donanım Haber de dahil özel sayfalar görürsünüz. Misal Teknoseyir'de Sandisk, Intel, Sony ve ASUS gibi firmalar için vardır bizde ise Logitech, Casper, Intel, Nokia ve benzeri firmaları görebilirsiniz.

    Bu sayfalarda 10'larca video vardır. Nasıl oluyor da Teknoseyir bu firmadan para aldı, özel sayfa açtı, bu sayfa projesini satarken belli miktarda inceleme sözü verdi(!) diye bu incelemelerde taraf olmuyorsa bu bizler için de geçerli.

    Zaten basit bir mantık ile biz Sony taraftarı olsak Samsung, HTC, Nokia bize reklam vermez. Gigabyte taraftarı olsak MSI ve ASUS'u saha dışında bırakırız veya diğerleri bu tam bir salaklık olur.

    Kısacası teknoloji sitelerinde taraf olan bertaraf olur.

    Teknoseyir'in yayınladığı videoda genelleme yapılmasını; biz dürüstüz diğerleri değile getirilmesini, içinde bulundukları zor durumun verdiği strese bağlıyorum. Zira her şeyi doğru yaptıklarını düşünüyorlar ama para kazanamayınca modelleri bozuluyor haklı olarak.

    Donanım Haber yıllar önce editörlerin para konuşmasının yanlı olacağını düşünerek profesyonel pazarlama ekibi kurmuştur. Yani genelleme yapıp bizi eleştirilenler gibi Donanım Haber editörleri gidip para konuşup pazarlık yapmazlar. Bizde pazarlamacı da satıcı da ayrıdır. Hakkımızda sayfasında görülebilirler. İnceleme takımı da birbirinden bağımsızdır.

    Yani şimdi çıkıp biz; reklamı da projeyi de satan editör, inceleyen de editör ise bu siteler yanlıdır biz en iyisiyiz mi diyelim?

    Saçmalığın daniskası olur ki zaten biz "çeşitlilik iyidir adamı zinde tutar, bu kullanıcıya yarar" anlayışı içinde işimize devam ediyoruz.

    Levent Ağabey'i daha siz onun ismini bilmezken tanır takip ederdim. Murat ise sektördeki yakın arkadaşlarımdandır.

    Buradaki 3-5 Donanım Haber düşmanına prim vermeyin, olayları tek taraflı değerlendirmeyin rica ederim.

    Sevgiler,
    Mesut Çevik

    Saçmalığın daniskası olur ki zaten biz "çeşitlilik iyidir adamı zinde tutar, bu kullanıcıya yarar" anlayışı içinde işimize devam ediyoruz.


    Çok tebrik ediyorum.Çeşitliliği millete sunduğunuz için!

    Replika telefon satan ucuz bir web sitesini reklamınıda mı çeşitlilik adına aldınız ?
     TeknoSeyir yeni versiyona geçti, beta yayında!


    http://forum.donanimhaber.com/m_90049614/tm.htm
    http://forum.donanimhaber.com/m_90097562/mpage_1/tm.htm

    Sizin yüzünüzden belkide bir çok kişi dolandırıldı.Teşekkürler çeşitlilik için

    +1 Hatırlıyorum bu konuyu orjinal diyip birebir replika yollamışlardı milleti dolandırmaya çalışmışlardı , Hadi Mesut buna da açıklama bulsana ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __nikolaus__ -- 7 Mayıs 2014; 5:39:51 >




  • Bazı kendini bilmezler gelmiş Mesut Çevik e ayar vermeye çalışıyorlar. Meut Çevik in bunları ciddiye alıp cevap yazması yanlış. Çünkü yazdıkça cevapladıkça başka sorular soracakları belli.

    Bence hiç cevap verilmese daha iyiydi.
    Fanboyluk yapan adama ne desen boş. soru sorar açıklarsın başka soru sorar, sonu gelmez, akıllanmaz.

    Kendimden biliyorum. AMD denen markadan uzak duruyorum, General Mobile denen markadan uzak duruyorum. Bir iki deneyimim oldu ve bir daha da kimse beni bu markaları kullanmaya ikna edemez kolay kolay.
    Kağıt ütünde üç kat üstün özellikleri yarı fiyatına da verseler biliyorum ki vaadedilen özellikleri boşa çıkaran bir eksiklikleri oluyor bu markaların. Ne kadar destek yazılırsa yazılsın amd kullanmam.




  • Mesut Çevik'in kişiliğine laf söylenecek bir durum yok ama DH'nin çoğu incelemeleri tarafsız değil. Tabii ki reklam bu sektörün doğasında var ama amacınız son kullanıcıya bilgi vermek ise tarafsız yayın yapmak zorundasınız. Artık o iş reklamlı mı olur reklamsız mı olur, nasıl olur o benim bilebileceğim bir şey değil.

    TeknoSeyir ile DH'yi tümüyle kıyaslamak mantıksız. DH içinde forum da barındıran, sadece donanıma yönelmiş bir site değil. Çoğu insan anasayfaya bile bakmıyor. Bu iş böyle.

    İnceleme açısından bakacak olursak eğer, TeknoSeyir'i tercih ederim. Mesut Çevik'i, Erdi Özüağ gibi isimleri samimi buluyorum ve izliyorum ama site incelemelerinde tamamıyla tarafsız diyebileceğim bir durumda değiller.

    Levent Abi ile Murat Gamsız bence çok güzel bir ikili ve TeknoSeyir olarak yaptıkları incelemelerde tarafsız olduklarını düşünüyorum. İlk destek olanlardan biri olacağım. İnşallah başarırlar.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: #Ramazan


    quote:

    Orijinalden alıntı: MajestiC

    Mesut Çevik seçim öncesi bangır bangır akp reklamlarına cevap verebilir mi acaba? Hangi mantık sonucu bu reklamları sitenizde barındırmayı planladınız?

    Kalitesini, içeriğini, güncelliğini geçtim. Siyaset partisi reklamı yayınlayan teknoloji sitesi ile kendi yağlarında kavrulmaya çalışan emekçi siteyi kıyaslamam bile.

    Şöyle ki; bir taraf dönemin Başbakanından cukkaları indiriyor, öteki taraf tamamen kendi şartlarıyla birşeyler yapmaya çalışıyor. Ama ben bu cukkacılardan değil de kendi emeğiyle bilgi paylaşımı yapan kişilerden daha keyifle, daha detaylı şekilde öğrendim. Yetmedi incelemeyi yapan kişilere ulaşıp kendi şahsi sorularımı yöneltip cevap aldım.

    Sırf Levent abi için bile üstüme düşeni yapacağım...

    Bir teknoloji sitesinin siyasi parti reklamı alması doğru mudur, yanlış mıdır tartışılır. Seçim zamanı sadece AKP'nin reklamı alınmadı. Zamanında bu sitede CHP'nin de MHP'nin de reklamlarını gördük. Bu konuyu siyasi yöne çekmeniz çok yanlış.

    Siyaset konuşmanın yasak olduğu bir forumun parti reklamı barındırması ne kadar ironik. Böyle bir kural var iken bu tür reklamlar paragözlüğe işaret değil midir peki? Bir arkadaş daha yazmış, replika ürün satıcısının reklamı da varmış ve dolandırılmışlar. Bu forumu reklam konusunda savunulacak yanı yok. Parayı veren düdüğü çalar kafasıyla hareket ediyor yönetim. Binlerce farklı insanın bulunduğu böyle bir ortamda bazı değerlere sahip çıkılmalı ve seçici olunmalıydı lakin bunu hiç göremedik.

    Forumu kapatsak ana sayfa bize yeter demiş Mesut bey. Güldüm açıkcası. O firmalar burada ki forum potansiyeli için reklam veriyorlar. Forum kapatılsın 1 haftaya kalmaz tepetakla olur DH.




  • Teknoseyir sürekli olarak takip etme imkanım olmuyordu fakat ne kadar çeşit o kadar iyidir derim. Her inceleme sitesi her ürünü inceleyemiyor ya da sıra gelmiyor diyelim. Farklı sitelerin olması bu ürünlerin incelemesini daha kolay bir hale getiriyor.

    Teknoseyir ya da başka bir sitenin kapanmaması silinip gitmemesi için elimizden geleni yaparız.

    Burada DH ye laf atanlar bu konu yüzünden konuşmuyor. Herkes birikti birikti ve şimdi patladı artık. Yıllardır mobile telefon merkezine çevirdiniz siteyi, cep telefonu tamir videoları yayınlamanızı bekliyordum açıkcası, herkes kendi telefonunu tamir edebilecek vs gibisinden daha çok kullanıcı çekmek için. Saçma sapan haberler yayınladınız.

    Msi, Asus, facebook sayfalarından özel duyurular yapıyor, yeni anakart serilerini tanıtıyor. Bir tane haber yok ortalıkta. Ama SS,S3,S100,S500 Telefon Android 900 sürümünü alabilecek son dakika diye giren haberler var. Yazık gerçekten...

    Ana sayfa videolarınızı övüyorsunuz. Videoları yayınlıyorsunuz fakat sayılardan başka birşey göremiyoruz. Sadece benchmark testleri var. Biz bu testleri yurt dışından çok kolay bir şekilde ulaşabiliyoruz. Eskiden olduğu gibi görsel açıdan önem verip sistem bileşenlerine kadar video da yayınlayıp güzel bir video çekimi yapsanız daha iyi olmaz mı ?

    vb bir sürü şey sayabiliriz. Ben forumu 8 yıldır takip ediyorum benden daha eskiler de var. Herkes gidişatın kötü olduğunu söylüyor ise bir sorun var demektir. Ve dikkate almanız gerek.



    ----------------------------
    *2012 yılında Samsung Etkinliğinde birlikteydik, Youtube neden kullanmadığınızı herşeyi güzel bir biçimde anlatmıştınız. Şuan tartışılan GM cep telefonları gibi o dönemde IDEOS X5 gibi kronik sorunlu bir cep telefonu için tavsiye etiketinden dolayı özür dilemiştiniz, kısa sürede ancak bu kadar inceleyebildik demiştiniz.

    Samsung Etkinliğini haftalar boyunca duyurup davetli olarak üyeleri götüreceğinizi belirttiniz. Belki de gelmesi gerekenden çok az üye geldi, Samsung kameralarına yorumlarda bulunuldu. Fakat bu videolar yayınlanmadı. Bunun yayınlanmama sebebi olarak Samsung gösterildi. Fakat işin garip yanı herkes Samsung'u övmüştü. Kötü tek bir yorum yoktu. Saçma bir takım konuşmalar vardı fakat kesilebilirdi.

    O gün konuşulan konulardan biriside DH'nin böyle etkinlikleri arttırmak istediğiydi. Fakat o yıldan sonra daha böyle birşey göremedik.. O gün konuşup anlaştığımız hatıra kalması için özel bir sertifika şeklinde baskı yapacaktınız ,size facebook dan ulaşmama rağmen cevap vermemiştiniz, katılımcıların isimleri elimizde kalmıştı.

    Samsung Forum o kadar önemli değil sadece içimde kalmıştı. Kusura bakmayın, başarılarınızın devamını dilerim.

    edit: Samsung Forum 2012 DonanimHaber Etkinliği link :http://forum.donanimhaber.com/m_58992412/mpage_1/f_/key_//tm.htm#58993610



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acbold -- 6 Mayıs 2014; 6:13:15 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: siyau

    quote:

    Orijinalden alıntı: Speed-Step

    Merhaba,

    Bakın hala daha yazdıklarımı çarpıtıyorsunuz. Ben bir dizüstü modeli anlatıyorum ve o modeli 2 ay test edip tamam ben bu aleti anlatırım dedikten sonra çıkıp reklamda yer alıyorum.


    Hayır Mesut, sen orada bir dizüstü modelini anlatmıyorsun. Sen o reklam filminde insanlara düpedüz yalan söylüyorsun. Samsung reklamlarında oynayıp iPhone'dan tweet atan Amerikalı ünlüler misali; yahu kim senin gündelik hayatında Exper marka bir dizüstü kullandığına inanır?

    "Reklam size sırıtan bir leştir" demişti bu sektörün üstadlarından biri. Basın mensubunun yegane sermayesi güvendir; reklamlarda "sırıtarak" bu sermayenizi nasıl bozuk para gibi harcadığınızı, şu mesaj dizisine gelen onlarca yorumdan sonra hala ve ısrarla idrak edemiyorsan, bizlere söyleyecek başka söz kalmamış demektir.

    Biz sizin "küçüklüğünüzü" de biliriz. Fındıkçıdan reklam alıp, fındıkçı insanları dolandırmaya başladığında diğerlerini uyaranların mesajlarını sildiğiniz günleri, sitede yayınladığınız haberlerin altına nezaketen de olsa kaynak eklemeyi es geçtiğiniz günleri, NVIDIA'dan para alıp hazırladığınız sitenin ana sayfasına "dünyanın en iyi ekran kartı" diye manşet attıktan sonra, "aa advertorial yazmayı unutmuşuz" diye milleti uyutmaya çalıştığınız zamanları da biliriz. Kısaca biz birbirimizi iyi biliriz sevgili Mesut...



    Bu nasıl bir kindir, 6-7 senelik olayları ısıtarak firmayı karalıyorsun?
    Bu zihniyetle, 50 kişilik forumun dışına çıkamamanız normal...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 6 Mayıs 2014; 6:57:16 >




  • Mesut abi, tarafsız olmadığınızı söyleyenler o ürünün firmasından reklam almış mısınız diye bakmıyor. Daha çok videonun içeriğine bakıp bu sonuca varıyor.
  • Beyler o kadar abartmayın Mesut Çevik ve diğer Dh editörleri sabahtan akşama kadar çalışıyor, sizde adamların hiç emeği yokmuş gibi konuşuyorsunuz. Biraz Saygı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Blood Money kullanıcısına yanıt
    Çalışmıyor demiyor kimse. Bazı firmaların haberleri yapılmazken bazılarının spekülasyonları bile haber oluyor. Ne kadar çalıştıklarından banane. İşi düzgün yapmaktır esas olan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 1myst

    Oha 22 sayfa mesaj dolmuş okusammi acaba


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bırakacaksın bu cahil milleti gidip casper marka bilgisayar alsın iyilik yaramaz zaten bizim millete.
  • teknoseyir candır... plus'a geçildiğinde ilk plus üyelerden biri olacağım kesin
    sadece muhabbeti dinlemek için bile süpürge vs incelemesi izlenir

  • < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne kadar çok seveni varmış haftalık falan değerlendirmeleri vardı tek ben izliyorum sanıyodum.
    fakat samsung 5 i neden bu kadar överek değerlendirdiklerine anlam verememiştim zaten sürekli bahsediyorlardı bunu bende para alacaklardı sanmıştım ama demekki öle değilmiş
  • bir çok incelemesini izledim umarım devam ederler
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.