Şimdi Ara

TeknoSeyir Plus Kullananlar Kulübü (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
2
Favori
4.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hocam burda laf edenlerin yaşı küçüktür büyük ihtimal.

    Sanıyorlar ki reklamlar çok kazandırıyor ya da ne bileyim bu insanlar para içinde yüzüyor hergün birsürü ürün geliyor sponsorlukla yollarını buluyorlar sanıyorlar.

    Arkadaşlar bu insanlar bu işi devam ettirebilmek için böyle bir işe giriştiler.

    Ve plus üyelikle içerik farkın olmayacak.

    Neredeyse bir etkisi bile yok.

    Amma jaz yaptınız, verme arkadaşım sen 15 tl yürü git webtekno incelemesi falan izle.

    İşini ahlaklı yapan, dürüst yapanın size ihtiyacı yok zaten.

    Ne dar kafalı bu yeni nesil.

    Alışmış her boku beleş edinmeye, ki adamlar halen ÜCRETSİZ, vermek istemiyorsan verme, ama bu adamları izlerkende için cız etmiyorsa diyecek birşey yok.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Destek olmak icin bende abone oldum. Ancak aboneliği daha cazip bir hale getirmeliler. Yoksa ikinci ay bu sayılar yarı yarıya düşer.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asgari ucrer ile ev gecindirmesem gelirim daha iyi olsa bende destek verirdim. Su an veremiyorum ama kalbim sizinle.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: phoenixim

    Hocam kaç para vermek istiyorsun sen? 10 lira mı? 5 lira mı? kaç lira?

    5 lira verince 2 lira kalıyormuş vergilerden. 10 liradan da 6 lira falan.

    Aylık kaç bağış yapmak istiyorsan söyle üstünü de ben tamamlayayım diyeceğim ukalalık olacak.

    Eğer Aylık 15 lira çoksa sizin için 2 ayda 1 alırsınız, 3 ayda 1 alırsınız, hepi topu bi sigara parası aylık. Ne çok büyütüldü ya.
    neticede internet haberciliği yapan bir ortamdan bahsediyorum aylık olsun olsun 2-3 tl olsun bielemedin 5 tl olsun , adam başı 2 tl den 1000 kişide 2000 tl yapıyor sor bakalım şu anda 2-3 bin tl'den fazla para kazanabiliyorlarmıymış ?




  • teknolojik ürünler çok pahalı. haliyle alırken düzgün tarafsız olarak inceleme görmek herkes için çok önemli. çünkü baya bir para veriyoruz ve paranın karşılığında kötü işe yaramayacak veya özellikleri ihtiyacımız ile örtüşmeyen şeyler almayı kim ister?

    şimdi piyasaya baktığınızda iş öyle bir durum aldı ki teknoloji yayınları kullanıcıya tarafsız olarak bu ürün iyi/kötü deme yetisini kaybetti. Çünkü varlıklarını firmalardan gelen sponsorluk parasına borçlular. Haliyle çıkar çatışmasına giriyorlar ve çoğu zaman yorumlar incelemeler ya zaten ürünün var olan özelliklerini yalın olarak belirtmek ya da yuvarlak yarım ağızla bir şeyler söylemek oldu.

    teknoseyir ise bu iş böyle yapılmaz. eğer isteyen kitle varsa bize destek olsun ya da biz dükkanı kapatacağız dedi. adamlar işin yasal tarafını bile düşünüp fatura kesen sistem kuruyorlar ve vergi ödüyorlar. bence bu takdire değer. çünkü herkes işin kolayına kaçmak derdindeyken bir de bu sisteme yatırım yapıyorlar.

    bizler için de iyi bir durum gibi gözüküyor zira insanların parasıyla finanse edileceği için tam tarafsız olacak. Türk basınında bir ilk bu umarım başarılı olur.




  • gerek yok. bunlara bağış yapacağıma bir fakirin karnını doyururum. özentilik yapıp tribünlere oynamaya gerek yok bak ben abone oldum destek oluyorum diyerek.
  • Troll cenneti foruma bu konu gereklimi emin değilim ama beni de ekle aylık üyelik alarak desteğimi yapıyorum.

    Ülkemizin çok ama çok üstünde yayın yapan değerli insanlar, bunlara destek olmayım da kime olayım umarım hak ettikleri ve hedefledikleri abone sayısına ulaşılır.
  • Ben de varım.
  • Konungariket Sverige kullanıcısına yanıt
    Ahahaha iyi güldürdün, yaptığın hesap o kadar mükemmel ki yani bunların hiç kira,maaş,vergi gibi giderleri yokmuş şekilde hesaplamak mükemmel bir şey.
  • Afedersinizde siz neyden bahsediyorsunuz ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: karaniler

    Ahahaha iyi güldürdün, yaptığın hesap o kadar mükemmel ki yani bunların hiç kira,maaş,vergi gibi giderleri yokmuş şekilde hesaplamak mükemmel bir şey.
    arkadaşım social blade verileri ortada türk youtube'unda 1 milyon izlenmeye aldığın para ortalama 1300-1400 tl açıp bakabilirsin bu adamların aldığı izlenmede aylık ortalama 1.5 milyon yani youtube geliri aylık 2000 tl ya geliyordur ya gelmiyordur iyi akıl etmişler şimdiden bugüne kadar kazanamadıkları kadar çok para kazanmışlardır eğerki bir sponsorluk başka bir ek gelir yoksa aylık gelen para bu kadar , ne kadar premium üyelik satmışlar ? 1000 tane mi adam başı 15 den 15 bin tl eder , yaptıkları yayına saygım sonsuz serbest piyasa ama umarım tutmaz çünkü teknoseyir tutturursa bu sefer dh aynı parayı isteyecek yarın öbürgün webtekno isteyecek eee kullanıcı olarak bizim aleyhimize olan bi durum bu onu nasıl yapıcaz ? bu arada digitur almışlığım var benim aylık 15 tl ye içinde bütün lig maçları var keza apple music üyeliği alıyorum aylık 10 tl ödüyorum bu saydıklarım teknoseyirden çok çok daha fazla hizmet veren kuruluşlar , bağış yapmak istersin,desteklemek istersin o zaman tamam derim , aksi taktirde 15 tl dediğim gibi çok çok fazla




  • Konungariket Sverige kullanıcısına yanıt
    Hocam karşılaştırdığın servisler de para ödemezsen bir şey yapamazsın, fakat teknoseyir de aynı içerik abone olmayana da sunulacak. Farkı sadece bazı videolara 1 gün erken ulaşmak ve çekilişlerden de sadece aboneler yararlanabilecek. Burada abone olanların amacı tarafsız inceleyen mecrayı kaybetmek istememeleri çünkü ne yazık ki sponsoru övmezsen sponsor bulamazsın.
  • Eklendiniz arkadaşlar
  • * Adamlar dürüst, ilkeli, tertemiz, pırıl pırıl içerik üretiyorlar.

    * Açıkça olmasa da paraya ihtiyacımız var diyorlar.

    * Sponsor firmaların ürünlerine "şöyle uçuyor böyle kaçıyor" diye şişirme videolar çekebilir, büyük servis sağlayıcılarla ısmarlama röportajlar yapabilir, yine bazı sponsorları yalamak için kendi üyeleriyle ve bu üyelerin başlattığı Milletvekillerine kadar ulaşmış bir kampanyayla dalga geçebilirlerdi.

    * Bizlerden para istemek yerine bu yollara başvursalar emin olun çok daha kısa sürede daha yüksek gelir edebilirlerdi.

    * İlkeli yayıncılığın belli bir maliyeti var ve biz bu maliyeti tek başımıza karşılamakta zorluk çekiyoruz, demeye çalışıyor adamlar.

    * Ha bu arada Türkiye'nin "En Büyük" teknoloji forumu ne halde biliyor musunuz?

    TeknoSeyir Plus Kullananlar Kulübü


    * Yıllarca keyifle zaman geçirdiğim forumun şu halini görünce midem bulanıyor artık.

    * Zaten yakın zamanda avel bir firmaya satarlar siteyi. 3-5 yıl sonra da mazide bir anı olarak kalır.




  • Şifalı Bitki kullanıcısına yanıt
    Şu siyaset serbest bırakıldığı andan itibaren zaten gitgide kalite kaybeden forum iyice düştü. Açıkcası hali hazırda takip ettiğim konular dışında çok fazla dolaşmıyorum forumda, bi anasayfa haberlerine bakıyorum arada o kadar.
    Şu an getirdiği hit'e bakıyolar ama uzun vadede çok ciddi zararı olacak bu yaptıklarının. Bunun farkına varabildiklerinde iş işten geçmiş olucak maalesef


    TS umarım hedefine ulaşır ve yayının devamlılığını sağlayabilir. Uzun süredir destek olmak için bekleyen bi kitle vardı ve sonunda istediklerini aldılar.
    Diğer servislerle vs. karşılaştırıp pahalı diyenler olmuş ama çok yanlış bence, abone olak istemeyenler şimdiye kadar nasıl ise şu andan itibarende ücretsiz olarak bunlara erişmeye devam edecek zaten. Bu tamamen destek olmak isteyenler için yapılmış bişey, ufak tefek bikaç da ayrıcalık getirdiler sembolik olarak o kadar.
  • Ya arkadaş yazmayayım yazmayayım diyorum da bana zorla şundan bahsettireceksiniz:

    Burada TeknoSeyir'e laf edenlere, Levent Pekcan'a yaşlı, huysuz gibi yakışı olmayan ithamlarda bulunanlara üyelerine "vitaminsiz" deyip tersleyecek adamlar müstehak! Şaka gibisiniz sayın ergenuslar. Senin laf ettiğin LP denen adam baban yaşında, sen portakalda vitaminken adam ekran kartlarıyla, işlemcilerle haşır neşirdi, 20 sene 30 sene öncesinin donanımlarını, teknolojilerini sorsan tek tek sana sayabilecek, hatırlayabilecek bilgi birikimine sahip bir adama bu kadar saygısızlık yapmayın.


    Ayrıca şunu da belirteyim belli ki oturup adamların videosunu izlememişsiniz Plus'la alakalı. Burada "keşke bağış sistemi yapsalardı" diyenlere söylüyorum, eğer açıp videoyu izlerseniz görürsünüz, adamlar zaten bunu bağış sisteminin yerine getiriyorlar. Kendileri Ticaret Odası'na kayıtlı resmi bir işletme oldukları için bu bağış olayının maliye açısından başlarına dert olma riski çok yüksekmiş. Adamlar diyor ki normal bir ev kullanıcısı yayın açıp bağış topladığında onun riski düşüktür, maliyeye takılma ihtimali düşüktür. "Ama bizim her şeyimiz belgeli, tüm gelirlerimiz tamamen resmi olarak belgelendirildiği için olası bir yakalanma durumunda geçmişe dönük vergisi ödenen normal gelirlerimiz bile risk altına giriyor, sadece toplanan bağışlar gitmiyor." gibisinden bir şeyler anlattılar.

    Yani kısaca bağış sistemi böyle bilinen edinen bir firma, şirket için sakıncalı ve riski büyük bir iştir. Formaliteden de olsa böyle bir abonelik sistemi yapmaları gerekiyormuş bağış toplamak yerine.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fulton -- 25 Nisan 2018; 20:5:17 >




  • Yaz hocam benide keşke düz 20 lira olsaydı...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Basteryus kullanıcısına yanıt
    CVenturas kullanıcısına yanıt
    * Aynen öyle oldu.

    * Forumu bu hamleyle geçici heveslere meyleden bir yaş grubunun eline teslim ettiler.

    * Ha yapılan siyasi tartışma, eleştiri vs. olsa gene bir nebze katlanırsın.

    * Cumhurbaşkanını, Kemal Bey'i veya Devlet Bey'i normalde karşısında görse heyacandan dili tutulacak , altına işeyecek yeni yetmeler, bu ortamda bir takma adın arkasına saklanarak bu insanlara doyasıya küfredebiliyorlar.

    * Siyaset bölümünün kısa özeti bu.

    * Bu insanları cezbeden de siyaset değil zaten, Ülke'nin en güçlü insanlarına hiç bir sorumluluk kaygısı olmadan gönlünce hakaret edebilmenin verdiği hazzın peşindeler.

    * Yarın bu işten de sıkıldıklarında çekip gidecekler zaten O zaman ne halt ettik diye bir yerlerini taşlara sürer artık forum yönetimi.

    * Konuya hakim olmadan atıp tutan arkadaşların yorum yapmadan önce şu videoyu izlemesinde fayda var:



    * Bu arada konu sahibi arkadaş :YAZ BENİ DE



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şifalı Bitki -- 25 Nisan 2018; 20:33:32 >




  • Yazan herkes eklendi arkadaşlar
  • Beni de ekle lütfen 😊

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.