Şimdi Ara

Teknosadan 32D550 yi 819 TL ye aldım.İyi mi ettim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar teknosada bugün sınırlı bi kampanya vardı bu ürün -32d550- yi 819 a aldım . Bu ürünün fiyat ve performans olarak nasıldır. Bu işten pek anlamıyorum iyi mi ettik kötü mü?

• GÜzel fiyata almissin güle güle kullan..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hangi teknosa acaba devam ediyor mudur hala
  • sıcak forsatlarda var

turuncu indirim olan mağazalarda bugün geçerli

bende bi arkadaşa samsung yazıcı aldım %20 vardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: panelci

GÜzel fiyata almissin güle güle kullan..

Teşekürler kardeş.. Özellikleri hakkında bilgisi olan var mı ya da bu ürünü kullanan arkadaşlar bilgi verebilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ar-te

hangi teknosa acaba devam ediyor mudur hala

Kardeş ben cevahir teknosadan aldım ve ürüne rağbet pek yoktu nerden baksan saat 11 civarı 25 tane filan vardı 22 de kapanıyor geç bile gitsen bulursun büyük ihtimalle. Ama sadece bugün için geçerli bilgin olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: soilder_37

quote:

Kardeş ben cevahir teknosadan aldım ve ürüne rağbet pek yoktu nerden baksan saat 11 civarı 25 tane filan vardı 22 de kapanıyor geç bile gitsen bulursun büyük ihtimalle. Ama sadece bugün için geçerli bilgin olsun...

yapma ya kaçırdık bugün başka bişeyler buluruz artık çok sağol yapma ya kaçırdık bugün başka bişeyler buluruz artık çok sağol
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

yapma ya kaçırdık bugün başka bişeyler buluruz artık çok sağol yapma ya kaçırdık bugün başka bişeyler buluruz artık çok sağol

Haftason ları cevahir 23 de kapanıyor teknosa kaçta kapanır bilmiyorum. Gerçi saat 23 de geçmiş.

Eğer bu ürünü düşünüyorsan gold ve bimekste 899 tl arada 80 lira fark var onların stoklarında var şuan...

2gün önce ist bilişimde aynısının 102 ekran olanı ist bilişimde asya karta 10 taksit 1.199 liraydı ara ara ist bilişimin stoğuna giriyor takip edersen rastlarsın mutlaka .. Yanlız bu 3 firmada kendi garanti kapsamında ürünlerini satıyor.

Teknosa ve birde yanılmıyorsam vatan ın samsung panel satışları samsung garantisi kapsamında. Vatanda ise ürün 993 tl ama tabi vatan ın klasiği % 25 indirimi var o nuda takip et . Bahsettiğim firmaların e-bröşür lerine e-mailini bırakırsan sonuç alman daha kolaylaşır. -Saturn de aynı şekilde-

Umarım en kısa sürede uygun f/p ürün bulursun kardeş... Hayırlı akşamlar...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Haftason ları cevahir 23 de kapanıyor teknosa kaçta kapanır bilmiyorum. Gerçi saat 23 de geçmiş.

Eğer bu ürünü düşünüyorsan gold ve bimekste 899 tl arada 80 lira fark var onların stoklarında var şuan...

2gün önce ist bilişimde aynısının 102 ekran olanı ist bilişimde asya karta 10 taksit 1.199 liraydı ara ara ist bilişimin stoğuna giriyor takip edersen rastlarsın mutlaka .. Yanlız bu 3 firmada kendi garanti kapsamında ürünlerini satıyor.

Teknosa ve birde yanılmıyorsam vatan ın samsung panel satışları samsung garantisi kapsamında. Vatanda ise ürün 993 tl ama tabi vatan ın klasiği % 25 indirimi var o nuda takip et . Bahsettiğim firmaların e-bröşür lerine e-mailini bırakırsan sonuç alman daha kolaylaşır. -Saturn de aynı şekilde-

Umarım en kısa sürede uygun f/p ürün bulursun kardeş... Hayırlı akşamlar...

çok sağol yardımcı olduğun için bakalım bulmaya çalışacam bişeyler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.