Şimdi Ara

philips spa-1310 40 ytl almaya değer mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • http://www.consumer.philips.com/consumer/tr/tr/consumer/cc/_productid_SPA1310_00_TR_CONSUMER/SPA1310-00

    özellikleri böyle.

    aramızda kullanan var mı arkadaşlar? yorum yapabilecek olan var mı? fiyatına göre performansı nasıldır?





    edit: imla



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celikcantxxl -- 11 Mart 2008; 23:38:49 >



  • philips sağlam ses verir.
    Sanırım bu ürünü 14 martta bir market şatışa çıkarcak.Ama teknik özellikleri çağın cok gerisinde kaldı ama pc alırken verilen masaüstü hoparlörlerinden iyidir
  • bende yeni gördüm bunu bilgisayarı yeni topladım ama haparlör almadım bana biraz bas versin normal haparlör görevi görsün yeter alsammıki yoksa minton 5.1mi alsam
  • minton alacagına senin seçtigin philips i almanı tavsiye ederim ...
  • sağolun arkadaşlar

    creative sbs a230 alıcam sanırım
    teşekkürler ilgilenenlere

    bu arada 40 liraya nerede satılıyor diye merak eden varsa pm den yardımcı olayım, reklam yapmayalım

    iyi forumlar
  • ben aldım arkadaşlar birşeye benzemiyor yazık 40liranıza almayın kesinlikle tavsiye etmem.bas isteyen arkadaşlar var onlarda anca bum bum diye cızlak bişey ile yetineceklerse alsınlar.yarın iade edeceğim çok iğrenç yapmışlar ve de çin malı.bas kısmı incecik tahtadan yapılmış speakerlarsa plastik dandik birşey.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: elbetbirgun2

    ben aldım arkadaşlar birşeye benzemiyor yazık 40liranıza almayın kesinlikle tavsiye etmem.bas isteyen arkadaşlar var onlarda anca bum bum diye cızlak bişey ile yetineceklerse alsınlar.yarın iade edeceğim çok iğrenç yapmışlar ve de çin malı.bas kısmı incecik tahtadan yapılmış speakerlarsa plastik dandik birşey.


    Şahsen aldım ve çok beğendim. Arkadaşımın 130ytlye aldığı sony ile aynı sesi veriyor(kalite olarak.). Hatta onun mid tonları kulak tırmalayıcı idi, hoparlorleri ters çevirip kullanıyordu. Baslar gayet yeterli bence, hatta bilgisayardan basları açma imkanınız varsa(ki çoğu bilgisayarda var.) apartman için fazla bile. Baslar gayet dengeli, boğma v.s yapmıyor, net bas sesi veriyor. Sadece ses ayarı yapabiliyorsunuz, bas-treable ayarları yok ama ayarları bence tam olması gerektiği gibi yapılmış. Daha önce thrust diye birşey almıştım memleketteki eve, 29 ytl idi ki, onun basları da fena değildi(fazlaydı) ama kalite farkı çok var. Philipsin sesini yarıdan fazla açamadım daha komşular gelir diye. Benim woofer bilgisayar masasının altında, bu nedenle baslar daha iyi, odanın ortasına koyunca haliyle baslar azalıyor. Malzeme kalitesi tatmin edici. Sonuçta orta karar bi kulaklık fiyatına fazlasını beklemek hata olur. Marangozda bile bir kabin yaptırmak dünya para.

    Eğer Müzik zevkim var, beni idare etsin diyorsanız çekinmeden alabilirsiniz. Premier, minton falan pek düşünmeyin derim. Ha yok ben über müzik manyağıyım, inletsin ortalığı gümbür gümbür sallasın diyosanız 40 ytllik sistemle ne işiniz var.

    Ben aldıktan sonra ev arkadaşım da çok beğendi ve almaya karar verdi. Benim aldığım yerde kalmamış, netten bi fiyatlara bakayım derken çıktı bu sayfa karşıma, görüşlerimi belirteyim dedim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taners9 -- 22 Mart 2008; 4:14:39 >




  • bende aldım ve şu anda memnunum doğru söylüyorsun apartman için fazla bile
  • quote:

    Orjinalden alıntı: elbetbirgun2

    ben aldım arkadaşlar birşeye benzemiyor yazık 40liranıza almayın kesinlikle tavsiye etmem.bas isteyen arkadaşlar var onlarda anca bum bum diye cızlak bişey ile yetineceklerse alsınlar.yarın iade edeceğim çok iğrenç yapmışlar ve de çin malı.bas kısmı incecik tahtadan yapılmış speakerlarsa plastik dandik birşey.


    40 ytl'ye ne bekliyorsun uydularada mdf kabin yapacak halleri yok. bence 40 ytl'ye al derim fazla abartı olmayan ufak bir ses sistemi için hayli ideal ve 40 ytl çok iyi doğrusu . minton falan hiç karıştırma philips ses konusunda aşmış bir marka mintonun 5.1 inden katkat temiz ses ve ayırt edilebilecek tiz bass kondisyonu rahatlıkla sağlarsın
  • ben aldım aynı urunu hemde 28 ytl ye memlunum güzel sesi var ama son sese alınca boğuluyo biraz eğer nerden aldın derseniz yazarım cevabını
  • Ürünü yaklaşık 5 yıldır kullanıyorum, arka jack ı bozuldu ve çok üzüldüm, ben sesini çok beğeniyorum, philips kaliteli ve tok sesler veriri zaten, 24 watt gayet yeterli bir değer, şu anda üretimi var mı bilmiyorum var ise tekrar aynısını alırım. Şu andaki 2+1 lere bakıyorum 10 watt dan yukarı yok 50-60 tl arasında.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.