Şimdi Ara

teknosada part time çalışmak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
1.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba demin teknosa insan kaynaklarından aradılar, p.tesi günü görüşmeye çağırdılar. Aranızda teknosa da daha önce çalışan var mı? Maaş, çalşma saatleri vb nasıl gittiğime değer mi? Part time oalrak dediler part sistemleri de nasıl belli değil, 3 günse tamam ama derse ki haftada şu kadar saat gidilmez. Çalışan, bilen arkadaşların yorumlarını bekliyorum.

• onun yerine görüşmeye gidip bunları sorman daha doğru olur. Severek yapabileceğin bir işse saatlerine çok takılma. Benim bir arkadaşımda oradan başladı büyük bir teknoloji firmasının bölge müdürü oldu
  • Öğrenci için ideal çok fazla bir şey bekleme.
  • Teknosada promoter olarak calisiyorum. Part time, haftada 3 gun.(cuma c.tesi pazar) gayet rahat, calisilabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ykpnrgz

Teknosada promoter olarak calisiyorum. Part time, haftada 3 gun.(cuma c.tesi pazar) gayet rahat, calisilabilir

dostum daha önce başka bir teknoloji mağazasında çalıştım çok rahattı promoter olarak. sen mağazaya mı bağlısın yoksa bir markaya mı? beni mağaza bünyesine alacklar heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: freeman02

quote:

Orijinalden alıntı: ykpnrgz

Teknosada promoter olarak calisiyorum. Part time, haftada 3 gun.(cuma c.tesi pazar) gayet rahat, calisilabilir

dostum daha önce başka bir teknoloji mağazasında çalıştım çok rahattı promoter olarak. sen mağazaya mı bağlısın yoksa bir markaya mı? beni mağaza bünyesine alacklar heralde

Markaya bagliyim.

• İşte o şekilde rahatsın kendi bünyesinde olunca daha sıkıntılı. neden şimdi soruyorum yarın bir yerle daha görüşmeye gidecem teknosanın şartları şimdi öğrenebilirsem daha iyi. Acaba partlara ne maaş veriyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Part time çalışan oldu mu?
    2 yıl önce açıldı
    Kyk bursu ve part time calismak
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Nereden basvurdunuz hocam ? Yaş kac ? Boy vs.? Merak ediyorum cunku benimde aklima girdi suan

• Hocam internetten uzun zaman önce başvurmuştum yeni döndüler. Yaş vb boy un bir önemi yok. Çok kısa ya da çok genç değilseniz. Üniversite son sınıf öğrencisiyim boy da 1,75

• Frank Lapidus kullanıcısına yanıt
    hayalller hayallerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.