|
Teşekkürler |
|

1 Mobil
|
Teşekkürler |
|
Teknosacell haksız hukuksuz cayma bedeli | DonanımHaber Forum https://forum.donanimhaber.com/teknosacell-haksiz-hukuksuz-cayma-bedeli--161650571Çok saçma miktarlarda cayma bedelleri çıkıyor hocam.Ben son fatura dönemindeydim ve 450 tl civarı faturam gelirdi.... Size önerim şu olur: müşteri hizmetlerini arayın ve cayma bedeli- taahhüt detaylarını SMS ile isteyin. Ben istedim ve cayma bedeli 0 Tl olarak gözüktü. Tabi sorun bitti mi? bitmedi... buna rağmen 2150 tl cayma bedeli çıkarttılar ve 1.5 ay oldu hala çözülemedi:D |
|
Geçmiş olsun hocam umarım kısa sürede çözüme kavuşur. Bu durumda tamamen taahhüt süresini bitirip, taahhütsüz olan ay mı tarife değiştirmek gerekir? Böyle durumda kullanılan gün kadar ödeme çıksa daha az çıkar mı? Yoksa aynı süreçleri yaşayıp biz de şikayet mi edeceğiz bunlardan kurtulmak için? |
|
|
Günlerdir arayıp rahatsız ediyorlar. Sözde bana özel bir teklif sunuyorlar. Teklifler 800-900 TL civarında inanılmaz fahiş fiyatlar. Neyse uygulamasına girip teklifi gördüm ve reddettim. Buna rağmen reddettiğim tarifeyle alakalı Taahhütname özeti maili atmışlar bana. Bir baktım reddettiğim teklifi sanki kabul etmişim gibi detaylı bilgileri yollamışlar. Hiçbir yerinde kabul ettiğime dair bir ibare yok ama reddettiğime dair de yok. Ben yanlışıkla kabul mü ettim diyerek müşteri hizmetlerini aradım. O da reddettiğimi gördü sistemden. Peki bana neden bu mail geldi diyorum otomatik SMS'tir diyor. Mail geldi detaylı diyorum, bana hala otomatik SMS'tir o diyor. Sonra tamam dedim bu saçmalıklarına. Ve ekledim hiçbir teklifi kabul etmiyorum devamlı aranmak istemiyorum dedim. Bana telefonunuzdan bizi engelleyin diyor. İletişim tercihlerimi düzenleyemeyecek kadar acizler. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nyanko Sensei -- 8 Eylül 2025; 15:21:39 > |
|