Şimdi Ara

Teknosa - Ürünümü alırken nelere dikkat etmeliyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
37
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1 gün önce teknosadan bilgisayar satın aldım. Ürünün hiçbir yerde kalmadığını depodan getirtileceğini söylediler pazartesi günü mağazaya gelip teslim alırsınız dediler.

Mağazadaki elemanlar bana hiç güven vermedi 2 kelimesinden birinin yalan olduğu belli olan kendini kurnaz sanan elemanlardı ama bilgisayar acil ihtiyacım olduğu için oraya kadar gitmişken almak durumunda kaldım internet alışverişine de güvenemedim.

Şimdi bana sorunlu bir ürün satmaya çalışacaklar, benden önce kutuyu açacaklar bilgisayarda oynama yapacaklar veya ürünümü haftalarca getirmeyecekler diye içim içimi yiyor.

Sizce ürün geldiği zaman teslim almaya giderken nelere dikkat etmem gerekiyor? Çalışanların ürünün kutusunu açma gibi bir durumu olabilir mi? Mesela bizim ürünü önceden açmamız kontrol etmemizi gerekiyor vs diyebilirler mi böyle bir hakları var mı?

Mağazaya girerken ve kutuyu teslim alırken her şeyi videoya almayı düşünüyorum herhangi bir durumda elimde kanıtım olsun diye çünkü onlar 4 5 kişi ama ben tek kişiyim ve bana hiç güven vermediler. Kutu açılmışsa asla ürünü almayacağım iade edeceğim eğer açılmamışsa da kutuyu orada açıp ürünü inceleyip öyle eve geleceğim.

Sizce çok mu kuruntu yapıyorum? Fikirlerinizi bekliyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.