Şimdi Ara

Kurs alırken nelere dikkat etmeliyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
2
Favori
129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar 2024 yks süreciyle birlikte web tasarımı ve kodlama bölümüne yerleştim programlama alanında kendimi geliştirmek istiyorum sizce nereden başlamalıyım ve kurs alırken nasıl bir yol izlemeliyim html için ayrı css için ayrı javascript vs.. için ayrı bir kurs mu almalıyım? yoksa tek parça çalışsam yetiyor mu?

• Hayırlı olsun

önce btk akademiden kursları bitirmeni tavsiye ederim . oradan kursu bitirince e-devlet tanımlı sertifika alıyorsun.

bu sertifikayı yerinde olsam linkedln hesabı açıp orada paylaşırdım. profilime eklerdim.

şunu unutma bir programlama dili araçtır. ve bu araçlar benzer yöntemlerle çalışır. hemen hemen hepsinde koşul ve döngüler benzerdir.

kimisinde biraz daha fazla harf e basarsın kimisinde daha az.

en önemli olan şey çıktının kullanılabilirliği ve sektörün yöneldiği dillere geçişken olmak.

örneğin php ile kodlamaya uzmanlaştın yıllarını verdin , eğer sektör javasciprt geçtiyse çoğunlukla sende uyum sağlaman lazım gelir.

yoksa köstekli saat kullanlar gibi olursun.

akışkan olacaksın, bilgi birikimini büyüteceksin.

fan boyluk yapmayacaksın.

eğitimleri bittirdiğinde araştırma yap hangisi daha yaygın kullanılıyor diye , ve kendine daha yakın hissettiğin bir tanesini seç ,

onda kendini geliştir.

hackathonlara katıl.

bionluk.com'da freelance iş yap.

linkedln da iş ilanlarını kovala

sana tavsiye edebilecğim bazı kurslar var btk akademide:

WEB için:

1-

2-

3-

4-

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Mobil için :

1. Flutter (Hem Android hem de IOS çıktı veren ara bir programlama dili diyebiliriz)

2- Atıl Samancıoğlu'nun güzel bir eğitimidir . Android için tavsiyedir.

www.btkakademi.gov.tr
    Kotlin ile Android Mobil Uygulama Geliştirme Temelleri
    https://www.btkakademi.gov.tr/portal/course/kotlin-ile-android-mobil-uygulama-gelistirme-temelleri-30370

www.btkakademi.gov.tr
    Kotlin ile Android Mobil Uygulama Geliştirme İleri Seviye
    https://www.btkakademi.gov.tr/portal/course/kotlin-ile-android-mobil-uygulama-gelistirme-ileri-seviye-30303

3- Apple Bilgisayarın varsa opsiyonel programlama dili . bazi şeyler pahalıdır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.