Şimdi Ara

Teknosa ürün iadesi yardım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
12.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar teknosadan 140 liraya mp3 çalar aldım memnun kalmadım iade edebilir miyim?

https://www.teknosa.com/msib21/help/helpcontent.htm

Bu linkte yazan yazıyı alıntı yapıyorum

quote:

Memnun kalmazsam ürünü iade edebilir miyim?
    İnternet ve telefon ile yapılan satışlarda, müşterilerimiz üründen vazgeçme nedeniyle, 4822 sayılı Tüketicinin Koruması hakkındaki kanunda belirtilen, müşterinin 7 gün içinde hiçbir gerekçe göstermeden ürünü reddetme hakkı dahilinde iade ve değişim işlemleri yapabilmektedir.

Teknosa, ürün değişim ve iadelerinde 4822 sayılı yasa ile değişik 4077 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkındaki Kanunda belirtilen esasları, müşteri memnuniyeti açışınsan alt sınır olarak kabul eder.

Ürünün kapıda kargo sorumlusuna teslimatı öncesi nakliye esnasında zarar görmemesi için Teknosa.com ambalajı ile gönderebilirsiniz. Bu nedenle Teknosa.com ambalajını ürünü teslim aldıktan sonra saklayınız.

Unutmayın, ürün iade ve değişim süreciniz eksik ya da zarar görmüş ürün iadelerinde uzun sürebilecektir. Bunu önlemek için ürünü mutlaka hasarsız ve kutu içeriği, ambalajı zarar görmeden iletmeye çalışınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aragorn -- 23 Eylül 2009; 22:33:44 >

• yapamıyorsun

internetten aldıysan yapabilirsin ama elden aldıysan geçmiş olsun
  • niye hocam ne değişiyor ki ?
    elden aldım

aldığım şube de kuzenim var satış elemanı fln değil içerde işe yaramaz mı ?
  • kanun açık internetten alışlarda ürünü görmeden aldığın için iade hakkın var ancak mağazadan aldığın ürünü orda test etme şansın vardı.. zaten teknosa mallarına etiket koyuyor o etiket açılınca geri almıyor
  • Ben bugün mouse ve klavye aldım.Memnun kalmazsanız 3 gün içinde getirin dediler.
  • peki farklı bi üürnle değiştirme söz konusu olabilir mi iade değil ama dğeişim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aragorn

peki farklı bi üürnle değiştirme söz konusu olabilir mi iade değil ama dğeişim

Olur herhalde sen en iyisi yarın bir ara sor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Crowley

quote:

peki farklı bi üürnle değiştirme söz konusu olabilir mi iade değil ama dğeişim

Olur herhalde sen en iyisi yarın bir ara sor

bana da 3 gün içinde bi arıza olursa getirirseniz yenisiyle değiştiririz demişlerdi
  • eğer 15 günü geçmediyse alalı değistirebilirsiniz ancak %15 kesiyorlar yani 120 tl filan kalıyor sana kullanıldıgı için böyle yoksa direk paranı vermezler ama %15 keserek istediğini alabilirsin ben netbook almıstım 3 gün içinde arıza olursa direk birebir değişim arıza olmadan memnun kalmadıgınız için değistirmek isterseniz 15 gün içinde getirin %15 keseriz başka ürün alırsınız dedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ben böyle hayatın

eğer 15 günü geçmediyse alalı değistirebilirsiniz ancak %15 kesiyorlar yani 120 tl filan kalıyor sana kullanıldıgı için böyle yoksa direk paranı vermezler ama %15 keserek istediğini alabilirsin ben netbook almıstım 3 gün içinde arıza olursa direk birebir değişim arıza olmadan memnun kalmadıgınız için değistirmek isterseniz 15 gün içinde getirin %15 keseriz başka ürün alırsınız dedi

hay allah %15 kesiyorsan paramı ver kardeşim ne saçma şey hem %15 kesiyor hem de o parayla illa oradan alışveriş yapıcaz

• 15 gün süre ile geçerlidir iade etmek istiyorsanız yüzde 15 kesintiyle para alamıyorsunuz sadece yüzde 15 kesintiden kalan miktarla 1 yıl boyunca teknosadan alışveriş yapabilirsiniz ürün açılmış şartıyla diyorum yoksa ürün açılmadıysa 3 gün içinde paranızı geri alamıyorsunuz yine çek veriyorlar
    internet satışlarında ise açılmama şartıyla paranızı geri alabiliyorsunuz
  • quote:

niye hocam ne değişiyor ki ?
    elden aldım

aldığım şube de kuzenim var satış elemanı fln değil içerde işe yaramaz mı ?

E kardeşim ara kuzenine sor o zaman buradan daha iyi şekilde yardımcı olacaklardır.

Ama biz Voit rocket aldık. 3 gün içinde iade edebilirsiniz dedi ama nakit geri veriyorlarmı onu bilmiyorum.
  • Ben gamepad almıştım 29.90 a sonra açınca çok dandik olduğunu farketttim onu geri vermek istiyorum verme nedenlerimden biri de arkasında titreşimli yazıyo 3 tane carbon most wanted ve undergroundda denedim titreşmedi onu geri verince %15 kesinti mi ne oluyomuş 25 Tl oluyo alırlar mı geri?

Not:Forumda yeniyim böyle şeylerden anlamam hoşuma gitti yardım etmek isteyen var mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.