Şimdi Ara

TEKNOSA TURUNCU İNDİRİM LG 29MT45 399 TL (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
168
Cevap
8
Favori
11.711
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BuZ-MaViSi

arkadaşlar bu tv ye hd uydu alıcısı alırsak hd kanalları izleyebilirmiyiz? Tv nin full hd mi olması gerekiyor.

elbette gerekmiyor.

Tv 720p olsa bile, 1080i, 1080p input destegi olacaktir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bado6100 -- 21 Aralık 2014; 19:37:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bado6100

quote:

Orijinalden alıntı: BuZ-MaViSi

arkadaşlar bu tv ye hd uydu alıcısı alırsak hd kanalları izleyebilirmiyiz? Tv nin full hd mi olması gerekiyor.

elbette gerekmiyor.

Tv 720p olsa bile, 1080i, 1080p input destegi olacaktir.

tv yi kurdum. normal uydu alıcısıyla da olsa görüntü çok iyi.
  • Benim siparişi de iptal etmişler
  • quote:

Orijinalden alıntı: sancez

Benim siparişi de iptal etmişler

Rezil firma,bu kadar utanmazlık olmaz.Hakkımızla aldığımız ürünleri bir bir iptal ediyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sancez

Benim siparişi de iptal etmişler

şikayet vara sağlam bir konu açın , %90 gelir ürün
  • scutigera coleoptrata kullanıcısına yanıt
    Bilip bilmeden yazmayın! Tamam IPS panel de değil ama 178 derece görüş açısı olan VA panel. Bilmeden sallamayalım.

http://www.lg.com/tr/monitor/lg-29MT45D
  • Alamayana çöp alana bal olmuş. Ben mağazada var akşam alırım dedim tükenmiş.
  • Cuma günü 82 ekran defolu Axen i 359 TL ye aldım. Bu gün geldi. Tek defo arkadan cıvata fazla sıkılmış ve paneli çatlatmış.
    O da önemsiz. Kontrol ettim her fonksiyon süper. B
    Bir tanede beyazından sipariş ettim. Umarım onda sıkıntı olamz.
  • mağazadan kaptım 2 adet
  • valla benim notebook'u yollamayan teknosadan 250 tl alt limitsiz çek aldım iptal karşılığında.
    siz de hakkınızı arayın, tv gelmese bile kazdan birşeyler yolabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

mağazadan kaptım 2 adet

Hocam teşhirmi kapalı kutumu ?
  • akonay kullanıcısına yanıt
    kapalı kutu idi .
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesuthaksoy

valla benim notebook'u yollamayan teknosadan 250 tl alt limitsiz çek aldım iptal karşılığında.
    siz de hakkınızı arayın, tv gelmese bile kazdan birşeyler yolabilirsiniz.

Vallahi dostum ben 399 TL ye ürünü webden alırken 18 i akşamı,daha önceden kazanmış olduğum 209 TL lik hediye çekinide kullanmıştım.20 sinde siparişimi iptal ettiler ve 2 kere aramama rağmen şu saate kadar kullanmış olduğum hediye çekimi bile iade etmediler.Hesabıma girince çek kullanılmış görünüyor ama sipariş iptal.

Bırak yeni hediye çeki vermeyi...

• Halen var mı bu ürün?
  • pulvo47 P kullanıcısına yanıt
    Nerden aldınız hocam? Acil tv ihtiyacım var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucandeve

Alamayana çöp alana bal olmuş. Ben mağazada var akşam alırım dedim tükenmiş.

Ağzına sağlık kardeşim ne güzel de özetlemişsin. Burda Teknosa'nın şikayetlerini konuşursunuz ürün göndermez stok yok dersiniz anlarım. Ama 400 liraya 29" LG Tv'ye çamur atmak akıl karı değil...
    Ayrıca Teknosa'nın tedarikçisi olan ve mağazalarına personel veren bir firmada çalışıyorum. Buna rağmen mağaza personellerinin sakladıkları yerden personelim buldu da aldım tv'yi..
    Böyle kotalı, kısıtlı adetli stoklarda mağazadan kampanyanın başladığı gün almak garanti. Tabi personeller saklamadıysa

• bulunduğum yerdeki teknosada stokta 5 adet görünüyor ancak nasıl bir kampanya anlayışı var ise kampanya için 4 adet stok koymuşlar, onlar satılınca da ellerindeki 5 adedi 549 mu 599 mu öyle bir fiyattan veriyorlar cihazı. Ben böyle bir saçmalık görmedim, internet sitesinde halen 399 görünüyor bu da apayrı bir saçmalık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: extraordinariuss

bulunduğum yerdeki teknosada stokta 5 adet görünüyor ancak nasıl bir kampanya anlayışı var ise kampanya için 4 adet stok koymuşlar, onlar satılınca da ellerindeki 5 adedi 549 mu 599 mu öyle bir fiyattan veriyorlar cihazı. Ben böyle bir saçmalık görmedim, internet sitesinde halen 399 görünüyor bu da apayrı bir saçmalık.

Dostum başından beri anlatıyorumya resmen rezillik yapıyorlar.Amaç 400 TL lik tv olmaktan çıktı artık,resmen aptal yerine konmaktan dolayı ben bunlarla uğraşacağım sonuna kadar.Burdaki 1-2 arkadaşımında yardımıyla.

Banner da ne diyor,18 Aralık saat 22.00 da teknosa.com da 19-22 Aralık tada mağazalarda.Tamam teknosa.com için bir stok koyarsın atıyorum 10 tane-100 tane-1000 tane neyse.Ben alınabiliyorken ürünü teknosa.com dan almışmıyım saat 23.00 da.Bana mail yollamışmısın 23.15 de.Yaklaşık 23.30 da teknosa.com da stok tükenip alınma imkanı kalmamışmı.Yani atıyorum sisteme 100 ürün satılınca kapat talimatını vermişsin ve bende bu süre içinde almışım,zaten daha sonra almaya çalışınca stok kalmamıştır uyarısı vermişmi.Sesler kaydediliyorya m.hizmetlerini arayınca,ben 1 gün sonra arayıp ürünü nasıl alacağımı sorunca siparişimin onaylandığını bana söylemişmisin söylemişsin.Benden 1 gün 2 gün hatta 3 gün sonra mağazadan alabilenler olmuşmu,olmuş.Peki sen 2 gün sonra arayıp nasıl benim siparişimi stok kalmadı diye tek taraflı olarak iptal edebiliyorsun.Böyle utanmazlık olurmu.

Dediğim gibi bu iş tv meselesinden çıktı,gurur meselesine dönüştü.Şikayetvara yazdım,şimdi belgeleride toparlayıp birkaç gün içinde hakem heyetinede başvurumu yapacağım.Sonuna kadar gideceğim Allah ın izniyle..

• Tek tek sayfalari okuyamadim fakat suanda teknosa tablet yaziliminda ana sayfasinda bu tv 399 tl olarak gozukmekte.fakat linke tiklandiginda 29 inc tv 22 inc oluyor sepette:-) videoya cektim farkina varan oldumu bilmiorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • AZ ÖNCE SİPARİŞ VERDİM.. bAKALIM maCERA YENİDEN BAŞLASIN !!!!
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.