Şimdi Ara

Teknosa rekor fiyat çekti şaka gibi iPhone 4S 3.499TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
0
Favori
5.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• benim merak ettiğim şey bu tür şeylerin niçin haber yapıldığı.. arz talep meselesi bu, haldır haldır 4s almaya çalışan bir kitle var şu an, hani şu parayı nereye saçsak diyenler.. o yüzden bu haberlerin yapılması bence yersiz
  • Sadece 50 adet satılmış üzüldüm
  • küfür etsem forumdan kaç gün ban lanırım
  • Bu fiyatata satilir eminim, kimse urunlere boykot uygulayip fiyatin dusmesine csba saglamiyo adamlarda 3499'da satar 5499'da. Fiyata bak :) ...
  • Birşeyi alırken ne kadarmış? diye sormadan alan insanlar alır sadece diye düşünüyorum
  • Telefonun şekli değişseydi stoklar tükenir hatta önsipariş alırdı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şaşırmaya gerek yok. Geçen sene bu zamanlar iPhone 4 için Gold ve Hepsiburada 4.999 TL fiyat çekmişlerdi.
  • Şöyle haberler koymayin ya küfür edip banlanicaz sonra...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ucuzmus yaa tuh goruyormusn kacirdik stoklari simdi isin yoksa stok bekle
  • İphone 4 kullancısı olarak adıma asla fiyatı 1000 tl de olsa almıyacağım İp5 dıye milleti umutlandırıp sonrada bu cıhazı cıkartmaları Siri ve işlemci özelliğinden dolayıda Ülkemızde cok matahmış gibi lanseedılen bu cıhazı fırsatcı isim yapmış fırmalarında böyle fiyatlarda satması adıma hakaret gıbı gelıyor bana asla almıyacagım İp 4 ıle devam 3g veya 3gs olupta değiştirmek isteyen arkadaşlar fıyatı makul hale gelince alabilirler...
  • Gittim antalya kepezdeki ozdilek teknosa ya yok hic gelmemis fake haber
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozzy2007

Şöyle haberler koymayin ya küfür edip banlanicaz sonra...

+1

Bunlar yüzünden spotçularda uçuk kaçık fiyat çekecekler.
  • genpa ve kvk değil sanırım garantisi

Evo bilişim hizmetlerinden alıyorlar herhalde darty gibi.
  • Teknosa normalde de pahalı satmıyor mu zaten ürünleri, niye şaşırdınız ki bu kadar?
  • Turuncu indirime girmesini bekleriz artık
  • Arkadaşlar yakın zamanda iphone 4s almayı düşünüyorum da şöyle fiyatlara bakayım dedim ama herkes çok yüksekten uçuyor gibi..

Dikkatimi İngiltere deki fiyatlar çekti

IPAD 2 Tablet 16GB Wifi +3G

£499.00

Satışta gözükmekte..

Bizde ise;

Vodafone'da 250 MBlık paketle
    80 TL x 24 Ay

Turkcell'de 250 MBlık paketle
    ​81 TL x 24 Ay

Iphone 4S de İngiltere de
    £499.00

Şeklinde satışta acaba ortalama fiyat olarak İphone da bu 80-85 TL civarı satıştan çıkar mı? Sanırım ilk defa iphone sahibi olmanın heyecanı bastı.. Allah bi aksilik vermez ise tabi.. =D
  • quote:

Orijinalden alıntı: bcans

küfür etsem forumdan kaç gün ban lanırım

sakın boyle seyler için kufretmeyin;

iphone u kullanan 2 kitle var;

1. si bizler yani bilincli ve özelliklerin tumunu kullanabilen kitle.

2. si ise parası zibille olup, degerini, paranın nasıl kazanıldıgını bilmeyen ve sadece masanın ustunde tutup hava atan kitle.

bu tip fiyatlara iphone alanlar 2. secenege giren insan grubudur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DesTRuctionS

Arkadaşlar yakın zamanda iphone 4s almayı düşünüyorum da şöyle fiyatlara bakayım dedim ama herkes çok yüksekten uçuyor gibi..

Dikkatimi İngiltere deki fiyatlar çekti

IPAD 2 Tablet 16GB Wifi +3G

£499.00

Satışta gözükmekte..

Bizde ise;

Vodafone'da 250 MBlık paketle
    80 TL x 24 Ay

Turkcell'de 250 MBlık paketle
    ​81 TL x 24 Ay

Iphone 4S de İngiltere de
    £499.00

Şeklinde satışta acaba ortalama fiyat olarak İphone da bu 80-85 TL civarı satıştan çıkar mı? Sanırım ilk defa iphone sahibi olmanın heyecanı bastı.. Allah bi aksilik vermez ise tabi.. =D

hiç heveslenme dostum. iPad 2 çıkalı ne kadar zaman oldu bi de onu düşün? daha şimdi satmaya başladılar..4S çıkar çıkmaz bu fiyatlara satacaklarını mı sanıyorsun ?

• Etraf bilincsiz tuketici kayniyorken fiyatin saka gibi olmasi normal bence,ben olsam bende bu fiyattan satisa cikarir sonra yavas yavas dusururdum.Bu fiyata alanlar oldukca bu durum boyle gidecektir.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.