Şimdi Ara

TEknosa olivium outlet.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.518
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün yine gittim arkadaşlar çok uygun şeyler var.
    cep telefonları mesela :
    E6 407 ytl
    sany ericson w900 i(şu yana doğru çevirilip açılan 400 küsür lira
    n 93-91 700 lira
    falan filan bir sürü model vardı aklımda tutamadım.

rokr e6 nın fiyatı iyiydi gerçekten w900 de öyle.

• Ordaki ürünler teknosanın bu müşteri memnuniyeti adı altında 15 gün gün içinde iade aldığı ürünler tahminimce. E250 ler 199 YTL idi 1 ay önce . Hafif kullanılmış bir çok ürün var. Bakma değer.
  • olivium nerdeydi yer olarak
  • zeytinburnu
  • bugün bende bi gideyim zeytinde oturuyoz neler varmış bakalım
  • W900 i tam olarak ne kadar
    ve kullanılmış ürünler mi gerçekten?
  • Arkadaşlar ben birkaç kez gittim. Hatta bir tane divx player aldım. Yalnız çok dikkatli olun, çünkü orada arızalı ürünler de var. Görevlilere sorarsanız söylüyorlar. Çünkü ben beğendiğim ürünü almadan önce başka bir ürün beğenmiştim, normal fiyatı 100 milyonken o 60 milyondu. Tam alıyodum adam arızalı olduğunu söyledi..

Dikkatinize...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kozyatağı Carrefour Otoparkı
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • "Arızalı ürün" diye sormadan üzerinde yazması gerek.
    Zaten onların garantisi yoktur.
  • arızalı ürünü niye satıyorlarki ?
  • mont almaya gitçektim bugün oliviuma oraya da bi uğrayayım bari :)
  • Arızalımı??!!
  • hahaha ne kadar şuursuz.
  • ne guzel ve hizli senaryolar uretiyorsunuz ya. TeknoSA yi sevmem ancak magazalarda bile arizali urunler cikabilirken bir outlette arizali urun var diye hemmen yazmissiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: alimakkaya

ne guzel ve hizli senaryolar uretiyorsunuz ya. TeknoSA yi sevmem ancak magazalarda bile arizali urunler cikabilirken bir outlette arizali urun var diye hemmen yazmissiniz.

Bilmeden yorum yapma bence ....

Ben gezdim gördüm bir çok ürün kullanılmış ama uygun fiyatlı.
    Arızalı olabilenler de vardı aralarında. Garantiden yaptırısınız diyor satışcı elemanlar.......

Burası outlet ürünlerin yer aldığı bir yer diğer mağazalarından farklı bir konsepte sahip.
  • Vallahi ben fiyatını gördüm yazdım.Prosedür nedir bilemiyorum.Ama bayağı telefon vardı.
    n73 700 liramıydı neydi ve bir sürü vardı.gri siyah.
  • üstadlar bugun olivium a gidip konuyu deştim. detay almak için biraz mind trick çekmek zorunda kalsam da başardım. ordaki ucuz telefonların hikayesi şu. şimdi sıfır telefonlar arıza cıkartınca/ya da kutudan direk arızalı çıkınca bazı insanlar iade etmeden garantiye goturuyorlarmış kimisi de iade ediyormuş.. işte buradaki tellerin hepsi iade alınıp garantiye gonderilip tamir ettirildikten sonra tekrar satışa cıkartılanlar.yani ordaki gorevli yarım agızla ikinci el tarzı bişeyler falan dedi. tamir raporları varmış tellerın yanı neresi arıza cıkardı neresi tamir gördü belliymiş. ayrıca eksik aksesuar varsa oradaki aynı modelli telefonlardan eksıkler tamamlanıp veriliyormuş. telefonu istedigin gibi deneyebılırsın dedı adam hem de herşeyini foto arama yapma vb gibi. yalnız burdan alınan telleri kesinlikle iade almadıklarını belirtti. fakat 2 yıl garantili oldugu ıcın garntiyle muhattab olup tamir ettirebilirsniz dedi .

işte durum boyle arkadaşlar. bilmiyorum biraz fazla riskli gibi.

ayrıca outlet kısmındaki plazma-lcdlerin ucuz olmasının sebebi(eğer ucuzsa) vitrin ürünü olmalarıymış. bu da bonus.

• ben arizali olamaz demedimki. olur, ama buna sasirmanin, bunu garipsemenin manasi nedir demek istedim. yanlis anlasilmisim :)

yabancilarin "refurbished" denen bir kavramlari var. burdaki urunler onlardan oluyor, herhangibir nedenden dolayi iade edilen ve arizaliysa tamir edilen, degilse yeniden paketlenip raftaki yerini alan urun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: alimakkaya

ben arizali olamaz demedimki. olur, ama buna sasirmanin, bunu garipsemenin manasi nedir demek istedim. yanlis anlasilmisim :)

yabancilarin "refurbished" denen bir kavramlari var. burdaki urunler onlardan oluyor, herhangibir nedenden dolayi iade edilen ve arizaliysa tamir edilen, degilse yeniden paketlenip raftaki yerini alan urun.

ben kımseye cevap olarak yazmadım. ılk mesajo okumustm aklımda kalmıs. aceleyle bugun olanları anlattım :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.