Şimdi Ara

Teknosa.com j7 pro 989 tl hk. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
302
Cevap
10
Favori
10.257
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar thh kararından sonra veya önce tanımlanan çeklerinizde bir kısıtlama var mı?
    Benimki hiç bir üründe çalışmıyor, bir arkadaşın sadece j7’de çalışmış.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • crona C kullanıcısına yanıt
    Sizin çek her üründe geçiyordu o zaman hocam?

• Arkadaşlar teknosa pek laftan sözden anlamıyor, thh kararını mahkeme taşımış birde hediye çeki verdik her telefon için kullandı, bunu da alırsam maddi kazanç saglarmisim. Kısaca bana çek vermedikleri halde yalan beyan vererek dava açmışlar, yalan beyandan da dava açmak lazım o ayrı konu. 2 hafta içinde mahkemeye dilekçe yazıp, firmanın ispatlamasini isteyeceğim, ispatlayamayacagi için ne kadar yalancı oldukları ortaya çıkacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CeyKalDa kullanıcısına yanıt
    Hocam sizin çekler de sadece j7 değil tüm ürünlerde geçerli herhalde?

• böyle p.clik görülmedi... çeki sabırsızlıkla bekliyordum, bugün geldi ama son dakika gölünü bana da atmaya çalışıyorlar.. çek sadece sözkonusu telefonda geçerli...
  • bu konunun aynısı diğer konuda bi teknosa çalışanı vardı, neden millete çek gönderdiklerini falan yazmıştı... o konuyu bi türlü bulamadım.. eğer o çalışanı bulursak bize yardımcı olabilir diye düşünüyorum
  • dekareme kullanıcısına yanıt
    O konu silinmiş sanırım.

• şikayetvar sitesine şikayetimi yazdım.. ayrıca teknosayı da arayıp kayıt oluşturdum.. tüm mağdurlar olarak yüklenelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 27 Haziran 2018; 16:30:6 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dekareme

şikayetvar sitesine şikayetimi yazdım.. ayrıca teknosayı da arayıp kayıt oluşturdum.. tüm mağdurlar olarak yüklenelim
    Tüketici hakları kararı oynalandıktan sonra gerekenleri yapmak lazım.Mesela benım talebim 989 tllik çek onların bana verdiği 710 tl ki tüketici haklarının kararına uymadıklarının açık bir şekilde gözükecek kagıt eve gelince.Böylece elimizde bir koz olacak bu kagıt.
  • Banada 1 adet çek geldı 2 tanede başvurum var,fakat adamlar haklı çünkü biz şikayeti telefonu o fiyattan almak için yaptık,onların hatası çek vermek oldu,gelen çeki bi güzel harcadım 2. Başvuruma telefona çek verirse vay niye telefonda geçerli bu nasıl iş demek haksızlık olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: fastforyou

Banada 1 adet çek geldı 2 tanede başvurum var,fakat adamlar haklı çünkü biz şikayeti telefonu o fiyattan almak için yaptık,onların hatası çek vermek oldu,gelen çeki bi güzel harcadım 2. Başvuruma telefona çek verirse vay niye telefonda geçerli bu nasıl iş demek haksızlık olur.
    Hocam işte sorun orda 1800-710 = 1090 tlye telefonu satıyor bize 989 tlye yine alamıyoruz 111 tl fazladan veriyoruz.Çek verirken 989 tl den kvd değerini düşüp 710 tl çek veriyor ama sana telefonu satarken kvd eklenmiş şekilde satıyor kurnazlık yapıyor.Bana telefonu 989 tl den versin razıyım herşeyde geçmesine gerek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Galatas4ray

Hocam işte sorun orda 1800-710 = 1090 tlye telefonu satıyor bize 989 tlye yine alamıyoruz 111 tl fazladan veriyoruz.Çek verirken 989 tl den kvd değerini düşüp 710 tl çek veriyor ama sana telefonu satarken kvd eklenmiş şekilde satıyor kurnazlık yapıyor.Bana telefonu 989 tl den versin razıyım herşeyde geçmesine gerek yok

Alıntıları Göster
    Hocam kdv düşerek vermıyor telefonu 989 tl almıştık + 710 tl 1699 tl telefonu aldıgımız tarihdeki fiyatı,bize farkı ödüyor git al alacaksan telefonu diyor ama çek herşeyde geçerli olunca kimse telefon almadı ben 15 çeşit ürün aldım

• quote:

Orijinalden alıntı: fastforyou

Hocam kdv düşerek vermıyor telefonu 989 tl almıştık + 710 tl 1699 tl telefonu aldıgımız tarihdeki fiyatı,bize farkı ödüyor git al alacaksan telefonu diyor ama çek herşeyde geçerli olunca kimse telefon almadı ben 15 çeşit ürün aldım

Alıntıları Göster
    Beni arayan mal MH öyle dedi o zaman tekrar ifadesini alayım

• Bana sadece aldigim renkteki telefona gecerli bir cek tanimladilar 989 liraya alabilmem icin.810 liralik çek yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: qeep

Hocam sizin çekler de sadece j7 değil tüm ürünlerde geçerli herhalde?
    sadece 710 liralık sınırsız çek vardı telefon aldım

başka çek yok

• Telefona ihtiyacım kalmadı. Çeki telefonda geçerli yapması işime yaramıyor. O sınırı kaldırırsa online alışveriş yaparım, kaldırmazsa gider mağazadan karar ile telefonu alırım çeki kullanmam.

• Arkadaşlar az önce hakem heyetine gittim konuştum ordaki yetkiliyle.Size verilen çeki kessinlikle kullanmayın 2. olarak teknosanın şuan savunması gelmedi siz bu çeki kullanın veya kullanmayın fark etmez teknosa savunmasına 710 tlik çek verdiğini beyan ederse hakem heyeti onu haklı bulabilir çünkü biz burda belgelerle hareket ediyoruz dedi.Bu duruma önlem almak için daha karar sonuçlanmadan dosyanıza ek olarak bu durumu belirtin dediki teknosa çek verdim diye savunma yaparsa biz onu haklı bulmayalım diye.

O yüzden arkadaşlar hakem heyetinize gidip şikayetinize ek olarak ekleyin bu durumu sonra kaybetmeyin bu yüzden.Çünkü belegelere göre hereket ediyor adamlar.
  • Galatas4ray kullanıcısına yanıt
    Hocam bana 810luk cek verdiler ve su an telefonu alabiliyorum 989a.Hakem heyeti ile gorustum geri alalim basvurunuzu o zmaan bize pazartesi imza birakin dediler.Cunku talebim su an yerine gelmis oluyor zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: ardaalisahin

Hocam bana 810luk cek verdiler ve su an telefonu alabiliyorum 989a.Hakem heyeti ile gorustum geri alalim basvurunuzu o zmaan bize pazartesi imza birakin dediler.Cunku talebim su an yerine gelmis oluyor zaten.
    O size kalmış bişey ona bişey diyemem 710 tl çek gelenler benim söylediklerimi uygulayabilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Galatas4ray

O size kalmış bişey ona bişey diyemem 710 tl çek gelenler benim söylediklerimi uygulayabilirler.

Alıntıları Göster
    Amaç ne hocam ben onu anlamadım,çeki alıp telefon dışında herşeyde kullanmak mı?

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.