|
Teknopat ' ın içine düştüğü ilginç durum / Siz günde kaç GB Yazıyorsunuz ? (3. sayfa)
-
-
bence güzel bir inceleme yapmışlar kullanıcıları bilgilendirmişler.
bende şimdi ölsem almam bu markayı dandik demek ki ki 2 defa daha bozulmuş kronik sorunlu cihaz.
bir art niyet göremedim bende incelemede.
-
2014 yılından beri Samsung 840 evo 120 GB lık ssd kullanıyorum, bu güne kadar 49.1 TB veri yazmışım. Yenisini, daha yüksek kapasitelisini alamadığımdan dolayı bozulana kadar bi bu kadar daha yazarım heralde
-
quote:
Orijinalden alıntı: napervasızjames donkey dandik bir marka,her ürünü öyle,rampage ve frisby standartlarında yani. işin özü bu ssdyi alan adam bunu bilmiyorsa,bu video ile öğrenmiş oldu. tecnopatın donanım dünyasındaki yerini alabilecek muadil bir youtube kanalı yok. bu testleri taraflı bir şekilde bile sürdürseler yurtdışı kalitesinde incelemeler yapıyorlar,birilerini eleştirmek için onlardan daha iyi iş çıkarmak gerekiyor. donanımhaberin editör kadrosunun vasatlığına bakarsanız beni daha iyi anlarsınız.
tamam ali.
-
James donkey in ne kadar kötü olduğunu hepimiz biliyoruz zamanında çok ürünğnğni aldım (ucuzdu) piyasanın en ucuzuydu şimdi sandisk fiyat olarak Jd ye yetişti tercih edilir mi ben şahsen etmem. Jd120 jd512 Jd710 jd711 jd712 ürünlerini kullandım Jd710 en tatmin eden ilk ürünğydü (120₺) jd711 meh işte (70₺) jd712 güzeldi (170₺) Jd120 normaldi sorun çıkarmadı (150₺) jd512 aslında iyi lakin okuma yazma hızları hep sata ssd gibi arkadaşım ile aynı oyunu aynı İnternet ile indiriyoruz onunki ile aynı sırada kuruluyor Su630 kullanıyor. (330₺ ye aldım o yüzden birşey diyemem)
Yazma okuma hızlarından dolayı ürünü şartsız değişirler mi? Garantisi daha mevcut jd512 nin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: sasutaSayende videoyu inceledim ve ben bir artniyet görmedim açıkçası. Sonuçta ssd ömrünü ölçüyorlar. Yüksek veri yazmadan ömrünü nasıl ölçebilirsiniz ki? Hatta videoda ssd de kullanılan bileşenlerde nasıl kelime oyunu yaptıklarına da değinmişler ki bence önemli bir nokta. Normal bir kullanıcı o kadar veriyi yazmayabilir sorun da yaşamayabilir ama sonuçta aliexpressteki herhangi bir isimsiz ssd lerden bir farkı yok ki zaten bu isimdeki bir donanımı rakiplerinden daha iyiyi daha ucuza sunmadığı sürece evime sokmam.
Ek olarak en önemli nokta ssd öldükten sonra içerisindeki veriyi alabilmektir tamam yazma yapmaz ama okumaya izin vermelidir ve bunda bu özellik tırt.
Hocam, ben senin gibi düşünmüyorum. Dediklerine katılıyorum, %100 haklısın, ama katilmadigim yer su, artniyet olmasaydı videoyu SSD 3 ayda öldü diye girmezlerdi. Video açıklamasında tbw değerinden sadece 6-7 kat fazla dayanabildi, gibi bir cümle kurmazlardi. Diğer degindikleri noktalara kimse birşey diyemez zaten doğru söylüyorlar, ama bunu pekistirdikleri şey, diskin 3 ayda bozulması. Sürekli olarak bu markayı ve kullananları hor görmeleri ilginç gelmiyor mu sana ? Biraz önce bana youtuba dan cevap yazmış, " piyasada çok daha fp ürünler varken bunu tercih etmek akıl işi değil, bunu kabullenmeniz zor tabi anlıyorum " diyor. Aslında anlamıyor, bu markayı adamlar piyasadaki en ucuz fiyata sattılar ve 3 yıl değişim garantisi verdiler, bütçesi olmayan adamda 500 değil 50 lira fazla veremedi mi veremiyor işte olmadı mı olmuyor , bunu anlamıyorlar. Yoksa kimsenin James donkeyleri Uber süper diye Samsung vs. İle kıyasladigi yok , benim 10 disk inxelememe bakabilirsin yazdıklarıma, parasıyla alıp incelediğim başka James donkey disk incelemesine de bakabilirsin :) Bu diskleri alanlar daha çok SSD ile yeni tanışan yada 2. Disk olarak kullanacaklar oluyor. Yorumlarda veri yedeklemekten bahsediyor, kim gidip SSD ye veri yedekler, hele de James donkeye. Veri yedekleyecek adam gider parayı basar , yanlış mıyım hocam ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Kesinlikle katılıyorum , şuan eskisi kadar cazip değil. Artık çok daha fazla alternatif var. Ancak kampanya vs olursa hesapli oluyor yoksa aynı fiyata Sandisk yada crucial filan bulunabiliyor. Kulaklıklar da da öyle klavyelerde de. Kampanya vs olmazsa artık seçenek çok daha fazla.
Başımdan geçen olayı yazmıştım yukarıda, disk sorunlu okuma yazma da problem çıkarıyor yaz gönder , seni arayıp sormazlar değiştirirler direk , bende öyle oldu yani 😁
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bişey alacağım zaman youtuber videolarına hayatta bakmıyorum
-
O zaman garantisi bitmeden değiştireyim 😁
Aynen sorun varsa içine yaz açıkla gönder , adamlar hemen yenisini gönderiyor. Bana 2 kere gönderdiler 3. sünde bidaha gönderirseniz geri göndermem dedim de öyle göndermediler
-
Çeşit çeşit SSD denedim. En kaliteli SSD tabi ki değil, ancak F/P ürünü diyebilirim. Büyük ihtimal denildiği gibi para alamadıkları için gömmek istemiş olabilirler.
-
Standart bir kullanıcı için çok güzel değerler. Ki bu ssdleri çok ucuza aldık. 99 TL 119 TL civarına alınan ve okuma yazma ömrünün 6 7 katına kadar dayanan bir urun için bence mükemmel
Ürün 2. kere bozulmuş ve değişmiş. En son testte 3 ayda öldü içindeki verilere bile erişemiyoruz demişler, normalde bu verilere erişebiliyor olmanız gerek diye belirtmişler. Eğer önemli veri saklamıyorsanız alın, çok önemliyse sizin için almayın. Garantiye yollayıp tekrar tekrar format atmak sistem kurmakla istemiyorsanız almayacaksınız. Bunun bir üstü olanlar da 1 sene geçince hızını yarıya düşürüyor. Aynı isimli 3 sene ürün çıkartıp (adata'lar mesela) içindeki yongaları değiştirip hızı düşüren markalar var. Ne aldığınızı bilin sadece.
Alıp 5 sene sıfır sıkıntı kullanabilirsiniz, ama bu mükemmel ürün olduğu anlamına gelmiyor. Cyberpunk'ı bugsız oynayıp bitirenler var, bu oyun bugsız demek değil. Riski satın alan ucuza kullanır bu kadar basit.
1650'li pc dizeceksen al, 3060'lı pc alıp hala bu ssdleri kullanma yani bu kadar basit.
-
James ile yaklaşık bir senedir beraberim. Konuyu görünce merakımdan araştırıp durumuna baktım. Ben memnunum ama yoruma açığım pek anlamıyorum.
-
Zaten bir kasa toplama videosu yaparlar ucuz kasa diye vatan bilgisayarın elinde hangi parça kaldıysa onla toplarlar hahah belli bir standartları yok yani herkes gibi paraya taparlar
Hangi çoğaltıcıyı kullanıyorsunuz merak ettim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Asus hyper gen4
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
3 senedir abim, 1 senedir de ben kullanıyorum. Çok memnunum. Yine olsa yine James Donkey alırım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X