Şimdi Ara

Teknopat ' ın içine düştüğü ilginç durum / Siz günde kaç GB Yazıyorsunuz ? (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
262
Cevap
5
Favori
24.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
223 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: claswan

    2017'de 850Evo 500Gb aldım halen kullanıyorum şu konuyu görünce açayım bakayım kullanım ne olmuş dedim. Baktım ki 49Tb'daha ve firmanın sunduğu ömrü 150Tb. Bir an korktum bir anda pıt diye gidiverebilme ihtimali gözümün önünden geçti. Tabi bozulsa yine aynısını alırım orası ayrı ama hiç bozulmasın istiyorum  SSD'de fanboy olabilirim Samsung harici marka almam kesinlikle ama konuda paylaşılan karalama videosunu desteklemiyorum tabii ki. Samsung benim gözümde bir numaradır.


    Telefonlara gelirsek premium modeller tercih edilmeyecekse kesinlikle Samsung alınmaz. Ben de Samsung sevmezdim hatta arkadaşım kullanıyordu benden önce o da sevmezdi ama ben Samsung'a geçtikten sonra fikrim değişti. Arkadaşım ile halen sevmem diyor. Kullanmış olduğu cihaz ise Ace 2  Samsung eskiden bu yana mobil cihazlarda çok değiştirdi kendini tabi halen ufak tefek sorunları var ama en büyük sorun olan arayüzü çözdü. Bir şans vermenizde fayda var derim  



    Alıntıları Göster

    Benim 870 evo yu subatta aldim. Daha 1.2 tb yazıldı ve hucrelerinden birkac tanesi bozuldu veri kaybi yaşadım. Ssd calisiyor magician da saglik good ama smart verilerinde samsung kendi yaziliminda da smartta fail var iki farkli baslikta. Konu actim kimse yazmadi ama umarım yenisiyle değiştirirler ssd den sogudum acikcasi.


    Bu arada bendeki modelin 1200 tbw garantisi var güya:(




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi One Shot One Kill -- 26 Haziran 2021; 8:41:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • No Way Out kullanıcısına yanıt

    Makul seviyelerde diye bir tabirleri var.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teknopat ailesini severim incelemelerini, videolarını ve yayınlaırnı izlerim en azından arcibi, arcibi bi üründe arcibi varsa bende varım diye diye kasaları diskoteklere çevirenlerden değiller

  • recep bile manita yapmış.

  • 🙈

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • işsiz boş adamlar işte, iş diye bunu seçmişler kendiler,ine, bi markayı bulmuşlar konu olsun video çekelim diye diye kötülüyorlar, cidddiye almayın..

  • Essek ssd zaten rezalet kotu bir ürün ki benim 1yil süresince 2 kez yenisi ile değişti 960 gb olan sata modeli .Eminim ki garantisi bittiğinde gene bozulacak hayir öyle aktif de kullanmıyorum windows yüklüduydu sadece içinde 3 ayda bir bozuluyor.


    Ek olarak 10 yıl önce aldığım 128 gb translap ssd hala canavar gibi çalışıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkımm -- 26 Haziran 2021; 15:32:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acayip itici bir tipi var bu Teknopattaki tipin




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SturmpioneeR -- 26 Haziran 2021; 15:54:37 >
  • Technopat bazı markalara zaten ayrıcalıklı davranıyor. Özellikle Intel, Asus ve MSI ve Nvidia konusunda sempatiden fazlasına sahipler. İncelemelerinde sürekli bu markaları öne çıkarma eğilimindeler.

  • Adamlar tüm verileri açık açık paylaşıyor, ayrı ayrı bi sürü sorundan söz ediyorlar ama bizim millet birine takılıp gidiyor.


    JD ürünlerine yatırım yapmış ve technopattan banlanan kim varsa toplaşmış, muazzam :d

  • Ah ah bi ara da 2080ti helvası yeniliyordu bence insanlar canı helva çekince yemeye bahane arıyorlar

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • O saçmaydı evet kart test edilirse aynı kasa ile test edilmeli her zaman.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • -Comandante kullanıcısına yanıt
    Ben öyle olunca sildim hesabı zaten bir noktadan kovulduk.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Some teknobağht problems

  • bence de abartmışlar...


    ssd kullanıcılarına tek önerim geforce experience ve instant replay özelliğini kullanıyorsanız kayıt dosyanız kesinlikle ssd'de olmasın. 5 saat oynanışta çok rahat 60-70+ gb yazabiliyor nvidia. bu konuda hata biraz da nvidia'da.


    şöyle ki, instant replay bildiğimiz gibi sürekli kayıt alıp istediğiniz an o kaydın son belli bir süresini kaydediyor. nvidia'nın bu olaya yaklaşımı sürekli diske yazmak.


    daha modern Medal TV gibi programlar ise daha akıllıca çözümler sunuyor. örneğin son 1 dakikalık kaydı diske yazmak yerine ram'e yazıyor ve ram'de tutuyor. ram sonuçta yazdıkça eskiyecek bir şey değil, sabaha kadar yaz... tabii bu çözüm için biraz ram konusunda rahat olunması gerek ama 16 gb rami olan biri için 500 mb'lik bir kayıt bufferının hiçbir zararı olmaz


    xbox game bar'ı son zamanlarda kullanan biri olarak microsoft'un da bu akıllı çözümü benimsediğini gördüm. örneğin son 30 saniyeyi kaydet şeklinde çalıştırdığınızda 400 500 mblik bir yer ediniyor ve oraya yazıyor


    nvidia'nın çözümü de kısıtlı rami olanlar için güzel bir alternatif. tek sorun nvidia'nın fazla rami olanlara alternatif sunmaması. bu konuda pek bilgisi olmayan, yazma konumunu değiştirmeyen ve sürekli instant replay kullanan biri gerçek anlamda 1-2 yıl gibi bir sürede ssd'sini bozabilir




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaenerysStormborn -- 26 Haziran 2021; 18:22:35 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: NomadCRY

    DH'nin videolarını başarılı bulduğuma dair bir şey demedim zaten. İzlemiyorum bile. İkisi farklı konular.



    Alıntıları Göster

    ben videolardan bahsetmedim dh forumunun artık rezillik seviyesindeki seviyesizliğinden bahsediyorum.

  • Hayatımda 1 tane jd almadım ve technobaht sitesine de hiç kayıt olmadım.

  • JD gibi marka basıp geçilen SSD'lerde, genel olarak SSD'lerde yaşanan çok büyük bir akıl tutulması var. Adamlar kontrolcüsünü, bellek üreticisini değiştirip aynı marka ve model olarak satıyorlar. Bunu Kingston - AData gibi markalarda gördük. Ucuz SSD'lerde durum çok daha kötü. Rafta yan yana duran 2 JD SSD'nin performansı birbirinden çok fazla olabilir. Ömürleri de öyle. Ben şahsen kimseye ucuz hatta DRAM içermeyen SSD önermiyorum. İlla alınacaksa piyangodan patlak çıkması ihtimalini azaltmak için bilindik markalara yönelmek gerekiyor. Burada önemli olan diskin bozulmasından ziyade içindeki verilerin ulaşılamaz olması, o yüzden garanti kısmına girmiyorum.


    Çok ucuza bulursanız bir şey diyemem ama yakın fiyatlardaysa JD alınmaz.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Alkımm

    Essek ssd zaten rezalet kotu bir ürün ki benim 1yil süresince 2 kez yenisi ile değişti 960 gb olan sata modeli .Eminim ki garantisi bittiğinde gene bozulacak hayir öyle aktif de kullanmıyorum windows yüklüduydu sadece içinde 3 ayda bir bozuluyor.


    Ek olarak 10 yıl önce aldığım 128 gb translap ssd hala canavar gibi çalışıyor.

    İşyerinde ve evde kullandığım bilgisayarda da james donkey ssd var. biri 3 diğeri 2 yıl oldu sorun çıkarmadı daha. Sizin mesajınızdan anladığım kadarıyla biraz da şans işi sanırım.


    Ben ikisine de yedekleyeyim en iyisi şansa bırakmıyım işi.

  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.