Arkadaşlar bugün Mavi Bilgisayarı dolaşırken aşağıda linkini vereceğim ürünü gördüm. Bu ürünü daha önce deneyenler varsa görüşlerinizi bekliyorum. Araçlar için estetiği bozmadan radyonuzu mp3 player haline döünüştren bir ürün, fakat yine de satın almadan önce kullanıcı görüşleri benim için ve bu ürünü almak isteyenler için belirleyici olacaktır.
Arkadaşlar bugün Mavi Bilgisayarı dolaşırken aşağıda linkini vereceğim ürünü gördüm. Bu ürünü daha önce deneyenler varsa görüşlerinizi bekliyorum. Araçlar için estetiği bozmadan radyonuzu mp3 player haline döünüştren bir ürün, fakat yine de satın almadan önce kullanıcı görüşleri benim için ve bu ürünü almak isteyenler için belirleyici olacaktır.
Anlaşılan bu ürünü almak ya da kullanmak isteyen kimse yokmuş ilgisizliğinize teşekkürler
eğer istanbul'da kullanacaksan alma.çünkü istanbul'da boş frekans yok.bunlar genelde anadolu'da kullanılıyor.çünkü oralarda çok fazla boş frekans var..
bunlar büyük şehirlerde bir işe yaramaz, avrupa da ayrılmış özel frekanslar var sorunsuz kullanılabiliyor...
Şu an bu ürünü Ankara'da arabamda kullanıyorum, 8 Mayıs günü satın aldım, üründe 15 frekans var ve 3 tanesinde verim aldım. Fakat dediğiniz gibi ancak frekans kirliliği olmayan bölgelerde yaşayanlar veya şehirlerası sık seyahat edenler açısından ideal hele Istanbul için herhalde tan bir fiyasko olur.