Şimdi Ara

TEKNOMIX ' İ NASIL BİLİRİNİSİZ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İstanbul'da yaşıyorum Ankara'da bulunan Teknomix mağazasından plazma tv alıcam ordan almamın sebebi en uygun fiyata ordan bulmuş olmam.Size sormak istediğim ise güvenilir bir mağaza mı ? çünkü önce havale yapıyorsunuz ürünü daha sonra onlar gönderiyorlar 1 gün sonra elimde olacağını söylüyorlar ?

• Samsungun en büyük bayiilerinden biridir

şimdi sanırım digicomun da bayiiliğini almışlar

telefonda bilmiş bilmiş konuş bizim pioneer topiğine bak biraz burn-in de kullanım süresine servis menüsünden bakacağım de v.s. teşhir gönderirseniz kapınızda yakarım de

onun dışında güvenle alışveriş yapabilirsin benim bildiğim ankarada 10'a yakın dükkanları var eski bir Ankaralı olarak niye olmasın derim
  • Ben Ankara'da oturuyorum. Ankara'nın köklü Firmalarından. Rahatlıkla alabilirsiniz. Yalnız teşhir ürünü olduğunda iade edeceğinizi belirtin. Böyle bir şey yapmazlar ama her koşulda dikkatli olmak gerekir.
    Bursa'dan bile satın alan var. Size problem yaratmaz. Ben Mersin'e kardeşime göndereceğim. Merak etmeyin. Beğenmediğiniz ürünü, nedensiz 10 gün içinde iade edebilirsiniz.
  • bugün telefonda görüştüm stokta olduğunu söyledi , beni endişelendiren nokta ise parayı gönderdikten sonra stoğumuzda kalmamış diyip beni bekletmesi yoksa ürün varsa 1 gün içerisinde gönderiyorlarmış
  • Ben AnkaMall mağazasının teşhir ürün yolladığına şahit oldum. Geri alıyorlar almasına ama sonradan bekletiyorlar. Büyük zorluklarla LCD almış bir dostum, aldığı LCD'nin garantisinin bile 1 ay önce açıldığını, TV'de ölü piksel olduğunu görmüştü. Geri vermek için çok uğraştı. Adamlar oyaladılar. Daha sonra zor kullanarak değiştirmeyi başardı. Bilgisiz olduğunuzu belli etmeyin, biraz da sert davranırsanız sorun yaşamazsınız. Ben korktuğum için böyle bir olaydan, başka bir yerden almıştım TV'yi. İzmir caddesinde bir Samsung bayisinden almıştım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    idefix'i nasıl bilirsiniz?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.