Bildirim
TEKNOMIX ' İ NASIL BİLİRİNİSİZ ?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Samsungun en büyük bayiilerinden biridir
şimdi sanırım digicomun da bayiiliğini almışlar
telefonda bilmiş bilmiş konuş bizim pioneer topiğine bak biraz burn-in de kullanım süresine servis menüsünden bakacağım de v.s. teşhir gönderirseniz kapınızda yakarım de
onun dışında güvenle alışveriş yapabilirsin benim bildiğim ankarada 10'a yakın dükkanları var eski bir Ankaralı olarak niye olmasın derim -
Ben Ankara'da oturuyorum. Ankara'nın köklü Firmalarından. Rahatlıkla alabilirsiniz. Yalnız teşhir ürünü olduğunda iade edeceğinizi belirtin. Böyle bir şey yapmazlar ama her koşulda dikkatli olmak gerekir.
Bursa'dan bile satın alan var. Size problem yaratmaz. Ben Mersin'e kardeşime göndereceğim. Merak etmeyin. Beğenmediğiniz ürünü, nedensiz 10 gün içinde iade edebilirsiniz. -
bugün telefonda görüştüm stokta olduğunu söyledi , beni endişelendiren nokta ise parayı gönderdikten sonra stoğumuzda kalmamış diyip beni bekletmesi yoksa ürün varsa 1 gün içerisinde gönderiyorlarmış -
Ben AnkaMall mağazasının teşhir ürün yolladığına şahit oldum. Geri alıyorlar almasına ama sonradan bekletiyorlar. Büyük zorluklarla LCD almış bir dostum, aldığı LCD'nin garantisinin bile 1 ay önce açıldığını, TV'de ölü piksel olduğunu görmüştü. Geri vermek için çok uğraştı. Adamlar oyaladılar. Daha sonra zor kullanarak değiştirmeyi başardı. Bilgisiz olduğunuzu belli etmeyin, biraz da sert davranırsanız sorun yaşamazsınız. Ben korktuğum için böyle bir olaydan, başka bir yerden almıştım TV'yi. İzmir caddesinde bir Samsung bayisinden almıştım.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X