Şimdi Ara

Teknoloji Tv ==> GEYIK CHANNEL (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
0
Favori
4.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • evet. ama bu kanal böyle gitmez günde 10 işlemci satıp deniyorsa birde canlı yayında test yapsın bizimde istediğimiz kaliteli bi pctv programı drx in sunmasına lafım yok ama çok daha iyi olabilir.
  • ya Drx;

çekimin renk ayarıyla biraz oynasanız diyorum ya anormal derecede beyaz oranı açık.yüzler bembeyaz çok parlıyor ve göz yoruyor. bunu dikkate almanızı diliyorum.

ha birde şu mesela web sayfalarını tvde gösterirken F11 e bassanız
  • ARkadaşlar adamların tiplerine yapılan eleştirilere katılmamakla beraber, programların duzysizliğine kesinlikle katılıyorum. Oyun tanıtımları sıfır gercekten sadece bir keresinde sid miers pratesi tanıtan iki eleman gormustum. Gercekten iilerdi. Ama diğerleri gercekten bu konuda yetersiz kalıyorlar.

Dr X arakadaşımıza gelince bazen sorunlan soruları dusununce ona hak vermemek içten bile değil. Bilgisayar sektörünün içindeyseniz bilirsiniz herzaman gercekten hiçbirşeyden anlamayan pencereyi ac dediğinde gidipte odanın penceresini acan insanlar cıkabiliyor.

Ama oyun ve program tanıtımı yapan hele 12 dogru cıkan iki eleman gercekten cok kotuler.

Lütfen tknoloji tv adına yakışan programlar yapın.

Orjinalden alıntı: mcse2k3

ya ben bi ara görmüştüm 2 tane adam var ikizler galiba oyun tanıtolar,birisi r leri falan söyleyemiyodu veya 2 side

oyunda geğcek gibi göğünen kağakteğler vağ falan dio yazık ya ğa-ğu ,acıdım cocuga

evet bende gördüm onları her gün akşam 8 de çıkıo ve r leri söyleyemio oyunuda tam tanıtamıo.

ayıca forumları irenç
    kimse yok .
    oysa TV den biton reklam yapıolar
  • hocam boyayla bu kanalın ne alakası var hayı eğer boyay teknolojilerini tanıtacaksan tamam ama sen marşal reklamını yapıyorsun ben elektironik anlamında düşünüyordum bu kanalı giga tarzında cebitten görüntüler son teknoloji hakkında bilgiler testler bunun gibi.
  • Mutlaka zamanla kendilerini geliştireceklerdir.Yakında "web sayfası yapım dersleri" başlıyor.
    Bunun arkasıda gelir diye düşünüyorum.Aynı ITC kanalında olduğu gibi,programa konuya
    daha yatkın kişileri çıkarırlar arada bi toplanıp eksiklerini konuşurlar..Herne kadar farkında değil
    gibi davransalarda eleştirilerinde kritiğini yaparlar herhalde!.. gece yarısı çıkan "kapanış sayfası"
    sunanlarada bi ara bende kızıyordum.Ama şöyle bi düşününce,ülkede mesengerı kim?, bilgi amacalı
    yada iletişim kurmak için kullanıyorki?..Herkes msn'de geyik yapmıyormu?..Böyle topluma
    böyle bir geyik program yakışır.Ayrıca bende drX'den,aleyhinde birşey söylemesem bile
    şahsım adına özür diliyorum...
  • hala devam ediyormu bu gereksiz program? :D
    IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız diye 50 bin defa söyledik ama anlamadınız arkadaşım. Yiyorsa böyle burası bizim yerimiz. Az sonra otobüslerle hesaplar gelecek onlardan sabun yapicaz :)
  • cok güsell kanal harbi kel eleman manyak
  • Bence o kanalda en son kötü yönde eleştirilecek program DrX. Sonuçta iyi birşeyler yapmaya çalışıyor. Adamın tipinden size ne! kendi resimlerinizi koyunda görelim bakalım siz nasılsınız! Televizyona çıkacak kişinin tipinin iyi olma zorunluluğu da yok. Ayrıyetten adamın tipi okadarda kötü değil memlekette ne tipler var. Eğer biri ile dalga geçmek istiyorsanız ve bu kişi tt dan olacaksa bu kişi DrX olmamalı diye düşünüyorum. O kanalda gerçekten gülünesi işler yapanlar var. Her televizyona çıkan insana aha salağa bak intel dio halbuki AMD daha iyi derseniz bu işler yürümez. Ayrıca adamın her görüşüne katılmak zorunda değilsinizde sonuçta bu forumu düşünün binbir türlü konuda zıtlıklar çıkıyor. Bence en iyi antivirus NOD32 sizce Norton olabilir. Ben derim Nvidia siz dersiniz ATI bu işler böyle sürüp gider. Adam bir ilk yapmış elleşmeyinde işini yapsın. Bu programı BETA olarak düşünün gerisi gelecek update edilecek...

• quote:

Orijinalinden alıntı: Sumitomo

hehe bende simdi acip bakayım dedim bu yazıyı gorunce.. harbi 2 tane salak bir tip var.. webde dolasıp haber okuyup akıllarınca geyik yapıyorlarr...
    Ama onlar daha komik ben onlara guluyorum....

Teknolojikanal

çok salak diyalogları var hakkaten,
    msnden 14-15 yaşındaki çocukların sorduğu mantıksız soruları aynı mantıksızlıkla cevaplıyorlar.

• drx in forumuna biri mesaj atmıştı , bi kurtlar vadisini bide sizin programı kaçırmıyoruz diye
    i hate your falsehood and lies, i see your dreams drowning in world anarchy
  • Ya harbiden çok salak bir kanal.Bende ilk çıktığında seviniyordum.Oley be felan dedim sonra bi baktım cins cins adamları koymuşlar.

Yardım talepleriniz için, lütfen özel mesaj atmayın.
  • bu program hangi kanalda yayınlanıyor ?

EDİT : HORT OLMUŞ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yeysa -- 25 Temmuz 2013; 15:33:31 >

Orijinalden alıntı: yeysa

bu program hangi kanalda yayınlanıyor ?

EDİT : HORT OLMUŞ

hortun babasını yapmışsın

27 Ağustos 2005; 22:22:57 / Bugün; 15:33:38

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Yardım talepleriniz için, lütfen özel mesaj atmayın.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.