Şimdi Ara

Teknoloji Tasarım Dersi Sınıfında Terör Örgütü Logosu Tasarımı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
4.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kartaltib

Google ypg bayrağı yazar mısın?

Bunu anlamak anlamlandırmak hata mı?

Bana teknoloji ile tasarım ile ilgisini göster?

Google den eklenti sağ üst e bakabilirsin.

Siz de Moheli Bayrağı yazın Google'a. Bu neyi kanıtlayacak?

YPG bayrağının ne olduğunu biliyorum. Siz anlamak istemiyorsunuz herhalde. Ben niyetin YPG bayrağı yapmak olduğunu nereden bildiğinizi soruyorum. Ne öğretmenle konuşmuşsunuz, ne çocukla görüşmüşsünüz. Kendinizce çıkarım yapıyorsunuz. Bu yolla bir sürü insanı da zan altında bırakıyorsunuz. Yaptığınız hukuken suçtur.

• Kardeşim yaptığım suç mu.

Ben açıkça diyorum bunun teknoloji ve tasarım ile alakası yok.

Siz diyorsunuz çocuk yapabilir.

Çocuk çevresini örnek alır ama okulda doğru yanlış öğretilmek zorunda.

Ben bunu yanlış gördüm. Mevzu bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Kardeşim yaptığım suç mu.

Ben açıkça diyorum bunun teknoloji ve tasarım ile alakası yok.

Siz diyorsunuz çocuk yapabilir.

Çocuk çevresini örnek alır ama okulda doğru yanlış öğretilmek zorunda.

Ben bunu yanlış gördüm. Mevzu bu.
    Niyetini bilmediğiniz halde sırf coğrafyaya olan ön yargınızdan ötürü iftira suçunu işliyorsunuz.

Zaten oradaki hiçbir şeyin teknoloji ve tasarım ile alakası yok. Resim dersi olsa normal mi görecektiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: x-c9

Yiyorsa kendini de çeksene. İspiyonculuk işgüzarlık en adi iş.

Amaç ne ki niye kendini ceksin??

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benzemesi bile hoş değil

• Şikayet etmek lazım.Basbaya ypg filaması işte.Hayır yanlış anlıyorsunuz diyen ateistleri cart curt kişileri dikkate almayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-37A42C87E -- 7 Ekim 2018; 23:20:35 >
  • Oğuzhan Uğur'un güzel bir ifadesi var bu konuda

Türk Bayrağı'ndaki yıldız pkk bayrağında var, atalım mı ?
    Türk Bayrağı'ndaki kırmızı, sarı/kırmızı/yeşilin içinde var mı? Var. Atalım mı ?

Sahiplenmeye çalıştıkları toprakları ''Durun onlar sahiplendi, biz gitmeyelim'' dedik mi ? Hayır
    Tunceli'ye Diyarbakır'a Mardin'e Hakkari'ye gitmedik mi ? Gittik

Peki neden bu kadar kolay teslim ettik,
    Sarıyı, kırmızıyı, yeşili,
    Yıldızı, ayı, güneşi?

Renkler bizim, toprak bizim, dün teslim etmedim, yarın da etmeyeceğim.
  • DemirAtlıAdam kullanıcısına yanıt
    Bu sözden itibaren tepki vermemek yanlış.

Taş bizim toprak bizim.

Polise taş atılmasını övek mı.

Ufacık çocuklar kandırılmamalı.

• quote:

Bu sözden itibaren tepki vermemek yanlış.

Taş bizim toprak bizim.

Polise taş atılmasını övek mı.

Ufacık çocuklar kandırılmamalı.
    Tepki vermemek değil, aslında bu bir tepki vermektir.

Sen o sarıyı kırmızıyı yeşili kullanmazsan asıl onlar amaçlarına ulaşmış olacaklar.

Eğer günlük hayatta daha çok sahiplenirsek bu renkleri, yıldızları böylece sadece onlarınmış gibi olmayacak, onlar da kendilerininmiş gibi sahiplenemeyecekler.
    Ama bu renkler terörün rengidir, şu yıldız terörün sembolü diye dışlarsak bu evrensel simgeleri bir avuç teröristlere teslim etmiş olacağız ve onlar da kendilerininmiş gibi sahiplenmeye devam edecekler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: x-c9

Yiyorsa kendini de çeksene. İspiyonculuk işgüzarlık en adi iş.

Doğru kendisini de çeksin de faili meçhul olsun...

Haberlerde görelim teröre kurban gitti diye. Mantıklı düşünün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Time Lord -- 7 Ekim 2018; 19:17:46 >
  • ben 2 sene önce inşaatta çalışırken baretime "çekiç orak" resmi çizmiştim ve anlamını bilmiyordum, strateji olan "red alert" isimli bilgisayar oyununda görmüştüm ve hoşuma gidiyordu...

bilmeyenler için resim koyayım;

Teknoloji Tasarım Dersi Sınıfında Terör Örgütü Logosu Tasarımı

tam olarak bunu çizmiştim baretimin üzerine ve şantiyeden bir abi "eğer düşman kazanmak istemiyorsan onu sil" demişti ve bende sebebini sormuştum ama net cevap vermemişti, "kötü bir şey mi bu? ne bu?" dediğimde "evet kötü" demişti.

aradan zaman geçti ve sonradan onun "sosyalizm" ve ya "komünizm" simgesi olduğunu öğrendim. bilsem hiç silmezdim...

bir kaç gün sonra sildim, gerçi ne fark eder müzik kutusuyla son ses çav bella tarzı şarkılar dinliyordum şantiyede :)

ben tarafım, solcuyum ve bunu dile getiriyordum.

yani "çekiç orak" bayrağı işçi sınıfını temsil eder ve bunu kullanarak terör yapanlar var, tıpkı şu anda türkiye hükumetinin kendi çıkarı için islamı kullanması gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fatih_abi_81

ben 2 sene önce inşaatta çalışırken baretime "çekiç orak" resmi çizmiştim ve anlamını bilmiyordum, strateji olan "red alert" isimli bilgisayar oyununda görmüştüm ve hoşuma gidiyordu...

tam olarak bunu çizmiştim baretimin üzerine ve şantiyeden bir abi "eğer düşman kazanmak istemiyorsan onu sil" demişti ve bende sebebini sormuştum ama net cevap vermemişti, "kötü bir şey mi bu? ne bu?" dediğimde "evet kötü" demişti.

aradan zaman geçti ve sonradan onun "sosyalizm" ve ya "komünizm" simgesi olduğunu öğrendim. bilsem hiç silmezdim...

bir kaç gün sonra sildim, gerçi ne fark eder müzik kutusuyla son ses çav bella tarzı şarkılar dinliyordum şantiyede :)

yani "çekiç orak" bayrağı işçi sınıfını temsil eder ve bunu kullanarak terör yapanlar var, tıpkı şu anda türkiye hükumetinin kendi çıkarı için islamı kullanması gibi.
    İnşaatta çalışacak yaştasın. Solcusun, çav Bella dinliyorsun ama orak çekiç ne demek bilmiyorsun.

• armut dibine düşer.
    onu yapan çocuğun annesi-babası-abileri-ablaları vs. hepsi teröristtir.
    o çocuk onlardan görmüş ve yapmıştır.
    büyüyünce eline silah alıp dağa çıkacağı kesin.

(bu arada, eline silah alıp terör yapanla, eline kalem alıp yazı yazan arasında bir fark görmüyorum. neticede hepsi gözlerini aynı ufka dikmiş ve o istikamette yürüyorlar. Türk'e baş kaldıranların tini tamuya...)
  • Arkadaşlar bu çocuğun evde ailesi roj tv mı izliyor ne izliyor kimse bilmez çocuk gördüklerini Ailesinin sevdiklerini benimser örnek alır.

Burada çocuğa değil öğretmenlerin amacı ne onu soruyorum.

İleride bilgileri tam olunca ilgi faaliyete döner.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dor Niro

İnşaatta çalışacak yaştasın. Solcusun, çav Bella dinliyorsun ama orak çekiç ne demek bilmiyorsun.

Alıntıları Göster
    ben düzceliyim, 2 sene öncesine kadar ne siyasete nede politikaya bakardım,

sana bilmiyordum diyorum, ne yani yalan mı söylüyorum ben?

dağda silahla dolaşanlar teröristtir çünkü bir idealleri olduğunu sanmıyorum, yaptıkları tek şey çatışma ve terör oluşturmak... bu şekilde türkiyeyi yıkamayacakları kesin...

mantıklı olun biraz, türkiyeyi bölmek için kolay yöntemimi seçersiniz yoksa zor olan ve tüm dünya tarafından kınanacak bir yöntemmi seçersiniz?

türkiyeyi ele geçirmek ve yıkmak için yada güçsüzleştirmek için böyle sağdasolda ufak çaplı terör girişiminde bulunmak yetersiz, bunun yerine ülke yönetimine ajanlar sokacaksınız ve ülkeyi içten bitireceksiniz, evet türkiye şu anda bunu yaşıyor, siz dağda teröriste kızdığınız kadar hükumetede kızmak zorundasınız çünkü dağda terörist ülkeyi bölemez ama başınızdaki hükumet sizi bizi böler...

bunu anlayamayacak kadar zekanızı nerede kaybettiniz siz?

....bu ülke bir çocuğun çizdiği bayrak ile bölünmez, bu ülke adaletsizlikten bölünür, adam kayırma yüzünden bölünür, biri açken diğeri ne yiyeceğini şaşırıyorsa bölünür...

dağda terör oluşturup onla mücadele eder gibi yapmak sadece işin "halkı uyutma" kısmıdır. asıl ülke yıkıcılar dağda değildir, asıl yıkıcılar içimizde ve işlerini yürütüyorlar, dağda terörist ne yapabilir ki?

işi gücü bırakıp düşmanın maşasına odaklanmışsınız, maşayı tutan eli kırmanız gerek, çıbanın başını ezmeniz gerek. maşalar ile uğraşarak anca zaman kaybederiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatih_abi_81 -- 8 Ekim 2018; 10:52:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Fatih_abi_81

ben 2 sene önce inşaatta çalışırken baretime "çekiç orak" resmi çizmiştim ve anlamını bilmiyordum, strateji olan "red alert" isimli bilgisayar oyununda görmüştüm ve hoşuma gidiyordu...

sen kafayı peynir ekmekle yemişsin dostum

• Çok abartacak birşey yok bence yinede bir araştırılması gerekebilir. Burası Van, Siirt, Diyarbakır felan olsa olabilir belki ama Erzurum'da bilmiyorum ne denli imkan var böyle birşeye

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ilk okulda resim dersinde ev resimlerini yaparken pencereleri "kare içinde artı" olarak yapıyordum.. öğretmen sen Hristiyan mısın neden böyle yapıyorsun diye çıkışmıştı ???

bazen sorun çocukta değil onu eğitenin eğitimsizliğinde oluyor @kartaltib
  • Erzurum Hınıs ilçesi.

Muş Bitlis ağrı erzurum arası bir yer.

• Çok boş kuruntular bunlar. Vallahi bak. Şundan bile teröre ve teröriste pay çıkartmak büyük başarı.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.