Şimdi Ara

Teknoloji Mağazalarında Paraf'a 500 e 75, 1000 e 150 tl İNDİRİM (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.288
Cevap
11
Favori
49.673
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

http://www.hizlial.com/sony-xperia-z-16-gb/02.044.4140.0024

dist. garantili sanırım peki burda hem 150 tl indirim hemde paraf günü kullanılıyormu
    aynı soru vatan içinde geçerli?
  • bu paraf gunu nedır yaw...
    hangı gun kullanırsak paraf gunu oluyor anlamdım valla..

150 tl.yı anladık daa
    paraf gununden de mı ındırım gelıyor?
  • hızlıal dan ürün alacaklara tavsiyem,

1000 tl ve üzerinde ürün alacaksanız dikkat edin ödenecek tutar benim ki gibi 1000 tl nin altına inip 75 liraya eyvallah demek zorunda kalmayın.
    Mobil uygulama indirimi ancak telefondan sepetteki ürüne uygulanınca oluyor. Siteden olmuyor. İndirimleri hepsini uygulayın geriye kalan ödenecek tutar 1000 tl nin altına inmesin.

paraf gunum diye aratırsanız ne işe yaradıgını halkbank sitesinden öğrenebilirsiniz. O gun yapılan alıoş verişler %5 indirim yada erteleme gibi avantajları oluyor. Ama o %5 sadece 30 tl ye kadar daha fazla olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi virtue28 -- 12 Haziran 2013; 1:27:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: manifestocumusunuz

SİPARİŞİMİ VERDİM D650 CANON KAMERA ALDIM GERÇEKTEN UYGUN OLDU.
    1599 TL İDİ FİYAT. KARGO İLE 1603 OLDU.
    1253 ÜNÜ PARAFLA VE 30 TL KUPONU KULLANARAK ÖDEDİM.
    150 TL İADE MESAJI GELDİ PARAFTAN DA ŞİMDİ. 30 TL DE PARAF GÜNÜM OLCAK.
    YANİ PARAF KARTIMDAN 1253 ÇEKİLDİ ,150 İADE OLDU.
    KALAN 320 Yİ DE BKM KULLANDIM 280 OLARAK ÖDEDİM.
    40 DA BURDAN İNDİ YANİ, GARANTİBANK KULLANIP ÖDEDİM BURADANDA.

YANİ TOTALDE, 1043 PARAF KARTIMDAN ÇEKİLMİŞ OLDU.
    280 GARANTİ KARTIMDAN BKM DEN ÇEKİLMİŞ OLDU.
    TOPLAMDA : 1323 E GELMİŞ OLDU ÜRÜN BANA 1599 LİRALIK. TOPLAMDA 276 TL LİK İNDİRİM SAĞLANDI.

AMA BİR SORUNUMUM VAR

ŞİMDİ SİPARİŞLERİM SAYFASINDA GÖZÜKMÜYOR BU SİPARİŞİM.

Ödenen Tutar Kalan Tutar Oluşturma Tarihi
    1.533,95 TL -156,74 TL 12.06.2013

OLARAK , TAMAMLANMAYAN SİPARİŞLERİM SAYFASINDA GÖZÜKÜYOR. NE YAPMALIYIM ??

Hocam ayni olay bana oldu birincide islemi iade ettiler ben bir daha denedim niye boyle oldu diyerek ama yine ayni olay oldu - 65.78 TL di bendede siparisi tamamlayamadim.
    Hizlialla baya konustum ett eyledim sonunda islemi yaptilar kendileri ben yapamadim kendileri ordan halletti suan kargo bekliyor :)
    Beni ornek vererek isleminizi yapin emre derseniz anlarlar hepsiyle gorustum :))))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: virtue28

hızlıal dan ürün alacaklara tavsiyem,

1000 tl ve üzerinde ürün alacaksanız dikkat edin ödenecek tutar benim ki gibi 1000 tl nin altına inip 75 liraya eyvallah demek zorunda kalmayın.
    Mobil uygulama indirimi ancak telefondan sepetteki ürüne uygulanınca oluyor. Siteden olmuyor. İndirimleri hepsini uygulayın geriye kalan ödenecek tutar 1000 tl nin altına inmesin.

paraf gunum diye aratırsanız ne işe yaradıgını halkbank sitesinden öğrenebilirsiniz. O gun yapılan alıoş verişler %5 indirim yada erteleme gibi avantajları oluyor. Ama o %5 sadece 30 tl ye kadar daha fazla olmuyor.

teşekkurler...aydınlatıcı bılgılerınız ıcın...

• quote:

Orijinalden alıntı: emre-29

quote:

Orijinalden alıntı: manifestocumusunuz

SİPARİŞİMİ VERDİM D650 CANON KAMERA ALDIM GERÇEKTEN UYGUN OLDU.
    1599 TL İDİ FİYAT. KARGO İLE 1603 OLDU.
    1253 ÜNÜ PARAFLA VE 30 TL KUPONU KULLANARAK ÖDEDİM.
    150 TL İADE MESAJI GELDİ PARAFTAN DA ŞİMDİ. 30 TL DE PARAF GÜNÜM OLCAK.
    YANİ PARAF KARTIMDAN 1253 ÇEKİLDİ ,150 İADE OLDU.
    KALAN 320 Yİ DE BKM KULLANDIM 280 OLARAK ÖDEDİM.
    40 DA BURDAN İNDİ YANİ, GARANTİBANK KULLANIP ÖDEDİM BURADANDA.

YANİ TOTALDE, 1043 PARAF KARTIMDAN ÇEKİLMİŞ OLDU.
    280 GARANTİ KARTIMDAN BKM DEN ÇEKİLMİŞ OLDU.
    TOPLAMDA : 1323 E GELMİŞ OLDU ÜRÜN BANA 1599 LİRALIK. TOPLAMDA 276 TL LİK İNDİRİM SAĞLANDI.

AMA BİR SORUNUMUM VAR

ŞİMDİ SİPARİŞLERİM SAYFASINDA GÖZÜKMÜYOR BU SİPARİŞİM.

Ödenen Tutar Kalan Tutar Oluşturma Tarihi
    1.533,95 TL -156,74 TL 12.06.2013

OLARAK , TAMAMLANMAYAN SİPARİŞLERİM SAYFASINDA GÖZÜKÜYOR. NE YAPMALIYIM ??

Hocam ayni olay bana oldu birincide islemi iade ettiler ben bir daha denedim niye boyle oldu diyerek ama yine ayni olay oldu - 65.78 TL di bendede siparisi tamamlayamadim.
    Hizlialla baya konustum ett eyledim sonunda islemi yaptilar kendileri ben yapamadim kendileri ordan halletti suan kargo bekliyor :)
    Beni ornek vererek isleminizi yapin emre derseniz anlarlar hepsiyle gorustum :))))

teşekkür ettim hocam. bu içerikle mail attım, malum kapalı telefon hizmeti. sabah 9 da arayacağım. örnek sizi göstereceğim teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: virtue28

hızlıal dan ürün alacaklara tavsiyem,

Vestel tv alırken kazaya kurban gittiniz sanırım geçmiş olsun.
    Bende kararsız kaldım ya vestel alacağım ya dahttp://www.gold.com.tr/lg-37lm611s-94cm-usbmovie-200hz-full-hd-3d-led-tv_u bunu düşünüyorum.

• Moralim biraz bozulsada yapacak birsey yok. Bunu hatirlattigim halde kendim hata yaptim ona ayar oldum. Hep su mobil uygilama yüzünden

Neyse de bahsettiginiz tv de guzel. Alternatif o fiyatlara yine urunler oluyor ama benim fiyati geciyordu. 800 liralik birseyler bakiyordum tv bana 831 tl ye gelmis oldu. O yuzden cok sorun etmiyorum. Siz butceniz varsa lg de guzeldir

• dün hızlıal'dan alıp sms gelen arkadaşların indirimleri bu saatlerde dönem içi işlemlerde görünüyor olmalı. parafgünüm 'de ve diğer indirimlerde böyle oluyor, aldıktan sonraki gün geceyarısından sonra işlem ve indirimler dönem içi işlemlere yansıyor. dün hızlıal'dan ürün alan arkadaşlar kontrol edebilirler mi?
  • Ben altın aldım SMS geldi an itibariyle sıkıntı yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: y@s@r

quote:

Hizlialda altin deneyen varsa 11 gram altin 1012 lira yapiyor 150 ciktikmi 862 / 11 = 78.36 liraya denk geliyor gram ve cok iyi fiyat taksitli altin icin

ALTIN almak isteyenler varsa

Arkadaslar hizlial da bu dedgimi sekilde yaptim ve halkbanktan 150 tl indirim kazandiniz mesaji geldi

Almak isteyenlere duyrulur

hocam kargolandı mı altınınız? Dönem içi işlemlere indiriminiz yansıdı mı bilgilendirir misiniz?

Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: kungfuiknow

quote:

Orijinalden alıntı: Tabip

hızlıaldan bende aldım mesaj geldi 150 tl indirim diye.

ancak hala işlem provizyonda görünüyor, bir arkadaş otomatik taksitlere bölündü demişti

hocam altın mı yoksa altın dışı mı ?

altın almıştım.

bugün dönemiçi hareketlere yansımış 150 tl indirim.

parafı aldığımdan beri artık paraf kullanıyorum, nerden baksanız en az, 500 tl kârım oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tabip -- 12 Haziran 2013; 8:32:23 >

• sanırım kimse iki parafla hizli al denemedi henüz ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kungfuiknow

quote:

hızlıaldan bende aldım mesaj geldi 150 tl indirim diye.

ancak hala işlem provizyonda görünüyor, bir arkadaş otomatik taksitlere bölündü demişti

hocam altın mı yoksa altın dışı mı ?

altın almıştım.

bugün dönemiçi hareketlere yansımış 150 tl indirim.

parafı aldığımdan beri artık paraf kullanıyorum, nerden baksanız en az, 500 tl kârım oldu

sağol dostum ben de aldım mesaj geldi

• arkadaşlar parafgünümü seçmedim henüz, bugünü seçsem olurmu yoksa yarınımı beklemem lazım?
  • bende altın aldım ve sms geldi indirim kazandınız diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: eaglemania

quote:

Orijinalden alıntı: ByLabTek

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -K@-

78.16 dan altın almış olduk.

1gr 90.5*11=995.5+ 0.5gr 45.75=1041.25-150=891.25 / 11.5= 77.5

Hocam IAR'da 10gr altın ile 1 gr altın arasındaki fark nedir?

Yani 10 + 1 Gr. yerine 11 adet 1 Gr. alsak daha avantajlı oluyor ama bir zararı var mıdır?

Hicbir farki yok gram fiyati ayni..

teşekkürler hocam.

11*1Gr + 1*0.5Gr olarak aldım.

Hayirli olsun hocam. Ben henuz almadim firsatim olmadi. Merak ettim alisveris sonrasi kampanya sms i aldinizmi acaba?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sakurek

quote:

Benim hızlıal'dan altın işlemi provizyonda bekleyen işlemlerde gözüktü arkadaşlar.

Bu arada, mobil + BKM ile alımda bazen sıkıntı çıkıyor. Az önce başka bir ürün alacaktım, mobilde puanı düşüp BKM için PC'ye döndüm ama mobil indirimi sepete yansımamıştı

MH'ye mail attım, bekliyoruz bakalım...

İndirim görünüyor mu?

Edit: Yanlış yazılmış ifade silinmiştir

Ya arkadaşlar bunu yanlış konuya yazmışım gece, şimdi farkettim :(

Okuyan herkesi de şüpheye düşürmüşümdür ya :(

Hakkınızı helal edin...

Bunu, hızlıal'ın mobilden 30 TL ödeyip sonra PC'ye geçip oradan BKM vs vs alışverişi için diğer konuya yazacaktım güya :(

• quote:

Orijinalden alıntı: yasintekgoz

quote:

quote:

Hizlialda altin deneyen varsa 11 gram altin 1012 lira yapiyor 150 ciktikmi 862 / 11 = 78.36 liraya denk geliyor gram ve cok iyi fiyat taksitli altin icin

ALTIN almak isteyenler varsa

Arkadaslar hizlial da bu dedgimi sekilde yaptim ve halkbanktan 150 tl indirim kazandiniz mesaji geldi

Almak isteyenlere duyrulur

hocam kargolandı mı altınınız? Dönem içi işlemlere indiriminiz yansıdı mı bilgilendirir misiniz?

Teşekkürler

Evet hesap hareketlerime baktım

11.06.2013 Paraf tan Babalar Günü İndirimi +150,00 TL 0,00

kredi kartı hesabıma yansımış. Kargoda bugün yarın çıkar acelesi yok nede olsa. daha öncede hızlıaldan altın almıştım sorun olmadı

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -K@-

78.16 dan altın almış olduk.

1gr 90.5*11=995.5+ 0.5gr 45.75=1041.25-150=891.25 / 11.5= 77.5

Hocam IAR'da 10gr altın ile 1 gr altın arasındaki fark nedir?

Yani 10 + 1 Gr. yerine 11 adet 1 Gr. alsak daha avantajlı oluyor ama bir zararı var mıdır?

Hicbir farki yok gram fiyati ayni..

teşekkürler hocam.

11*1Gr + 1*0.5Gr olarak aldım.

Hayirli olsun hocam. Ben henuz almadim firsatim olmadi. Merak ettim alisveris sonrasi kampanya sms i aldinizmi acaba?

Teşekkürler hocam

Evet, kampanya sms'i geldi işlemden sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eaglemania -- 12 Haziran 2013; 9:30:24 >

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.